Paikka näyttelyssä: B.04

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö maassamme. Jäseninä liitossa on elinkeinoelämän järjestöjä ja Suomen valtio. SFS päätehtäviä ovat SFS-standardien laadinta, vahvistaminen, julkaiseminen, myynti ja tiedottaminen.

SFS on jäsenenä kansainvälisessä standardisoimisjärjestössä ISOssa (International Organization for Standardization) ja eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä (European Committee for Standardization).

Pääosa SFS-standardeista perustuu kansainvälisiin tai eurooppalaisiin standardeihin.

SFS laatii standardeja yhteistyössä kahdentoista toimialayhteisön kanssa.

SFS:n palveluksessa on 50 henkeä. SFS on perustettu vuonna 1924.

Lue lisää yrityksestä

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry, PL 130, 00101 Helsinki, puh. 09 149 9331, info@sfs.fi

Paikka näyttelyssä: B.05

Eficode is a leading Northern European company in Devops, design, software and automation with offices in Finland, Sweden and Denmark. Eficode is building the future of software development and digital services with more than 200 enthusiastic professionals. Eficode delivers the whole end-to-end in digital services: From discovery to building. From release to the future.

Lue lisää yrityksestä

Sofi Weckman, sofi.weckman@eficode.com, +358 40 536 3335

Paikka näyttelyssä: B.07

FCG Konsultointi Oy tarjoaa työvälineet tiedon tallentamiseen, hyödyntämiseen ja raportointiin. Lisäksi monipuolisiin palveluihimme sisältyvät järjestelmiemme koulutuspalvelut sekä tiedon analyysi- ja tiedolla johtamisen muutosvalmennuspalvelut. Keskeisenä tavoitteena on luotettavalla tiedolla johtaminen.

FCG Talent Oy on globaali ohjelmistotoimittaja, joka kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan, henkilöstön kehittämiseen sekä kuntoutuslaitosten toiminnanohjaukseen. FCG Talentin ohjelmistoja ovat Kuntarekry.fi, ElbitHR, KuntaHR, KirkkoHR ja Kuntomaster.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.08

Atostek on ohjelmistotalo, jolla on pitkä kokemus terveydenhuollosta ja lääketieteellisistä laitteista, teollisuuden tuotekehityksestä sekä julkisen sektorin tietojärjestelmistä. Asiakkaamme haluavat tarjota eturintaman digitaalisia palveluita ja kehittää uusinta tekniikkaa edustavia tuotteita.

Tuotteemme Atostek eRA on helppo ja nopea tapa liittyä Kelan Kanta-palveluihin. Olitpa sitten tietojärjestelmätoimittaja tai terveydenhuollon ammattilainen, Atostek eRA -tuoteperheestä löytyy sinulle sopiva ratkaisu.

Atostekin kehittämä eRA Kokonaiskuva -palvelu kerää lääkärille yhdellä silmäyksellä katsottavaksi potilaan koko hoitohistorian Kanta-palvelusta. Näin hoitavan lääkärin on helppo hahmottaa kokonaiskuva diagnooseista, toimenpiteistä ja lääkityksistä. eRA Kokonaiskuva nopeuttaa ja helpottaa lääkärin työtä sekä auttaa lääkäriä keskittymään potilaan hoitoon kokonaisuutena.

Lue lisää yrityksestä

Juho Leppämäki, p. +358 45 113 8883, juho.leppamaki@atostek.com

Paikka näyttelyssä: B.09

Sairaalalogistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjä

Tarjoamme nerokkaita ratkaisuja potilas- ja materiaalivirtojen hallintaan ja potilasturvallisuuden edistämiseen.

Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla ja tuottaa sitä kautta heille sujuvampi ja iloisempi arki sekä entistä tyytyväisemmät asiakkaat.

Olemme tehostaneet terveydenhuollon prosesseja jo 30-vuoden ajan ja nykyaikaisten RFID-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa olemme tällä hetkellä Suomen edelläkävijöitä.

Lue lisää yrityksestä

Petra Vaisalo

Paikka näyttelyssä: B.10

DomaCare on suomen monipuolisin sosiaali- ja hoitoalalle kehitetty asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautuu joustavasti niin ison kuin pienen yrityksen tarpeisiin. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voit DomaCaren avulla kehittää yrityksesi toimintamalleja ja tehostaa päivittäistä työtäsi. DomaCare pitää sisällään mm. turvallisen asiakastietojen hallinnan, hoiva-alan erityistarpeet huomioivan laskutuksen, RAI-toimintakykyarviot osana järjestelmää, monenlaiset hyödylliset tilastot ja raportit sekä mobiilisovelluksen liikkuvan työn tehostamiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Petteri Saarinen (020 7424 090 / tuki@domacare.fi)

Paikka näyttelyssä: B.11

Virtuaalisairaala 2.0 -hanke on asiakaslähtöisten palveluiden kehittämishanke. Siinä tuotetaan kansalaisille, potilaille ja ammattilaisille erikoistason hoitoon kytkeytyviä digitaalisia terveyspalveluita. Hankeaika on 2016−2018.

Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeen näkyvin osa on Terveyskylä.fi-palvelukokonaisuuden tuottaminen. Lisäksi hanke koostuu innovaatio- ja tutkimustoiminnasta sekä palveluiden kehittämisen mallista.

Virtuaalisairaala 2.0 on yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen hanke. Siihen on saatu rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöltä.

Lue lisää yrityksestä

Sirpa Arvonen, HUS Tietohallinto, hankejohtaja, sirpa.arvonen(a)hus.fi, 050 407 4544

Paikka näyttelyssä: B.12

Klinik Healthcare Solutions tarjoaa ainutlaatuiseen lääketieteelliseen algoritmiin perustuvia ratkaisuja, joiden avulla luotettava vaivan tunnistaminen sekä hoitoon ohjaaminen on helppoa ja nopeaa.

Lue lisää yrityksestä

Henri Öörni, avainasiakaspäällikkö, +358 40 630 4880, henri.oorni@klinik.fi

Paikka näyttelyssä: B.13

Cinia tarjoaa palveluita terveydenhuollon digitalisaation tueksi.

Lue lisää yrityksestä

Jukka Hornborg

Paikka näyttelyssä: B.14

Cerion on datan hallinnan ja hyödyntämisen asiantuntijayritys. Autamme organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista.

Dataa ja tietoa on organisaatioiden käsissä valtava määrä. Haasteena on usein sen hyödyntäminen liiketoiminnan kannalta parhaalla tavalla. Cerion on erikoistunut data-alustojen rakentamiseen ja datan jalostamiseen niin, että johtamisesta tulee asiakkaillemme entistä ammattimaisempaa ja sujuvampaa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. tietovarastojen ja -alustojen toteuttaminen, raportointi- ja analytiikkaratkaisut sekä räätälöidyt ohjelmistoratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Kristiina Sälve

Paikka näyttelyssä: B.15

Dell ja Dell EMC ovat osa Dell Techologies -yritysperhettä, joka tarjoaa organisaatioille niiden tarvitsemat ratkaisut digitaalisuuden ja tietotekniikan hyödyntämiseen sekä tiedon suojaamiseen. Palvelemme yksityisiä ja julkisia organisaatioita ja autamme heitä rakentamaan it-ympäristön, joka vastaa digitaalisen murroksen ja muuttuvien työskentelytapojen tarpeisiin. Dell EMC -liiketoimintayksikkömme tarjoaa ratkaisut konesaliin ja hybridipilvipalveluihin. Dell on päätelaitebrändimme, joka kattaa kaikki laitteet tableteista tehotyöasemiin.

Lue lisää yrityksestä

sanna.matero@dell.com / Sanna Matero

Paikka näyttelyssä: B.16

Solita Oy on digitaalisen liiketoiminnan muutosvoima. Yhdistämme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut. Yhdessä yritysten, julkisen ja kolmannen sektorin kanssa uudistamme toimintatapoja ja palveluja. Terveys- ja hyvinvointiammattilaisten työarkeen toimitamme sekä yrityskohtaisia että kansallisen tason ratkaisuja. Käyttäjille rakennamme sujuvaa asiointia.

Vuonna 1996 perustetussa Solitassa työskentelee 650 asiantuntijaa. Strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, tekoäly- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen osaajat auttavat kehittämistarpeiden tunnistamisessa, toiminnan kehittämisessä ja uudistusten toteuttamisessa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tallinnassa, Tukholmassa ja Singaporessa.

Lue lisää yrityksestä

Kehitysjohtajat Risto Kaikkonen, risto.kaikkonen@solita.fi ja Vesa Sainio, vesa.sainio@solita.fi

Paikka näyttelyssä: B.17

Suomalainen Diktamen Oy tarjoaa ratkaisuja potilastietojen tuottamiseen nopeasti ja luotettavasti. Diktamenin palveluiden avulla kunnat, sairaanhoitopiirit ja yksityiset palveluntuottajat tehostavat potilastietojen hallintaa merkittävästi.

Lue lisää yrityksestä

Olavi Valkama, Toimitusjohtaja, mobile +358 440 465 666, olavi.valkama@diktamen.com

Paikka näyttelyssä: B.20

Dustin on Pohjoismaiden johtavia IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjiä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Koska toimintamme ytimessä on verkkokauppa, Dustin toimii siltana valmistajien suuren valikoiman ja asiakkaan tarpeiden välillä, ja työntekijämme tukevat asiakkaita heille sopivan ratkaisun löytämisessä. Dustin on ”one-stop shop”, joka tarjoaa noin 250 000 tuotetta sekä niihin liittyviä palveluja, toimintoja ja ratkaisuja.

Lue lisää yrityksestä

jesse.vesterinen@dustin.fi/0443340207

Paikka näyttelyssä: B.21

Medixine Oy on suomalainen terveyden ja hyvinvoinnin sähköisiin palveluihin erikoistunut yritys. Medixine Oy:n kehittämät ratkaisut tukevat kansalaisten ja potilaiden aktiivista roolia oman hyvinvointinsa ja terveytensä ylläpitämisessä ja edistämisessä. Medixine Oy:llä on 15 vuoden kokemus terveydenhuollon sähköisen liiketoiminnan ja verkkopalveluiden kehittämisestä. Yritys on toimittanut ratkaisuja yli 300 000 potilaalle Suomen lisäksi Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa.
Medixine Suite- pilviohjelmistotuote tarjoaa kokonaisratkaisun terveyteen liittyvien sähköisten palveluiden tuottamiseen. Tuote on kehitetty asiakkaan omahoidon seuraamiseen ja tukemiseen sekä turvalliseen kommunikaatioon asiakkaan/potilaan ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen väillä. Tuote on CE-merkitty lääkintälaite ja suojattu 15 kansainvälisellä patentilla ja patenttihakemuksella.

Lue lisää yrityksestä

Hanna Iisalo/hanna.iisalo@medixine.com

Paikka näyttelyssä: B.23

Care You Can See - Digitaalisten kuvantamisratkaisujen johtava toimittaja.

Lue lisää yrityksestä

Mikko Heikkilä; email:mikko.heikkilae@agfa.com; puh.040 5478999

Paikka näyttelyssä: B.25

Polycon valmistaa edistyksellisiä tietojärjestelmiä julkisen sektorin prosessi- ja tiedonhallintaan. Kattavimmillaan Effectorin ja palse.fi -portaalin muodostama järjestelmäkokonaisuus mahdollistaa julkisen toimijan ostotoiminnan sähköisen ja tehokkaan kokonaisprosessihallinnan.

Effector vastaa tehokkaasti sote-uudistuksen ja asiakkaan valinnanvapautta koskevan lainsäädännön tarpeisiin. Effector tarjoaa julkiselle toimijalle muun muassa sote-organisaatiotoimintaan, suoran valinnan palveluihin, asiakasseteleihin ja henkilökohtaiseen budjettiin liittyvien prosessien hallinnointiin soveltuvat, kattavat toiminnanohjausratkaisut.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme ostotoiminnan kokonaisvaltaisesta hallinnasta, sote-uudistuksen tietojärjestelmäratkaisuista ja valinnanvapauden kansallista arkkitehtuuria koskevista suunnitelmista!

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.28

SecMaker on pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja yrityksille, viranomaisille ja järjestöille.

Tuoteryhmällä Net iD suojaamme ja takaamme tiedot, systeemit ja tietoliikenteen yli miljoonalle käyttäjälle. Net iD:tä arvostavat turvallisuusvastaajat ja IT-päälliköt johtuen sen korkeasta varmuustasosta, joustavuudesta ja kustannustehokkuudesta.

Henkilöstö arvostaa ratkaisujamme, koska ne tukevat liikkuvaa työntekoa, ovat helppoja käyttää ja tarjoavat varmoja, tehokkaita työnvirtauksia jokapäiväiseen käyttöön.

Lue lisää yrityksestä

Pernilla Walkin, pernilla.walkin@secmaker.com

Paikka näyttelyssä: B.28

Citrix rakentaa maailmaa jossa ihmiset, organisaatiot ja asiat ovat turvallisesti toisiinsa liittyneitä ja saavutettavissa ennennäkemättömällä tavalla.

Autamme asiakkaitamme ajattelemaan uudelleen työn tulevaisuuden, tarjoamalla heille kaikenkattavan ja luotettavan digitaalisen työtilan, joka yhdistää sovellukset, datan ja palvelut, lisäten siten ihmisten tuottavuutta, suojaten yrityksen infrastruktuuria ja tietoja, sekä helpottaen tietohallinnon mahdollisuuksia omaksua ja ylläpitää monimutkaisia pilviympäristöjä.

Citrixin ratkaisuja käytetään yli 400 000 yrityksessä, luku sisältää 99 % Fortune 100-listan, ja 98 % Fortune 500-listan yrityksistä

Lue lisää yrityksestä

Okan Evinc, okan.evinc@citrix.com

Paikka näyttelyssä: B.33

Software Point on pohjoismainen, laboratorioiden toiminnanohjausratkaisuihin keskittynyt ohjelmistoyritys. Olemme toimittaneet LIMS-järjestelmiä yli 500:aan laboratorioon kaikissa Pohjoismaissa. Sairaalalaboratorioille suunnattu, kaikki erikoisalat kattava LabVantage Medical Suite LIMS, on käytössä jo noin 50 sairaalalaboratoriossa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

https://softwarepoint.com
https://www.linkedin.com/company/software-point

Lue lisää yrityksestä

Stefan Huldén, stefan.hulden@softwarepoint.com

Paikka näyttelyssä: B.34

Accenture on globaali konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 401 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme yli 120 maassa. Accenture yhdistää kattavan kokemuksen, laajan toimialojen ja liiketoiminta-alueiden osaamisen sekä tutkimustiedon maailman johtavista yrityksistä. Kehitämme ja toteutamme teknologiaratkaisuja asiakkaidemme tuottavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Työskentelemme yhdessä yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden kanssa tavoitteenamme auttaa näitä menestymään pitkäjänteisesti.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa autamme asiakkaitamme hyödyntämään täysimääräisesti teknologian tuomat mahdollisuudet palveluiden laadun, kustannustehokkuuden ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Tavoitteenamme on tukea ennakointikykyisen yhteiskunnan rakentumista.

Lue lisää yrityksestä

Matias Korin

Paikka näyttelyssä: B.35

Innofactor on yksi johtavista SOTE-sektorin pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttajista Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja alan huippuosaaminen.​

Innofactorille on myönnetty terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden (medical devices) johtamisjärjestelmän sertifikaatti, ISO 13485:2016.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.38

X-akseli Oy on vuonna 2008 perustettu terveydenhuoltosektorin tarpeisiin erikoistunut IT-järjestelmätoimittaja.
Koko liiketoimintamme on keskittynyt asiakkaidemme toiminnan optimointiin.
Tätä päämäärää toteutamme potilasvirran hallinnan ja henkilökunnan työsuunnittelun kautta.

Tarjoamiamme ratkaisuja ovat muun muassa:
-Akseli-asiakasvirranhallintajärjestelmä
-Akseli-info- ja ovinäyttöjärjestelmä
-Akseli-ajanhallinta (palvelu- ja tilanhallintajärjestelmä)
-RANNE®-potilasranneketulostusratkaisu
-Konsultointi (terveydenhuollon prosessit, asiakasvirrat)

Lue lisää yrityksestä

Antti Tikkanen | 046-853 3315

Paikka näyttelyssä: B.39

Dream Broker on suomalainen online-video-ohjelmistoyritys. Autamme asiakkaitamme uudistamaan viestintää ja oppimista online-videoiden avulla. Pilvipalveluna toimivan ohjelmistomme Dream Broker Studion avulla jokainen työntekijä voi helposti hallita online-videon koko elinkaarta – aina videon luonnista sen editointiin ja jakamiseen asti. Ohjelmiston ja asiantuntijuutemme avulla autamme asiakkaitamme saamaan kaiken hyödyn online-videoista.

Lue lisää yrityksestä

Country Manager, Lauri Heikkilä, lauri.heikkila@dreambroker.fi, +358 44 290 0021

Paikka näyttelyssä: B.40

Kauko kehittää IT-ja energiaratkaisuja liikkuville tietotyöntekijöille, hoitoalueille ja muihin vaativiin työympäristöihin. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa.

Lue lisää yrityksestä

Anne-Maria Hauhio

Paikka näyttelyssä: B.40

Laadukkaat Mobiilityöpiste kokonaisuudet kotimaiselta valmistajalta.

Lue lisää yrityksestä

Jarno Peltonen

Paikka näyttelyssä: B.41

Digital Workforce on Pohjoismaiden johtava palveluyhtiö, joka on erikoistunut prosessien älykkääseen automatisointiin teollisella tasolla. Oppivat digityöntekijämme automatisoivat prosesseja sosiaali- ja terveydenhuollon isoissa organisaatioissa vapauttaen ihmisten aikaa arvokkaampaan työhön. Digityöntekijöiden käyttöönotto ei edellytä muutoksia nykyisiin tietojärjestelmiin. Digital Workforce perustettiin kesällä 2015 ja yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 140 älykkään prosessiautomaation asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa.

Lue lisää yrityksestä

Tiina Leivo

Paikka näyttelyssä: B.42

Pagero Group kehittää ja markkinoi Pagero Onlinea, joka on pilvipohjainen verkosto liiketoiminnallisten asiakirjojen tiedonvälitykseen hankinnasta-maksuun, tilauksesta-maksuun ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosesseihin. Pagero Online on kaikista toiminnanohjausjärjestelmistä riippumaton sekä sopii kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Lisäpalvelumme mahdollistavat oikeanlaisen tiedon saamisen sekä 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomavälityksen asiakkaillemme, joka johtaa vähenevään virhekäsittelyyn, paikallisten ALV-säännösten vaatimusten täyttymiseen ja hankintojen parempaan hallintaan. Pagero Online on myös yhdistetty lukuisiin muihin verkostoihin maailmanlaajuisen tavoitettavuuden saavuttamiseksi.

Pagero konserni koostuu yli 250 työntekijästä ja pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa. Lisäksi Pagerolla on paikalliset myyntikonttorit Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Lontoossa, Dublinissa, Amsterdamissa, Roomassa, Madridissa, Pariisissa, Istanbulissa Dubaissa, Chicagossa ja Oberhausenissa.

Lue lisää yrityksestä

Toni Pihamaa, toimitusjohtaja, M: +358-400 845 963

Paikka näyttelyssä: B.43

SAP auttaa julkishallinnon organisaatioita yksinkertaistamaan ja automatisoimaan toimintoja, luomaan uusia mahdollisuuksia kasvuun ja innovaatioihin sekä palvelemaan kansalaisia parhaalla mahdollisella tavalla. Ratkaisut löytyvät henkilöstöhallintoon, taloussuunnitteluun ja analyyseihin, asiakkuudenhallintaan, toiminnanohjaukseen ja toimitusketjun hallintaan.

Lue lisää yrityksestä

Maria Walden, maria.walden@sap.com / 040 829 1314

Paikka näyttelyssä: B.45

Yhteentoimivuus tuo tehokkuutta ja muodostaa yhtenäisiä kansallisia palvelukokonaisuuksia.
Teemme luotettava perustan turvallisille tulevaisuuden palveluille.
Ammattilaisten ja kansalaisten mahdollisuudet vahvistaa hyvinvointia paranevat.

Lue lisää:
kanta.fi
suomi.fi
vrk.fi

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.46

Proact on Euroopan johtava riippumaton konesali- ja pilvipalveluiden tarjoaja. Yhtiö tarjoaa liiketoimintahyötyjä yrityksille ja viranomaisille kaikkialla maailmassa. Tarjoamalla joustavia, luotettavia ja turvallisia it-palveluita Proact auttaa asiakkaitaan vähentämään riskejä ja kustannuksia sekä kasvattamaan ketteryyttään, tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan. Olemme toimittaneet yli 5 000 projektia menestyksekkäästi eri puolille maailmaa. Meillä on yli 3 500 asiakasta ja hallitsemme yli 100 petatavua dataa pilvipalveluissa. Yli 800 työntekijää työskentelee Proact-konsernin palveluksessa 15 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 1994 perustetun Proactin emoyhtiö Proact IT Group AB listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin osaketunnuksella PACT vuonna 1999. Saat lisätietoja toiminnastamme osoitteessa www.proact.fi

Lue lisää yrityksestä

Mika Matikainen, +358405153700, mika.matikainen@proact.fi

Paikka näyttelyssä: B.46

Rubrik is the market leader in Cloud Data Management, the world's first platform to orchestrate data for
hybrid cloud enterprises anytime, anywhere. We blend future-proof architecture with consumer-grade simplicity to pioneer a fresh approach to an old problem.

Lue lisää yrityksestä

Sami Laurila

Paikka näyttelyssä: B.47

Olemme ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Antti Kokkonen, antti.kokkonen@mediconsult.fi

Paikka näyttelyssä: B.48

InterSystems on maailman johtava terveydenhuollon IT-teknologiatoimittaja. Teknologiaamme on käytössä Suomessa 19 sairaanhoitopiirissä ja maailmalla yli 100 maassa. Haluamme jatkossakin olla suomalaisen terveydenhuollon luotettava strateginen kumppani. InterSystemsin tuotteita ovat muun muassa TrakCare-potilastietojärjestelmä, strateginen HealthShare-yhteentoimivuusalusta sekä InterSystems IRIS Data Platform, joka kattaa sekä integraatio- että tiedonhallintakyvykkyydet. InterSystemsin strategista HealthShare-yhteentoimivuusalustaa käytetään sadoissa terveyden- ja sosiaalihuollon organisaatiossa ympäri maailman yhdistämään tietoturvallisesti potilas- ja asiakastietoa yli järjestelmä- ja organisaatiorajojen. Alusta antaa terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille, kansalaisille, sosiaali- ja terveyspalvelujen johdolle ja tutkijoille pääsyn potilas- ja asiakastietoon tarkoituksenmukaisimmalla tavalla, jolloin voidaan tehdä parempia päätöksiä hoitoon ja palveluun liittyen sekä analysoida näitä tietoja.

Lue lisää yrityksestä

Miila Päivärinne, Senior Sales Executive; mobile +358 46 6000 898 ; miila.paivarinne@intersystems.com

Paikka näyttelyssä: B.50

RATKAISUJA, JOISSA ON SYDÄN MUKANA

Omistajiensa paras kehittäjäkumppani 2M-IT Oy on vastuullinen, asiakasorganisaatioidemme kilpailukykyä ja terveydenhuollon luotettavuutta parantava kehittäjäkumppani, jolla on vankka kokemus sote-liiketoiminnasta.

Olemme Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon tietoteknisiä palveluja tuottava julkisomisteinen yhtiö ja toimimme 11 maakunnan ja 12 sairaanhoitopiirin alueella. Suurimmat omistajamme ovat VSSHP, SATSHP, EKSOTE, CAREA, KSSHP, PHHYKY, VSHP sekä Porin kaupunki.

Huolehdimme sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaisista palveluista. Samaan aikaan kehitämme moderneja infrapalveluja, hallinnoimme projekteja ja toteutamme kustannustehokkaita tukipalveluja kaikille kansalaisille. Siksi, että voisimme nauttia yhdestä yhteisestä hyvinvoinnista kaikkina elämisen hetkinä.

2M-IT – hyvinvoivan kansalaisen asialla.

Lue lisää yrityksestä

Sanna Sallinen

Paikka näyttelyssä: B.53

To reduce the variability that stands in the way of effective care, Wolters Kluwer Health solutions deliver clarity when and where it matters most. Our trusted medical evidence and technology solutions engage clinicians, patients, students, researchers, and the next generation of healthcare providers to drive more effective decisions and consistent outcomes across the continuum of care. Brands include UpToDate®, Medi-Span®, Facts & Comparisons®, Lexicomp® and Emmi®.

Lue lisää yrityksestä

Giulia Cucuzza, giulia.cucuzza@wolterskluwer.com

Paikka näyttelyssä: B.54

Lue lisää yrityksestä

Jonny Kaarlenkaski

Paikka näyttelyssä: B.55

Viria LAN&WAN Oy on tietoturvan, tietoliikenteen sekä kiinteistöturvallisuuden palvelutuottaja ja asiantuntijaorganisaatio.

LAN&WAN on perustettu vuonna 1993 ja yrityksessämme työskentelee 94 henkilöä. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Tämä mahdollistaa suoran paikallisen tuen aluekonttoreista, jotka sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kotkassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulaisissa, Oulussa, Kuusamossa, Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa.

Käytämme toiminnassamme vain tunnettujen valmistajien tuotteita ja tuotamme liiketoiminnan lisäarvoa asiakkaillemme tehokkailla palveluprosesseilla.

Valtakunnallisena palveluntuottajana LAN&WAN tunnetaan korkeasta palvelutasosta.

LAN&WAN kuuluu Viria-konserniin, jonka muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Securi Oy, Tansec Oy, Hibox Systems Oy ja AB Sappa sekä osakkuusyhtiö Aureolis Oy.

Viria Oyj on turva- ja IT-ratkaisuiden vahva asiantuntija, joka tuottaa digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden kokonaisratkaisuja sekä tiedon jalostamisen ja analytiikan palveluita.

Lue lisää yrityksestä

Marianne Myllylä, markkinointi@lanwan.fi

Paikka näyttelyssä: B.56

Viria Securi on yksi Suomen suurimmista turvateknologian
palveluyhtiöistä. Yhtiön liiketoimintaan kuuluvat
kokonaisvaltaisten sähköisten turva- ja lukitusjärjestelmien
toimitukset ja niihin liittyvät palvelut. Viria Securin merkittä-
vimpiä asiakkaita ovat kaupan ja teollisuuden yritykset, rakennusliikkeet,
julkinen hallinto sekä kiinteistöalan toimijat.

Lue lisää yrityksestä

Anna-Maija Väinämö, Aluemyyntipäällikkö, +358 29 001 3120

Paikka näyttelyssä: B.56

9Solutions Oy on ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen markkinajohtaja Suomessa.

Tarjoamme henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja paikannusratkaisuja sekä älykkäitä turvapuhelin- ja poistumisvalvontaratkaisuja yhdessä maanlaajuisen yhteistyökumppaniverskotin kanssa.

9Solutions-palvelualusta yhdistää sairaalat, palvelutalot ja kotihoidon yhdeksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa saumattoman viestinnän ja tiedonsiirron eri sidosryhmien ja järjestelmien välillä.

Missiomme on tehostaa ja parantaa terveydenhuollon turvallisuutta ja tuottavuutta hyödyntäen vahvaa tietämystämme langattomista ja pilvipohjaisista ratkaisuista.

Tämän mission innoittamana pyrimme jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden terveydenhoidon haasteisiin kehittämällä inhimillisiä ratkaisuja innolla ja ammattitaidolla, jotta terveydenhoidon ammattilaisilla olisi enemmän aikaa ihmisille.

Vuonna 2017 järjestelmäämme on käytössä yli 700 tyytyväisellä terveydenhuollon asiakkaalla.

Lue lisää yrityksestä

Jari Tuokko, Myyntijohtaja jari.tuokko(at)9solutions.fi, puh. 044 515 0088

Paikka näyttelyssä: B.59

CSAM toimittaa terveysteknologian ohjelmistoratkaisuja, joilla helpotetaan tiedon kulkua terveydenhuollossa ja rikastetaan kliinisen hoitoon tarvittavaa tietoa. CSAM:lla on pitkä kokemustausta sähköisen asioinnin ja terveydenhuollon ohjelmistojen toimintaympäristössä. Tarjoamme innovatiivisia tuotteita kansallisesti ja kansainvälisesti niin julkisille kuin yksityisille terveydenhuollon ja hyvinvoinnin organisaatioille.

CSAM on pohjoismainen, nopeasti kasvava terveydenhuollon ratkaisuja tarjoava konserni, johon on keskittynyt alan osaaminen eri pohjoismaisista kärkiyrityksistä. CSAM pääkonttori on Oslossa. Toimimme myös Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Filippiineillä ja Lontoossa. CSAM on pohjoismaiden markkinajohtaja syöpälääkityksen ohjelmistoissa, ei-radiologisen kuvantamisen ohjelmistoissa ja synnytys- ja äitiyspalveluiden ohjelmistoratkaisuissa sekä markkinajohtaja Norjassa päivystyksen ja ensihoidon tietojärjestelmissä.

Lue lisää yrityksestä

Mika Peteri +358 40 5844044

Paikka näyttelyssä: B.61

Avaintec on kehittänyt ja valmistanut korkealaatuisia ohjelmistopalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Palvelumme mahdollistavat organisaatioiden siirtymisen kokonaan digitaalisiin toimintamalleihin.

Lue lisää yrityksestä

Max Niskanen, max.niskanen@avaintec.com

Paikka näyttelyssä: B.62

Medanets modernisoi terveydenhuoltoalaa digihoidolla ja ihmisläheisellä otteella. Mobiiliratkaisumme mahdollistavat reaaliaikaisen yhteyden potilastietojärjestelmään älypuhelimen avulla, jolloin potilastietoja voidaan selata ja kirjata heti potilaan vierellä. Ratkaisuitamme käytetään jo 20 suomalaisessa sairaalassa ja useilla terveysasemilla.

Lue lisää yrityksestä

Juha-Matti Ranta, +358 44 566 4999, juha-matti.ranta@medanets.com

Paikka näyttelyssä: B.63

Terveydenhuollon ja sosiaalitoimen alalla CGI:llä on Suomessa yli 25 vuoden kokemus ja yli 350 toimialaan erikoistunutta asiantuntijaa – joukossa lääkäreitä, sairaanhoitajia ja sosiaalihuollon ammattilaisia. Asiakkainamme ovat kaikki Suomen yliopistosairaalat, valtaosa suurimmista kaupungeista ja lukuisia kuntia sekä yksityisiä palvelutuottajia. Kehitämme palveluiden suunnittelun, ohjauksen ja dokumentoinnin keskeisiä järjestelmiä sekä näiden välistä integraatiota, myös kolmansien osapuolten ratkaisuihin. Valjastamme digitalisaation avaamat mahdollisuudet hoitoketjujen tehostamiseen ja potilaiden asiakaskokemuksen parantamiseen myös uusin, innovatiivisin ratkaisuin.

Lue lisää yrityksestä

Juha Sorri, johtaja CGI, juha.sorri@cgi.com

Paikka näyttelyssä: B.64

Tieto hyödyntää datakeskeisen maailman mahdollisuudet ja tuottaa niiden avulla arvoa yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnalle. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme paras kumppani toiminnan uudistamisessa. Ohjelmisto- ja palveluosaamisemme lisäksi hyödynnämme vahvasti yhdessä innovoinnin ja ekosysteemien mahdollisuudet. Sosiaali- ja terveydenhuolto on Tiedolle strategisesti tärkeä toimiala. www.tieto.fi

Lue lisää yrityksestä

Minna Rautakorpi, Marketing manager, minna.rautakorpi@tieto.com

Paikka näyttelyssä: B.65

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Elisalla on yli 6,2 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtajana Elisa on edelläkävijä myös uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut.

Lue lisää yrityksestä

Tuomas Mäkynen, tuomas.makynen@elisa.fi

Paikka näyttelyssä: B.66

FCG Prodacapo tarjoaa ratkaisuja arvontuotannon parantamiseen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. Olemme johtava aikaperusteisen toimintolaskennan ja arvopohjaisen suorituskyvyn mittaamisen ratkaisujen toimittaja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.66

Relator toimii tulkkina ihmisen ja tietotekniikan välissä.

Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan toimijoille korkealaatuisia ICT-asiantuntijapalveluita mm. järjestelmien hankintaan ja käyttöönottoon, tietoturvan ja tietosuojan kehittämiseen sekä tietojärjestelmien integraatioihin. Asiantuntijoillamme on myös laajaa kokemusta uusien sairaaloiden hankkeista sekä maakuntauudistuksesta. Asiantuntijamme Juhana Suurnäkki pitää Atk-päivillä puheenvuoron ”Uuden sairaalan kokonaisturvallisuus”, jossa käydään läpi sairaalahankkeiden mahdollisuuksia, haasteita sekä käytännön kokemuksia kokonaisturvallisuuden näkökulmasta. Juhanan puheenvuoro on 23.5. klo 10.00 sessiossa 9 ”Tietoturvallista sosiaali- ja terveydenhuoltoa”.

Asiantuntijapalveluiden lisäksi kehitämme helppokäyttöisiä ja tietoturvallisia ohjelmistoratkaisuja, joissa huomioimme toimialakohtaiset vaatimukset. Atk-päivillä esittelemme mm. helppokäyttöistä työpöytäratkaisua sekä ohjelmistoratkaisua sähköisten allekirjoitusten sekä sitoumusten hallintaan. Lisäksi osastollamme pääsee tutustumaan FCG Prodacapon Region -järjestelmään toteuttamaamme Region GIS -lisäosaan, joka parantaa tiedon visualisoinnin avulla päätöksen tekoa haastavassa sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristössä.

Lue lisää yrityksestä

Laura Leppänen, 050 536 6048, laura.leppanen@relator.fi

Paikka näyttelyssä: B.67

Micro Focus auttaa organisaatioita ratkaisemaan tietoturva- ja pääsynhallintahaasteet identiteettitietoa hyödyntäen. Micro Focuksen identiteetin, pääsyn ja tietoturvan hallinnan ratkaisujen avulla asiakkaamme ja kumppanimme selviävät ja onnistuvat nyt sekä tulevaisuudessa niiden tuoman kilpailukyvyn ansiosta.
Keskeisiä terveydenhuollon tarpeita tukevia ominaisuuksia ratkaisuissamme ovat reaaliaikaisuus, luotettavuus ja skaalautuvuus.

Lue lisää yrityksestä

Pekka Lindqvist, etunimi.sukunimi@microfocus.com

Paikka näyttelyssä: B.67

Citrus on digitaalisten palveluiden rakentaja. Teemme palvelumuotoilua, arkkitehtuurisuunnittelua ja palveluiden kehitystä erityisesti tietosuojaa ja tietoturvaa vaativissa ympäristöissä.

Lue lisää yrityksestä

Jaakko Viitanen, jaakko.viitanen@citrus.fi, p.040 565 0430

Paikka näyttelyssä: B.67

Terveydenhuollon tietoturvallisuusyritys Imprivata® mahdollistaa maailmanlaajuisesti terveydenhuoltoa käyttämään, viestimään ja siirtämään potilastietoja turvallisesti ja kätevästi. Imprivata-sovellusalusta ratkaisee kriittiset määräystenmukaisuus- ja turvallisuushaasteet parantaen samalla tuottavuutta ja potilaskokemusta.

Imprivata perustettiin vuonna 2002 ja sillä on yli 1600 terveydenhuoltoalan asiakasta maailmanlaajuisesti ja yli 5 miljoonaa käyttäjää 21 maassa.

Lue lisää yrityksestä

Christian Hinnaland, chinnaland@imprivata.com

Paikka näyttelyssä: B.69

Vihta-ajanvaraus on selainpohjainen ajanvarauspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voivat varata, muuttaa ja peruuttaa palveluaikoja kotisivuillasi. Samalla ammattilaisen aika vapautuu tuottavaan työhön. Vihta-ajanvaraus on suunnattu suurille ja pienille, yksityisille ja julkisille palveluntarjoajille. Asiakkaitamme ovat mm. HUSLAB, NordLab, Tampereen Urheilulääkäriasema ja Addiktum.

Tervetuloa tutustumaan osastollemme, miten saat lisättyä löylyä ajanvaraukseen!

Lue lisää yrityksestä

Antti Laitinen, +358 44 070 0931, antti@vihta.com

Paikka näyttelyssä: B.70

Asiantuntevaa, ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua vuodesta 2004

Disec tarjoaa kuvantamisen tietojärjestelmäpalveluita ja tiedonhallinnan SaaS-ratkaisuja (Software as a Service) terveyden- ja sosiaalihuollon järjestämiseen. Olemme keskittyneet radiologian ja kuvantamisen palveluiden lisäksi tiedonvälitys- ja tiedonhallintapalveluiden tarjoamiseen. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea ja ovat terveydenhuollon johtavassa asemassa olevia yksityisiä ja julkishallinnon toimijoita.

Tarjoamme:
- Kuvantamisen palveluja ja tiedonhallintaa
- Luotettavia sähköisiä arkistopalveluita
- Laadukasta digitointia

Lue lisää yrityksestä

Aki Lassila, Toimitusjohtaja, S-posti: aki.lassila@disec.fi, Puh. +358 (0)400 869955

Paikka näyttelyssä: B.72

Microsoftin rooli terveydenhuollon digitalisaatiossa on auttaa ymmärtämään teknologian potentiaali.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.73

Ohjelmistoyritys OneClinic Oy on erikoistunut palvelemaan niin yksityisiä kuin julkisia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia. Toiminnanohjaukseen perustuvat järjestelmät ohjaavat tehokkaasti sote-alan eri palveluprosesseja ja työskentelyä. Ratkaisut mahdollistavat tiedonhallinnan sujuvuuden ja paremman laadun, potilaan ollessa aina toiminnan keskiössä. Yrityksellä on toimipisteitä Oulussa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

Lue lisää yrityksestä

Veli-Matti Pietilä Toimitusjohtaja Puhelin: 050 543 4192 Sähköposti: veli-matti.pietila@oneclinic.fi

Paikka näyttelyssä: B.74

Kustannus Oy Duodecim julkaisee lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tietosisältöjä niin perinteisinä painotuotteina kuin tietokantoina, terveydenhuollon järjestelmiin integroituina ratkaisuina ja ammattitaidon ylläpitoa ja jatkokoulutusta tukevana verkko-oppimisympäristönä.

Lue lisää yrityksestä

Riikka Nummenranta

Paikka näyttelyssä: B.75

ODA-hankkeessa kehitetään uusia digitalisaatiota hyödyntäviä toimintamalleja perustason sosiaali- ja terveyspalveluihin. Tavoitteena on erityisesti kansalaisen ja asiakkaan oman roolin vahvistaminen. Toiminnallisen muutoksen tueksi hankkeessa rakennetaan itse- ja omahoitoa tukeva sähköisten palvelujen kokonaisuus, OMAOLO.

Lue lisää yrityksestä

Hanna Nordlund, projektijohtaja hanna.nordlund@espoo.fi +358 43 825 7275

Paikka näyttelyssä: B.76

Lokienhallinta ja johdon raportointia

Lue lisää yrityksestä

Johan Kullas,

Paikka näyttelyssä: B.77

Tuomme maahan, markkinoimme, myymme ja jakelemme laajaa tuotevalikoimaa, joka palvelee sekä perus- että erikoissairaanhoidon tarpeita. Tarjoamme kokonaisratkaisut tarvikkeiden ja laitteiden hankintaan.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.78

Kun oikealle ihmiselle tarjotaan oikeaa hoitoa oikeaan aikaan, on lopputuloksena paras mahdollinen elämänlaatu ja suurimmat kustannussäästöt.

Oy Raisoft Ltd on kotimainen ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluyritys, joka tuottaa maailmanlaajuiseen interRAI-järjestelmään pohjautuvia arviointivälineitä ikäihmisten koti- ja pitkäaikaishoitoon sekä kaiken ikäisten asiakkaiden mielenterveystyöhön ja kehitysvammahuoltoon – myös ennaltaehkäisevästi. Olemme alamme ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa ja Sveitsissä. Toimimme kaikkiaan yhdeksällä kielellä yhdeksässä maassa ympäri maailmaa.

Raisoft tekee hoidon laadun ja vaikuttavuuden näkyväksi, kertoo asiakkaan tilanteen rehellisesti ja auttaa asettamaan tavoitteita ¬sekä yksilölle, organisaatiolle että valtakunnallisesti.

RAI-välineiden lisäksi tarjoamme kattavasti myös muita päteviä mittareita hyvinvoinnin edistämiseen ja autamme asiakkaitamme ottamaan kerätystä tiedosta kaiken ilon irti.

Lue lisää yrityksestä

Oy Raisoft Ltd Vaasantie 6 (iPark) / PL 144 / 67101 Kokkola / Johanna Rantanen 0503661079 / johanna.rantanen@raisoft.com

Paikka näyttelyssä: C.100

VideoVisit on Suomessa markkinajohtaja etävastaanotto, etäkonsultaatio ja virtuaalihoitoratkaisuissa. Olemme vuodesta 2010 lähtien auttaneet asiakkaitamme tarjoamaan laadukkaampia ja tehokkaampia terveydenhuollon palveluita sekä säästämään miljoonia euroja palveluntuotantokustannuksissa.

Toimimme KL-Kuntahankintojen KLKH109 Virtuaaliset Hoivaratkaisut ja KLKH110 Asiakaspalveluratkaisut puitesopimustoimittajana vuoteen 2024 kestävällä puitesopimuskaudella.

Lue lisää yrityksestä

+358 9 3158 9800, sales@videovisit.fi

Paikka näyttelyssä: C.101


Qentinel on laatujohtamisen ja laadunvarmistuksen huipputalo. Teemme vaativia automaatioratkaisuja ja varmistamme digitaalisten palvelujen tuottamaa hyötyä.

Qentinelillä on konenäköön perustuvia robotteja, jotka testaavat ja mittaavat potilastietojärjestelmiä niiden integraatioita 24/7. Niillä varmistetaan kriittisen potilastiedon saatavuus ajasta ja paikasta riippumatta.

Laadunvarmistuspalvelumme avulla:

• ajantasaiset potilastiedot ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta
• hoitohenkilökunnan ajankäyttö vapautuu järjestelmien testaamisesta hoitotyöhön
• tunnistetaan palvelupoikkeamat ja niiden korjaustoimenpiteet voidaan aloittaa ennakoivasti ennen kuin ne vaikuttavat käyttäjille

Tietojärjestelmien laatu on elämänlaatua.


Lue lisää yrityksestä

Jari Reinikainen, jari.reinikainen@qentinel.com

Paikka näyttelyssä: C.105

Konica Minolta ratkaisee toimisto- ja työympäristön haasteita. Tarjoamme kattavia IT-palveluja sekä tulostuksen ja tiedonhallinnan ratkaisuja toimiston prosessien tehostamiseen ja optimointiin.

Lue lisää yrityksestä

kai.aittomaki@konicaminolta.fi

Paikka näyttelyssä: C.107

PhysioTools on suomalainen yritys, jonka ohjelmistoa fysioterapian, kuntoutuksen ja kuntoilualan ammattilaiset ympäri maailman käyttävät laatiessaan harjoitusohjelmia asiakkailleen. PhysioTools on alansa markkinajohtaja Suomessa ja maailmalla.

Lue lisää yrityksestä

toimitusjohtaja Mika Huotari, 040 589 6767, mika.huotari@physiotools.com

Paikka näyttelyssä: C.108

Procomp on älykkään suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoitopalvelujen optimointi. Optimoinnin avulla olemme kyenneet parantamaan kotihoidon prosesseja useissa kymmenissä kunnissa sekä yrityksissä Suomessa ja ulkomailla. Tekemisemme on näkynyt paitsi asiakaskäyntien laadun ja hoitajien työhyvinvoinnin paranemisena myös välittömän asiakaspalveluajan merkittävänä lisääntymisenä.

Lue lisää yrityksestä

Toimitusjohtaja Jani Rautiainen, p. 040-525 2322, jani.rautiainen@procomp.fi

Paikka näyttelyssä: C.109

Lääketietokeskus – Tiedettä teoiksi

Lääketietokeskus tuottaa lääkeinformaatio-, koulutus- ja tiedolla johtamisen palveluita terveydenhuoltoon ja lääkealalle. Yritys tunnetaan Pharmaca Fennica® lääketietokannasta, joka sisältää myös farmakogenomisen päätöksentuen terveydenhuollon ammattilaisen työn tueksi ja potilaan parhaaksi.

Tuotamme Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr-palvelu). Pohjoismainen Pharmarket-markkinatilastopalvelu tarjoaa tiedolla johtamisen välineen. Toimimme kansainvälisesti yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Lääketietokeskus työllistää noin 30 henkilöä.

Lue lisää yrityksestä

Noora Aalto noora.aalto@laaketietokeskus.fi

Paikka näyttelyssä: C.110

Strategic innovation in health care, for today and tomorrow.

At Cerner, we’re continuously building on our foundation of intelligent solutions for the health care industry. Our technologies connect people and systems at more than 25,000 provider facilities worldwide, and our wide range of services support the clinical, financial and operational needs of organizations of every size.

Together with our clients, we are creating a future where the health care system works to improve the well-being of individuals and communities. By designing leading-edge health information technology, we offer strategies that empower organizations to know, manage and engage their populations. Our applications are developed with physicians in mind so they can focus on people, not technology. And providers can manage their day-to-day revenue functions with our integrated clinical and financial systems. These helpful tools are designed to work for today and think for tomorrow.

From the beginning, we have innovated at the intersection of health care and information technology. Our mission remains to contribute to the systemic improvement of health care delivery and the health of communities.

Lue lisää yrityksestä

Harri Tatti / Senior Business Developer +3588503952092

Paikka näyttelyssä: C.112

OptimeSys on tietoturvan asiantuntijayritys. Ydinosaamistamme ovat korkeatasoiset tietoturvapalvelut, laitteet ja järjestelmät joiden avulla suojautua verkkorikollisia vastaan. Toimivan kyberpuolustuksen perusta on uhkien ennakointi, reaaliaikainen valvonta, jatkuva kehittäminen ja sen myötä kokonaistilanteen hallinta. Kauttamme asiakkaat saavat tämän hetken innovatiivisimmat ja tehokkaimmat tietoturvan kokonaisratkaisut palvelumallina. Asiakkaamme ovat niin tunnettuja pörssiyrityksiä kuin muutaman kymmenen hengen pienyrityksiäkin. Toimimme myös valtio- ja julkissektorilla täyttäen valtionlaitosten korkeat tietoturvavaatimukset.
www.optimesys.fi

Tietoturvayhtiö Trend Micro on pilvipohjaisten turvallisuusratkaisujen globaali markkinajohtaja. Yhtiön turvallisuus- ja uhkienhallintaratkaisut suojaavat yritysten ja yksityiskäyttäjien digitaalista tietojenvaihtoa. Palvelinturvallisuuden edelläkävijänä toimitamme luokkansa parhaat, asiakkaillemme ja kumppaneillemme sopiviksi mitoitetut turvallisuusratkaisut päätelaitteisiin, palvelimiin ja pilveen. Ratkaisumme pysäyttävät uudet uhat nopeasti ja suojelevat tietoja fyysisissä, virtuaalisissa ja pilviympäristöissä. Alansa johtavan Trend Micro Smart Protection Network -tiedonlouhintaverkon tukemat tuotteemme ja palvelumme pysäyttävät uhat syntysijoillaan internetissä. Vuonna 1988 perustetulla Trend Microlla on maailmanlaajuisesti palveluksessaan yli 5200 työntekijää, joista 1300 asiantuntijaa on erikoistunut tietoverkon uhkien torjuntaan.
www.trendmicro.fi

Lue lisää yrityksestä

Mikael Wide, mikael.wide@optimesys.fi

Paikka näyttelyssä: C.113Olemme suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen kumppani, henkilöstö- ja palkkahallinnon tuki ja turva. Kehitämme ja tarjoamme ensiluokkaisia sovellusratkaisuja palvelus-, virka- ja työsuhteiden koko elinkaaren sujuvaan hallintaan.

Olemme Suomen kokenein henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuihin keskittynyt asiantuntija- ja teknologiatalo.

Mepco-ratkaisumme sopii muun muassa palvelualustaksi julkisen sektorin palveluorganisaatioille tai organisaatioiden omaan käyttöön.

www.accountorhr.fi

Lue lisää yrityksestä

Martti Rinne, martti.rinne@accountorhr.fi; Hannu Lyytikkä, hannu.lyytikka@accountorhr.fi

Paikka näyttelyssä: C.114

Toiminnanohjaus- ja arviointiohjelmisto
työmarkkinoiden ulkopuoliselle
työnhakijalle

Vaikeasti työllistyvien asiakkaiden seuraaminen, ohjaaminen ja valmentaminen sekä vaikuttavuuden ja tuottavuuden todentaminen.

Lue lisää yrityksestä

Pasi Heikkinen / 0400244739

Paikka näyttelyssä: C.117

Me teemme valinnanvapaudesta totta. Vaana mahdollistaa palveluiden vertailun ja valinnan sekä sujuvan rahoituksen ja hallinnon.

Vaana tekee kunnille ja maakunnille maksuliikennepalveluita: palveluseteleitä, asiakasseteleitä ja henkilökohtaisen budjetin hoitamista varten. Vaana Palveluseteli (ent. Smartum Palveluseteli) on käytössä jo yli 60 kunnan alueella. Lisäksi teemme valinta- ja vertailutyökaluja sote-palveluille, jotta jokaisella olisi mahdollisuus löytää itselleen sopivimmat palvelut helposti ja luotettavasti.

Lue lisää yrityksestä

Rosa Nylén, rosa.nylen@vaana.fi, 0414680457

Paikka näyttelyssä: C.118

Siili Solutions Oyj on suomalainen uuden ajan ohjelmistointegraattori, joka auttaa asiakkaitaan vastaamaan digitalisaation muuttamaan liiketoimintaympäristön tarpeisiin. Terveydenhuollon muutoksessa edellytetään nopeaa ja iteratiivista kehitystä, jossa Siilin roolina on tuoda asiakkailleen kokonaisvaltainen näkemys ei ainoastaan digitalisaation antamista teknisistä mahdollisuuksista, vaan myös käyttäjäkeskeisestä palveluiden muotoilusta ja informaatiovirtojen hallinnasta. Siilin erityisyys on nimenomaan näiden asioiden yhdistämisessä tehokkaasti, läpinäkyvästi ja teknologiariippumattomasti.

Lue lisää yrityksestä

Paavo Koskelin, paavo.koskelin@siili.com, +358404850180

Paikka näyttelyssä: C.119

Systematic on kansainvälisesti toimiva ohjelmistoyhtiö, joka tukee terveydenhuollon asiakkaitaan digitalisaation hyödyntämisessä yksinkertaistamalla kriittistä päätöksentekoa.  Jo lähes kahden vuosikymmenen ajan asiakkaamme ovat onnistuneet kanssamme. He ovat saavuttaneet hyötyjä niin terveydenhuollon prosessien sujuvoittamisessa kuin tukitoimintojen tuottavuuden kohottamisessa, ja samalla pystyneet parantamaan potilasturvallisuutta, laatua ja henkilöstön tyytyväisyyttä. 

Columna eHealth on itsenäisistä sovelluksista koostuva ja eheästi yhteentoimivaksi integroitu tuoteperhe. Se tukee nykyaikaisen terveydenhuollon asiakaskeskeistä hoidon prosessia oikea-aikaisen ja roolikohtaisesti mukautetun tilannekuvan avulla - luonnollisesti myös mobiililaitteita hyödyntäen. Kansainvälisiin standardeihin ja avoimeen arkkitehtuuriin perustuvat ohjelmistomme ovat paitsi keskenenään yhteensopivia, myös helposti integroitavissa muiden järjestelmien kanssa. Ne mukautuvat joustavasti erilaisiin prosesseihin ja tukevat uusien toimintatapojen käyttöönottoa. Kehitämme tuotteitamme tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, joten ne palvelevat eri käyttäjäryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Columna -perheeseen sisältyy mm.
• potilastietojärjestelmä,
• toiminnanohjauksen tuki ja kapasiteetin hallinta,
• tukipalveluiden logistiikan ja tehtävien hallinta,
• lääkintälaiteintegraatio,
• toimittajariippumaton tietovarasto,
• IoT (Internet-of-Things) alusta,
• opastusjärjestelmä sairaalassa ja sairaala-alueella liikkuville,
• koti- ja hoivapalveluiden monipuolinen tukijärjestelmä.

Lue lisää yrityksestä

Timo A. Rantanen, Business Development, 0400 621 597, timo.a.rantanen@systematic.com

Paikka näyttelyssä: C.120

SofiaCRM on Suomen suosituin asiakastietojärjestelmä usealla sosiaalialan alueella. Tuhannet sosiaalialan ammattilaiset käyttävät järjestelmää päivittäisessä työssään.

Järjestelmä on selkeä ja helppokäyttöinen, ja mukautuu vaivattomasti monenlaiseen toimintaympäristöön - kaikki mitä tarvitset, muttei mitään turhaa.

SofiaCRM:ää kehitetään aktiivisesti sosiaalialan ammattilaisten kanssa yhteistyössä.

Lue lisää yrityksestä

Mikko Tolonen (p. 040 593 4208, info@netproce.com)

Paikka näyttelyssä: C.122

Ascom on ensisijaisesti terveydenhuoltoon keskittyvä ict-palvelujen globaali toimittaja, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja työnkulkujen integroituun ja älykkääseen hallintaan. Autamme asiakkaitamme yhdistämään eri teknologioita, laitteita ja prosesseja skaalautuviksi kokonaisratkaisuiksi, mikä parantaa myös aiemmin tehtyjen investointien tuottoa. Innovatiivisten ratkaisujen avulla ihmiset, osastot ja järjestelmät voivat viestiä tehokkaammin ja työskennellä sujuvammin yhdessä.

Lue lisää yrityksestä

Ari-Pekka Tenko, ari-pekka.tenko@ascom.com, 040 500 9904

Paikka näyttelyssä: C.124

Terveydenhuollon tietojärjestelmät

Lue lisää yrityksestä

stefan.lindqvist@carestream.com

Paikka näyttelyssä: C.125

Fastroi Oy tarjoaa HILKKA- asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmää sosiaali- ja terveysalalle.

Lue lisää yrityksestä

Mika Sipilä / mika.sipila@fastroi.fi

Paikka näyttelyssä: C.126

Istekki Oy on julkisomisteinen terveydenhuollon ja kuntien toimintaa palveleva informaatioteknologian sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologiapalvelujen ICMT- asiantuntijaorganisaatio. Olemme kasvava ja kehittyvä yli 500 työntekijän yhtiö, joka toimii asiakasomistajien kokonaisvaltaisena palveluintegraattorina ja läheisenä kehityskumppanina.

Lue lisää yrityksestä

Lasse Koskivuori, lasse.koskivuori@istekki.fi, +358 44 434 1234

Paikka näyttelyssä: C.128

Huomioiko yrityksenne ergonomiset ratkaisut työntekijöiden työpisteillä ja etäkonttorilla?

Contour Designin RollerMouse ja Unimouse tuotteiden avulla helpotat näyttöpäätetyöskentelystä aiheutuvia vartaloon kohdistuvia kiputiloja ja paineita huomattavasti sekä vähennät erityisesti olka-/kyynärpää- sekä niska-hartiaseudun rasitusta. Harvardin yliopistossa tehtyjen tutkimusten mukaan tuotteemme parantavat käden, ranteen ja olkapään asentoa huomattavasti verrattuna perinteisiin näyttöpäätetyöskentely tuotteisiin. Myös työterveysalan ammattilaiset suosittelevat tuotteitamme. Onko sinulla varaa olla ilman?

Kiinnostuitko?

Tule käymään osastolla tutustumassa tuotteisiimme. Voit kokeilla tuotteitamme maksutta 14 päivää osoitteessa www.contourdesign.fi tai ottaa yhteyttä finland@contour-design.com / 020 730 4020

Lue lisää yrityksestä

Matti Eskelinen, +358400767646, matti@contour-design.com

Paikka näyttelyssä: C.130

Getinge on johtava, maailmanlaajuinen, tuotteiden ja järjestelmien toimittaja, joka edesauttaa laadun parantamista ja kustannustehokkuutta terveydenhuollossa.

Getingen Integrated Workflow Solutions tarjoaa sinulle turvallisempaa, integroitua ja paremmin hyödynnettyä ympäristöä, joka tukee johdonmukaisuutta ja tehokkuutta. Näin terveydenhuollon ammattilaiset voivat keskittyä tarjoamaan potilaalle parasta mahdollista hoitoa.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä esittelemme:
Tegris - leikkaussali-integraatiojärjestelmää
T-DOC - instrumenttihallintajärjestelmää

Lue lisää yrityksestä

getinge.finland(a)getinge.com, 09-6824 120

Paikka näyttelyssä: C.134

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on maailman suurin tietoverkkojen kyberturvallisuuteen keskittynyt yhtiö. Se tarjoaa alan johtavia ratkaisuja ja suojelee asiakkaitaan kyberhyökkäyksiltä vertaansa vaille olevalla haittaohjelmien ja muiden tietoturvan uhkien kiinnijäämisprosentilla. Check Pointin kattava tietoturva-arkkitehtuuri suojaa niin yritysverkot kuin mobiililaitteetkin, ja myös sen hallintajärjestelmä on kattava ja intuitiivinen. Check Point huolehtii yli 100 000 yrityksen ja yhteisön tietoturvatarpeista organisaation koosta riippumatta.

Lue lisää yrityksestä

Lars Sonckin kaari 12, 02600 Espoo

Paikka näyttelyssä: C.144

KuopioHealth on verkosto, joka on sitoutunut edistämään terveysteknologian osaamista, tutkimusta, elinkeinoelämää ja terveysalan tietoisuutta. KuopioHealth edistää asiakkaiden tarpeista lähtevää kehitystä, tutkimusta ja uusia innovaatioita sekä toimii alustana uusille tuotteille ja palveluille.

Lue lisää yrityksestä

Arto Holopainen, arto.holopainen@kuopio.fi

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Olemme suunnitelleet Lumo Kuvaturvapuhelimen ikääntyneiden hyvinvoinnin, turvallisuuden ja kotona pärjäämiseen avuksi.
Suomalaista huippuosaamista Oulumolta.

Lue lisää yrityksestä

myynti@oulumo.com

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

HealthFOX Oy on terveydenhuollon ohjelmisto-, sisällöntuotanto- ja asiantuntijapalveluiden toimittaja.

Digitaaliset palvelukonseptimme on kehitetty tehostamaan kuntoutuksen ja omahoidon laatua sekä varmistamaan potilaan oikea-aikainen paluu työhön tai normaaliin arkeen.

HealthFOX "Easier Tomorrow" - potilaan toiminnanohjausjärjestelmä parantaa ammattilaisen ja potilaan välistä kommunikaatiota, sitouttaa ja motivoi potilasta omahoitoon sekä mahdollistaa reaaliaikaisen hoidon vaikuttavuuden mittaamisen suoraan potilaalta.

Yhden Sote-sovelluksen palvelukonseptimme mahdollistaa yhtenäisen palvelukokemuksen niin ammattilaiselle kuin potilaalle mahdollistaen tasa-arvoisemman hoidon kaikille.

Lue lisää yrityksestä

Kimmo Korhonen 040 7478 346

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Visiba on yksi Pohjoismaidden johtava etähoivan kokonaisratkaisu. Aloita etävastaanotto ja ota käyttöön potilaslähtöisen hoivan lisätuki isosti, pienesti, heti tai hetken päästä - aina potilasta ja sinua lähellä. Toimivarmasti ja turvallisesti.

Visiba Caren kautta sekä ajan varanneita että ilman ajanvarausta tulleita potilaita on helppo tavata videopuhelun välityksellä. Myös tekstiviesteillä kommunikointi ja tiedon kerääminen älykkäiden lomakkeiden avulla on yksinkertaista. Visiba Care tuo uusia mahdollisuuksia hoitotilanteisiin ja helpottaa sekä potilaan että palveluntarjoajan arkea.

Visiba Caren taustalla on visio hoidon saavutettavuudesta, yksinkertaisuudesta ja kestävyydestä. Yhdessä kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa olemme luoneet ja luomme e-terveysalustaa, joka parantaa nykyistä toimintaa ja vastaa huomisen haasteisiin.

Lue lisää yrityksestä

Minna Storm 040-5070445 sekä minna.storm@visibacare.com

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Disior kehittää täysin uudenlaista tapaa volyymikuvien kuten CTn tai MRIn luu- ja pehmytkudospatologioiden syväanalysoimiseksi ja visualisoimiseksi. Tuloksena nopea, tarkka ja toistettava analyysi diagnoosin ja hoidon suunnittelun tueksi.

Lue lisää yrityksestä

Anna-Maria Henell, p. 0504836433, anna-maria@disior.com

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Glucostratus Oy on erikoistunut verensokerin etäseurantaan diabeteksen hoidossa. Uudet langattomasti tuloksia siirtävät verensokerimittarit antavat diabeetikolle mahdollisuuden vaivattomasti jakaa tuloksensa hoitajansa ja lääkärinsä käyttöön Balance-pilvipalvelun ja sen älypuhelinsovelluksen avulla. Iäkkäät diabeetikot on mahdollista saada etäseurannan piiriin matkapuhelinverkon dataliittymän sisältävällä mittarilla, joka automaattisesti lähettää verensokeriarvot ilman käyttäjältä edellytettävää IT-osaamista.

Hoitoammattilaiset saavat verensokeriarvot helposti ja kattavasti kuvaruudulleen, mikä säästää aikaa vastaanottotyössä sekä mahdollistaa etävastaanotot diabeteksen hoidossa. Ajantasaisen verensokeridatan avulla palvelu tukee varhaisia interventioita nostamalla suuresta joukosta esiin asiakkaat, joiden tulokset poikkeavat heidän henkilökohtaisista tavoitteistaan tai rajoistaan.

Lue lisää yrityksestä

Pekka Mäkelä, toimitusjohtaja, pekka.makela@glucostratus.com, p. +358 40 0446710

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Inscripta tarjoaa innovatiivisen mobiilisaneluratkaisun terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön – ilman kuluja käyttöönotosta, laitehankinnoista tai ohjelmistolisensseistä.

Lue lisää yrityksestä

simo.sorsakivi@inscripta.fi

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Near Real is a secure one-click service which enables high-quality video appointment between patient and doctor. Near Real has been designed to enrich health care systems by a secure video channel.

For instance, it works as an embedded part of patient information system helping doctors to treat patients remotely by using the same familiar applications they have been using daily.

Near Real is also super easy for patients and their families who can use own devices to meet doctor in a virtual appointment room. Near Real provides also an access for telemedicine devices.

Lue lisää yrityksestä

Jarmo Mikkola / jarmo.mikkola@near-real.com

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Potilastietojärjestelmien käyttöönotot tulevat - oletko valmis!
Adusson ratkaisuilla varmistat terveydenhuollon tietojärjestelmien käytettävyyden ja sujuvat käyttöönotot. Palveluihimme kuuluvat myös lääketieteellisten laitteiden käytettävyystestaukset.

Lue lisää yrityksestä

Janne Pitkänen, +358 50 401 4975, janne.pitkanen@adusso.com

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Monidor on Oululainen yritys, joka kehittää innovatiivisia, älykkäitä ja pieniä elektronisia laitteita terveydenhuollon tarpeisiin.

Lue lisää yrityksestä

Mari Pohjanvesi, mari.pohjanvesi@monidor.com, 0405395354

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Onerva on sähköinen viestivihko ja markkinapaikka vanhus- ja vammaishoivaan.

Sen avulla omaiset, hoivahenkilökunta ja asiakkaat voivat viestiä reaaliajassa ja tietoturvallisesti.

Hoivapalvelutarjoaja voi Onerva kautta todistetusti nostaa asiakastyytyväisyyttä ja saa suoran myyntikanavan kuluttajille.

Lue lisää yrityksestä

Ville Niemijärvi