Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut näyttelypaikasta atk-päivillä : kauko.hartikainen@kuntaliitto.fi tai jenna.luotonen@fcg.fi 

Näyttelyasettajat

Paikka näyttelyssä: L.167

UNA Oy on inhouse-periaatteella toimiva koordinoiva ja ohjaava kehitysyhtiö. Taustalla yhtiön omistajien vahva halu tehdä yhteistyötä alueellisessa sote-ict -kehittämisessä.

Lue lisää yrityksestä

Tommi Ryhänen tommi.ryhanen@2m-it.fi

Paikka näyttelyssä: L.168

tietoja yrityksestaToimitamme suunnitteluratkaisuja ja -palveluja, joilla organisaatiot ja yritykset voivat parantaa kilpailukykyään ja kannattavuuttaan tehostamalla tuotteen valmistus- ja toimitusprosessia.

Lue lisää yrityksestä

Tomi Nurmi / tomi.nurmi@delfoi.com

Paikka näyttelyssä: P.160

Kauko Oy toimittaa digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja parantavat potilasturvallisuutta. Esimerkiksi 3D-kuva mullistaa haavadiagnostiikan ja mittaa ensimmäistä kertaa haavan syvyyttä kohtuullisin kustannuksin. Kevyt teknologia mahdollistaa etähoidon ja tehostaa seurantaa, jota tarvitaan varsinkin painehaavojen ja diabeetikon kroonisten haavojen hoitoon

Lue lisää yrityksestä

Juha Rytkönen

Paikka näyttelyssä: P.209

Sujuvoitamme terveydenhoidon prosesseja ja kohotamme tukitoimintojen tuottavuutta. Ratkaisumme auttavat asiakkaitamme parantamaan potilasturvallisuutta, laatua ja henkilöstön tyytyväisyyttä. Kehitystyömme johtoajatuksia ovat avoimuus ja standardit, joiden ansiosta kolmansien osapuolien sovelluksia on helppo hyödyntää Columna -ekosysteemissä. Ratkaisumme mukautuvat joustavasti erilaisiin prosesseihin ja tukevat uusien toimintatapojen käyttöönottoa.

Columna-perhe kattaa kokonaisvaltaisesti potilasvirran logistiikan, tukipalveluiden hallinnan, paikannustiedon hyödyntämisen, lääkintälaiteintegraation, potilastietojärjestelmät ja kotihoidon tarpeet:

• tilannekuva toiminnan, potilasvirran sekä vuodekapasiteetin hallintaan,
• tukipalveluiden logistiikan ja tehtävien hallinta, 
• paikannustiedon hallinnan IoT (Internet-of-Things) alusta,
• lääkintälaiteintegraatio,
• toimittajariippumaton tietovarasto,
• opastusjärjestelmä sairaalassa ja sairaala-alueella liikkuville,
• koti- ja hoivapalveluiden monipuolinen tukijärjestelmä.

Systematic on Tanskassa vuonna 1985 perustettu, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoyritys, joka tukee terveydenhuollon asiakkaitaan digitalisaation hyödyntämisessä yksinkertaistamalla kriittistä päätöksentekoa. Palvelemme 12 kansainvälisen toimistomme kautta asiakkaitamme yli 50 eri maassa. Henkilöstön määrä on reilu 1000 ja pääkonttorimme sijaitsee Tanskan Aarhusissa. Suomessa Systematic on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Terveydenhoidon asiakkaitamme ovat edistykselliset yliopisto- ja keskussairaalat sekä muut merkittävät alan toimijat mm. Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa.

Lue lisää yrityksestä

Timo A. Rantanen, Business Development, Healthcare, 0400 621 597

Paikka näyttelyssä: S.103

Näytämme tien digitalisaatioon!

Olemme moderni, täyden palvelun teknologiayritys. Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi rakentamalla lisäarvoa tuovia digitaalisia palveluja yhdistämällä strategista näkemystä, luovaa suunnittelua, informaationhallintaa sekä teknologia-osaamista. Toteutetaan tulevaisuuden visiosi yhdessä.

Lue lisää yrityksestä

Paavo Koskelin, paavo.koskelin@siili.com, 0404850180

Paikka näyttelyssä: S.106

BuddyCare on mobiili hoidonohjausjärjestelmä, joka on kehitetty tukemaan potilaan pre- ja postoperatiivista hoitoa sekä parantamaan vuorovaikutusta potilaan kanssa. Järjestelmä tukee, ohjaa ja opastaa potilasta koko hoitoprosessin ajan älypuhelimeen ladattavan mobiilisovelluksen kautta. Hoitohenkilökunnan hallintapaneeli tarjoaa reaaliaikaista tietoa potilaan tilasta sekä etenemisestä mahdollistaen samanaikaisesti tapahtumiin reagoimisen. BuddyCaren avulla terveydenhuollon ammattilaiset ovat voineet vähentää puheluita, paperitöitä sekä peruutuksia ja samalla sitouttamaan potilaita vahvemmin omaan hoitoonsa.

Lue lisää yrityksestä

Pipsa Otra-aho, pipsa@buddyhealthcare.com

Paikka näyttelyssä: S.113

Neotide on erikoistunut tietokanta- ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin. Asiakkaamme ovat kaupungit, kuntayhtymät, sairaalat ja yritykset Suomessa ja Ruotsissa.

Lue lisää yrityksestä

Johan Kullas

Paikka näyttelyssä: S.117

Palvelut terveydenhuollon digitalisointiin

Lue lisää yrityksestä

Jukka Hornborg

Paikka näyttelyssä: S.122

Digia on IT-palveluyritys, joka auttaa SOTE-asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Modulaarisuus mahdollistaa kokonaisuuden kehittämisen joustavasti osissa. Digialla on usealta eri toimialalta kokemusta modulaarisessa monitoimittajaympäristössä toimimisesta.

Digia on riippumaton, kotimainen kumppani SOTE-sektorin toimijoille. Useat suomalaiset viranomaistoimijat luottavat Digiaan tietoturvallisena kumppanina. Vahva kumppaniverkosto takaa kansainvälisen osaamisen ja tietotaidon maailmalla toteutetuista SOTE-ratkaisuista. Kokonaisratkaisumme SOTE-sektorille vastaa kansallisia vaatimuksia ja on toteutettu kansainvälisten standardien mukaan.

Lue lisää yrityksestä

Jyri Junnola, jyri.junnola@digia.com, 050 912 7353

Paikka näyttelyssä: S.125

9Solutions Oy on ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen markkinajohtaja Suomessa.

Tarjoamme reaaliaikaisen tilannekuvan mahdollistavia henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja paikannusratkaisuja sekä älykkäitä turvapuhelin- ja poistumisvalvontaratkaisuja yhdessä maanlaajuisen yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Lue lisää yrityksestä

Jari Tuokko, Myyntijohtaja, 044 5150088 jari.tuokko(at)9solutions.fi

Paikka näyttelyssä: S.125

Viria Security on yksi Suomen suurimmista kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden toimittajista,
jonka 21 paikkakunnalle levittäytynyt toimipaikkaverkosto varmistaa vahvan valtakunnallisen palvelukyvyn.
Virian turvaliiketoiminnan perusajatuksena on yksi turvallisuus. Ihmisten, tiedon ja omaisuuden turvaamiseen tarvitaan sekä fyysisiä että digitaalisia suojauskeinoja.
Tekniikan kehitys on tuonut nämä lähemmäksi toisiaan ja mahdollistaa niiden hallinnan yhtenä kokonaisuutena. Siinä olemme edelläkävijä.

Lue lisää yrityksestä

myynti@viria.fi

Paikka näyttelyssä: S.128

Spark myy ja valmistaa Mobiilityöpisteitä terveydenhuollon tarpeisiin.

Valikoimissa akulliset ja akuttomat Mobiilityöpistemallit.

Lue lisää yrityksestä

Spark Ergonomics Poutuntie 15 62100 Lapua Jarno Peltonen

Paikka näyttelyssä: S.129

DomaCare on Suomen monipuolisin sosiaali- ja hoitoalalle kehitetty asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautuu joustavasti niin ison kuin pienen yrityksen tarpeisiin. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voit DomaCaren avulla kehittää yrityksesi toimintamalleja ja tehostaa päivittäistä työtäsi. DomaCare pitää sisällään mm. turvallisen asiakastietojen hallinnan, hoiva-alan erityistarpeet huomioivan laskutuksen, RAI-toimintakykyarviot osana järjestelmää, monenlaiset hyödylliset tilastot ja raportit sekä mobiilisovelluksen liikkuvan työn tehostamiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Petteri Saarinen / 020 7424 090 / tuki@domacare.fi

Paikka näyttelyssä: S.130

Commit kehittää ja myy omia ohjelmistoratkaisuja terveydenhuollon organisaatioille.

Commit toimittaa myös valittujen kumppaneiden tuotteita omien ratkaisujensa ja asiantuntemuksensa täydentämiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Keilaranta 16 B, 02150 Espoo Yhteyshenkilö: Harri Rissanen p. 0408459020, harri.rissanen@commit.fi

Paikka näyttelyssä: S.132

Pagero on sitoutunut tekemään sähköisestä kaupankäynnistä helppoa. Autamme yrityksiä digitalisoimaan, automatisoimaan, tallentamaan ja tulkitsemaan dataa, jotta kaupankäynti kaikkien yhteistyökumppanien kanssa sujuisi vaivattomasti ja luotettavasti – ja vain yhdellä ainoalla yhteydellä Pagero Online -alustaan.

Maailmanlaajuinen ja avoin verkkoalustamme on kaikista ERP-järjestelmistä riippumaton ja suunniteltu hankinnasta-maksuun, tilauksesta-kassaan ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosessien saumattomaan tiedonvälitykseen. Tarjoamme reaaliaikaista tiedonvälitystä, helppoa integrointia sekä ainutlaatuista asiakaspalvelua kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Lisäpalvelumme avulla asiakkaamme voivat varmistua datan oikeellisuudesta ja laadusta, saavuttaa 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomaliikenteen, minimoida virhekäsittelyä, hallinnoida kuluja ja täyttää paikallisia ALV-säännösten vaatimuksia.

Lue lisää yrityksestä

Martti From, Account Director, martti.from@pagero.com

Paikka näyttelyssä: S.134

Vitec on pohjoismainen ohjelmistoyhtiö. Me teemme ja tuotamme vakioituja ohjelmistoratkaisuja liike-elämän tarpeisiin. Acute on pilvipalveluna toimiva potilastietojärjestelmä terveydenhuoltoon.

Lue lisää yrityksestä

Kaj Ronimus

Paikka näyttelyssä: S.136

Avaintec on tehnyt sähköisen arkiston ja allekirjoituksen tuotteita jo yli 20 vuotta, erityisesti Suomen julkishallinnolle. Viimeiset vuodet olemme kehittäneet uudenlaisia ratkaisuja sairaaloiden arkeen keinoälyn ja koneoppimisen avulla.

Lue lisää yrityksestä

Max Niskanen, +358 50 366 0186, max.niskanen@avaintec.com

Paikka näyttelyssä: S.137

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva yritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua ja mahdollistaa paremman lopputuleman läpi koko hoitoketjun; sairauksien ennaltaehkäisystä diagnoosiin, hoitoon ja kotona tapahtuvaan seurantaan. Philips yhdistää edistyksellisen tekniikan ja kliiniset oivallukset tuottaakseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Philips on johtavassa asemassa kuvantamisdiagnostiikan, kuvaohjatun hoidon, potilasvalvontaratkaisuiden, eHealthin ja informaatioteknologian saralla. Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2017 Philipsin myynti oli 17,8 miljardia euroa ja sen palveluksessa työskenteli yli sadassa maassa noin 74 000 henkilöä.

Lue lisää yrityksestä

Philips Oy, Äyritie 4, 01510 Vantaa, myynti.pms@philips.com

Paikka näyttelyssä: S.142

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on johtava yritysten ja valtionhallinnon kyberturvallisuusratkaisujen tarjoaja globaalisti. Sen ratkaisut suojaavat 5. sukupolven kyberhyökkäyksiltä alan johtavalla haittaohjelmien, kiristysohjelmien ja muiden kohdistettujen hyökkäysten kiinnijäämisprosentilla. Check Pointin monitasoinen tietoturva-arkkitehtuuri käsittää uuden 5. sukupolven (Gen V) edistyneen uhkientorjunnan, joka suojaa yrityksen kaikkia verkko-, pilvi- ja mobiilitoimintoja kaikilta tunnetuilta hyökkäyksiltä, ja sitä hallitaan alan kattavimman ja intuitiivisimman yhden kontrollipisteen ohjausjärjestelmän kautta. Check Point huolehtii yli 100 000 ison ja pienen yrityksen ja yhteisön tietoturvasta.

Lue lisää yrityksestä

Ari Koivisto - arikoi@checkpoint.com - 040 516 5584

Paikka näyttelyssä: S.143

Vihta-ajanvaraus lisää löylyä ajanvaraukseen, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Vihta-ajanvarauksen avulla asiakkaasi voivat varata, muuttaa ja peruuttaa aikoja, missä ja milloin tahansa. Tekstiviestimuistutukset pitävät huolen, että asiakkaasi muistavat saapua paikalle oikeaan aikaan.

Nyt mukana myös verkkokauppa kotona otettavien näytteiden näytteenottopakkausten tilaukseen. Lisäksi Vihta tarjoaa ratkaisut asiakkaan älykkääseen ohjaamiseen, esitietojen keräämiseen, joukkoseulontojen massavarauksiin sekä liikkuvan näytteenoton ilmoittautumisiin.

Lue lisää yrityksestä

Antti Laitinen, antti.laitinen@vihta.com, 044 070 0931

Paikka näyttelyssä: S.145

Olemme ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Annukka Kallio

Paikka näyttelyssä: S.152

Klinik Healthcare Solutions tuottaa lääketieteelliseen algoritmiin perustuvia ratkaisuja, joiden avulla vaivan tunnistaminen ja oikeaan hoitoon ohjaaminen on helppoa. Yrityksen taustalla on suomalaisia lääketieteen ammattilaisia, jotka haluavat tehdä terveyden ylläpidosta ja sairauden hoidosta helpompaa. Klinikin sähköinen palvelu on käytössä jo yli 250 terveydenhuollon yksikössä Suomessa ja palvelun piirissä on yli miljoona suomalaista.

Lue lisää yrityksestä

Katariina Palosaari, katariina.palosaari@klinik.fi, 0407184389