Paikka näyttelyssä: B.04

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö maassamme. Jäseninä liitossa on elinkeinoelämän järjestöjä ja Suomen valtio. SFS päätehtäviä ovat SFS-standardien laadinta, vahvistaminen, julkaiseminen, myynti ja tiedottaminen.

SFS on jäsenenä kansainvälisessä standardisoimisjärjestössä ISOssa (International Organization for Standardization) ja eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä (European Committee for Standardization).

Pääosa SFS-standardeista perustuu kansainvälisiin tai eurooppalaisiin standardeihin.

SFS laatii standardeja yhteistyössä kahdentoista toimialayhteisön kanssa.

SFS:n palveluksessa on 50 henkeä. SFS on perustettu vuonna 1924.

Lue lisää yrityksestä

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry, PL 130, 00101 Helsinki, puh. 09 149 9331, info@sfs.fi

Paikka näyttelyssä: B.05

Eficode is a leading Northern European company in Devops, design, software and automation with offices in Finland, Sweden and Denmark. Eficode is building the future of software development and digital services with more than 200 enthusiastic professionals. Eficode delivers the whole end-to-end in digital services: From discovery to building. From release to the future.

Lue lisää yrityksestä

Sofi Weckman, sofi.weckman@eficode.com, +358 40 536 3335

Paikka näyttelyssä: B.06

Ascom on ensisijaisesti terveydenhuoltoon keskittyvä ict-palvelujen globaali toimittaja, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja työnkulkujen integroituun ja älykkääseen hallintaan. Autamme asiakkaitamme yhdistämään eri teknologioita, laitteita ja prosesseja skaalautuviksi kokonaisratkaisuiksi, mikä parantaa myös aiemmin tehtyjen investointien tuottoa. Innovatiivisten ratkaisujen avulla ihmiset, osastot ja järjestelmät voivat viestiä tehokkaammin ja työskennellä sujuvammin yhdessä.

Lue lisää yrityksestä

Ari-Pekka Tenko, ari-pekka.tenko@ascom.com, 040 500 9904

Paikka näyttelyssä: B.07

FCG Konsultointi Oy tarjoaa työvälineet tiedon tallentamiseen, hyödyntämiseen ja raportointiin. Lisäksi monipuolisiin palveluihimme sisältyvät järjestelmiemme koulutuspalvelut sekä tiedon analyysi- ja tiedolla johtamisen muutosvalmennuspalvelut. Keskeisenä tavoitteena on luotettavalla tiedolla johtaminen.

FCG Talent Oy on globaali ohjelmistotoimittaja, joka kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan, henkilöstön kehittämiseen sekä kuntoutuslaitosten toiminnanohjaukseen. FCG Talentin ohjelmistoja ovat Kuntarekry.fi, ElbitHR, KuntaHR, KirkkoHR ja Kuntomaster.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.10

DomaCare on suomen monipuolisin sosiaali- ja hoitoalalle kehitetty asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautuu joustavasti niin ison kuin pienen yrityksen tarpeisiin. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voit DomaCaren avulla kehittää yrityksesi toimintamalleja ja tehostaa päivittäistä työtäsi. DomaCare pitää sisällään mm. turvallisen asiakastietojen hallinnan, hoiva-alan erityistarpeet huomioivan laskutuksen, RAI-toimintakykyarviot osana järjestelmää, monenlaiset hyödylliset tilastot ja raportit sekä mobiilisovelluksen liikkuvan työn tehostamiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Petteri Saarinen (020 7424 090 / tuki@domacare.fi)

Paikka näyttelyssä: B.13

Cinia tarjoaa palveluita terveydenhuollon digitalisaation tueksi.

Lue lisää yrityksestä

Jukka Hornborg

Paikka näyttelyssä: B.14

Cerion on datan hallinnan ja hyödyntämisen asiantuntijayritys. Autamme organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista.

Dataa ja tietoa on organisaatioiden käsissä valtava määrä. Haasteena on usein sen hyödyntäminen liiketoiminnan kannalta parhaalla tavalla. Cerion on erikoistunut data-alustojen rakentamiseen ja datan jalostamiseen niin, että johtamisesta tulee asiakkaillemme entistä ammattimaisempaa ja sujuvampaa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. tietovarastojen ja -alustojen toteuttaminen, raportointi- ja analytiikkaratkaisut sekä räätälöidyt ohjelmistoratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Kristiina Sälve

Paikka näyttelyssä: B.15

Dell ja Dell EMC ovat osa Dell Techologies -yritysperhettä, joka tarjoaa organisaatioille niiden tarvitsemat ratkaisut digitaalisuuden ja tietotekniikan hyödyntämiseen sekä tiedon suojaamiseen. Palvelemme yksityisiä ja julkisia organisaatioita ja autamme heitä rakentamaan it-ympäristön, joka vastaa digitaalisen murroksen ja muuttuvien työskentelytapojen tarpeisiin. Dell EMC -liiketoimintayksikkömme tarjoaa ratkaisut konesaliin ja hybridipilvipalveluihin. Dell on päätelaitebrändimme, joka kattaa kaikki laitteet tableteista tehotyöasemiin.

Lue lisää yrityksestä

sanna.matero@dell.com / Sanna Matero

Paikka näyttelyssä: B.17

Suomalainen Diktamen Oy tarjoaa ratkaisuja potilastietojen tuottamiseen nopeasti ja luotettavasti. Diktamenin palveluiden avulla kunnat, sairaanhoitopiirit ja yksityiset palveluntuottajat tehostavat potilastietojen hallintaa merkittävästi.

Lue lisää yrityksestä

Olavi Valkama, Toimitusjohtaja, mobile +358 440 465 666, olavi.valkama@diktamen.com

Paikka näyttelyssä: B.20

Dustin on Pohjoismaiden johtavia IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjiä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Koska toimintamme ytimessä on verkkokauppa, Dustin toimii siltana valmistajien suuren valikoiman ja asiakkaan tarpeiden välillä, ja työntekijämme tukevat asiakkaita heille sopivan ratkaisun löytämisessä. Dustin on ”one-stop shop”, joka tarjoaa noin 250 000 tuotetta sekä niihin liittyviä palveluja, toimintoja ja ratkaisuja.

Lue lisää yrityksestä

jesse.vesterinen@dustin.fi/0443340207

Paikka näyttelyssä: B.23

Care You Can See - Digitaalisten kuvantamisratkaisujen johtava toimittaja.

Lue lisää yrityksestä

Mikko Heikkilä; email:mikko.heikkilae@agfa.com; puh.040 5478999

Paikka näyttelyssä: B.25

Polycon valmistaa edistyksellisiä tietojärjestelmiä julkisen sektorin prosessi- ja tiedonhallintaan. Kattavimmillaan Effectorin ja palse.fi -portaalin muodostama järjestelmäkokonaisuus mahdollistaa julkisen toimijan ostotoiminnan sähköisen ja tehokkaan kokonaisprosessihallinnan.

Effector vastaa tehokkaasti sote-uudistuksen ja asiakkaan valinnanvapautta koskevan lainsäädännön tarpeisiin. Effector tarjoaa julkiselle toimijalle muun muassa sote-organisaatiotoimintaan, suoran valinnan palveluihin, asiakasseteleihin ja henkilökohtaiseen budjettiin liittyvien prosessien hallinnointiin soveltuvat, kattavat toiminnanohjausratkaisut.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme ostotoiminnan kokonaisvaltaisesta hallinnasta, sote-uudistuksen tietojärjestelmäratkaisuista ja valinnanvapauden kansallista arkkitehtuuria koskevista suunnitelmista!

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.28

SecMaker on pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja yrityksille, viranomaisille ja järjestöille.

Tuoteryhmällä Net iD suojaamme ja takaamme tiedot, systeemit ja tietoliikenteen yli miljoonalle käyttäjälle. Net iD:tä arvostavat turvallisuusvastaajat ja IT-päälliköt johtuen sen korkeasta varmuustasosta, joustavuudesta ja kustannustehokkuudesta.

Henkilöstö arvostaa ratkaisujamme, koska ne tukevat liikkuvaa työntekoa, ovat helppoja käyttää ja tarjoavat varmoja, tehokkaita työnvirtauksia jokapäiväiseen käyttöön.

Lue lisää yrityksestä

Pernilla Walkin, pernilla.walkin@secmaker.com

Paikka näyttelyssä: B.28

Citrix rakentaa maailmaa jossa ihmiset, organisaatiot ja asiat ovat turvallisesti toisiinsa liittyneitä ja saavutettavissa ennennäkemättömällä tavalla.

Autamme asiakkaitamme ajattelemaan uudelleen työn tulevaisuuden, tarjoamalla heille kaikenkattavan ja luotettavan digitaalisen työtilan, joka yhdistää sovellukset, datan ja palvelut, lisäten siten ihmisten tuottavuutta, suojaten yrityksen infrastruktuuria ja tietoja, sekä helpottaen tietohallinnon mahdollisuuksia omaksua ja ylläpitää monimutkaisia pilviympäristöjä.

Citrixin ratkaisuja käytetään yli 400 000 yrityksessä, luku sisältää 99 % Fortune 100-listan, ja 98 % Fortune 500-listan yrityksistä

Lue lisää yrityksestä

Okan Evinc, okan.evinc@citrix.com

Paikka näyttelyssä: B.33

Software Point on pohjoismainen, laboratorioiden toiminnanohjausratkaisuihin keskittynyt ohjelmistoyritys. Olemme toimittaneet LIMS-järjestelmiä yli 500:aan laboratorioon kaikissa Pohjoismaissa. Sairaalalaboratorioille suunnattu, kaikki erikoisalat kattava LabVantage Medical Suite LIMS, on käytössä jo noin 50 sairaalalaboratoriossa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

https://softwarepoint.com
https://www.linkedin.com/company/software-point

Lue lisää yrityksestä

Stefan Huldén, stefan.hulden@softwarepoint.com

Paikka näyttelyssä: B.34

Accenture on globaali konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 401 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme yli 120 maassa. Accenture yhdistää kattavan kokemuksen, laajan toimialojen ja liiketoiminta-alueiden osaamisen sekä tutkimustiedon maailman johtavista yrityksistä. Kehitämme ja toteutamme teknologiaratkaisuja asiakkaidemme tuottavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Työskentelemme yhdessä yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden kanssa tavoitteenamme auttaa näitä menestymään pitkäjänteisesti.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa autamme asiakkaitamme hyödyntämään täysimääräisesti teknologian tuomat mahdollisuudet palveluiden laadun, kustannustehokkuuden ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Tavoitteenamme on tukea ennakointikykyisen yhteiskunnan rakentumista.

Lue lisää yrityksestä

Matias Korin

Paikka näyttelyssä: B.35

Innofactor on yksi johtavista SOTE-sektorin pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttajista Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja alan huippuosaaminen.​

Innofactorille on myönnetty terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden (medical devices) johtamisjärjestelmän sertifikaatti, ISO 13485:2016.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.38

X-akseli Oy on vuonna 2008 perustettu terveydenhuoltosektorin tarpeisiin erikoistunut IT-järjestelmätoimittaja.
Koko liiketoimintamme on keskittynyt asiakkaidemme toiminnan optimointiin.
Tätä päämäärää toteutamme potilasvirran hallinnan ja henkilökunnan työsuunnittelun kautta.

Tarjoamiamme ratkaisuja ovat muun muassa:
-Akseli-asiakasvirranhallintajärjestelmä
-Akseli-info- ja ovinäyttöjärjestelmä
-Akseli-ajanhallinta (palvelu- ja tilanhallintajärjestelmä)
-RANNE®-potilasranneketulostusratkaisu
-Konsultointi (terveydenhuollon prosessit, asiakasvirrat)

Lue lisää yrityksestä

Antti Tikkanen | 046-853 3315

Paikka näyttelyssä: B.41

Digital Workforce on Pohjoismaiden johtava palveluyhtiö, joka on erikoistunut prosessien älykkääseen automatisointiin teollisella tasolla. Oppivat digityöntekijämme automatisoivat prosesseja sosiaali- ja terveydenhuollon isoissa organisaatioissa vapauttaen ihmisten aikaa arvokkaampaan työhön. Digityöntekijöiden käyttöönotto ei edellytä muutoksia nykyisiin tietojärjestelmiin. Digital Workforce perustettiin kesällä 2015 ja yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 140 älykkään prosessiautomaation asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa.

Lue lisää yrityksestä

Tiina Leivo

Paikka näyttelyssä: B.42

Pagero Group kehittää ja markkinoi Pagero Onlinea, joka on pilvipohjainen verkosto liiketoiminnallisten asiakirjojen tiedonvälitykseen hankinnasta-maksuun, tilauksesta-maksuun ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosesseihin. Pagero Online on kaikista toiminnanohjausjärjestelmistä riippumaton sekä sopii kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Lisäpalvelumme mahdollistavat oikeanlaisen tiedon saamisen sekä 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomavälityksen asiakkaillemme, joka johtaa vähenevään virhekäsittelyyn, paikallisten ALV-säännösten vaatimusten täyttymiseen ja hankintojen parempaan hallintaan. Pagero Online on myös yhdistetty lukuisiin muihin verkostoihin maailmanlaajuisen tavoitettavuuden saavuttamiseksi.

Pagero konserni koostuu yli 250 työntekijästä ja pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa. Lisäksi Pagerolla on paikalliset myyntikonttorit Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Lontoossa, Dublinissa, Amsterdamissa, Roomassa, Madridissa, Pariisissa, Istanbulissa Dubaissa, Chicagossa ja Oberhausenissa.

Lue lisää yrityksestä

Toni Pihamaa, toimitusjohtaja, M: +358-400 845 963

Paikka näyttelyssä: B.43

SAP auttaa julkishallinnon organisaatioita yksinkertaistamaan ja automatisoimaan toimintoja, luomaan uusia mahdollisuuksia kasvuun ja innovaatioihin sekä palvelemaan kansalaisia parhaalla mahdollisella tavalla. Ratkaisut löytyvät henkilöstöhallintoon, taloussuunnitteluun ja analyyseihin, asiakkuudenhallintaan, toiminnanohjaukseen ja toimitusketjun hallintaan.

Lue lisää yrityksestä

Maria Walden, maria.walden@sap.com / 040 829 1314

Paikka näyttelyssä: B.46

Proact on Euroopan johtava riippumaton konesali- ja pilvipalveluiden tarjoaja. Yhtiö tarjoaa liiketoimintahyötyjä yrityksille ja viranomaisille kaikkialla maailmassa. Tarjoamalla joustavia, luotettavia ja turvallisia it-palveluita Proact auttaa asiakkaitaan vähentämään riskejä ja kustannuksia sekä kasvattamaan ketteryyttään, tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan. Olemme toimittaneet yli 5 000 projektia menestyksekkäästi eri puolille maailmaa. Meillä on yli 3 500 asiakasta ja hallitsemme yli 100 petatavua dataa pilvipalveluissa. Yli 800 työntekijää työskentelee Proact-konsernin palveluksessa 15 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 1994 perustetun Proactin emoyhtiö Proact IT Group AB listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin osaketunnuksella PACT vuonna 1999. Saat lisätietoja toiminnastamme osoitteessa www.proact.fi

Lue lisää yrityksestä

Mika Matikainen, +358405153700, mika.matikainen@proact.fi

Paikka näyttelyssä: B.48

InterSystems on maailman johtava terveydenhuollon IT-teknologiatoimittaja. Teknologiaamme on käytössä Suomessa 19 sairaanhoitopiirissä ja maailmalla yli 100 maassa. Haluamme jatkossakin olla suomalaisen terveydenhuollon luotettava strateginen kumppani. InterSystemsin tuotteita ovat muun muassa TrakCare-potilastietojärjestelmä, strateginen HealthShare-yhteentoimivuusalusta sekä InterSystems IRIS Data Platform, joka kattaa sekä integraatio- että tiedonhallintakyvykkyydet. InterSystemsin strategista HealthShare-yhteentoimivuusalustaa käytetään sadoissa terveyden- ja sosiaalihuollon organisaatiossa ympäri maailman yhdistämään tietoturvallisesti potilas- ja asiakastietoa yli järjestelmä- ja organisaatiorajojen. Alusta antaa terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille, kansalaisille, sosiaali- ja terveyspalvelujen johdolle ja tutkijoille pääsyn potilas- ja asiakastietoon tarkoituksenmukaisimmalla tavalla, jolloin voidaan tehdä parempia päätöksiä hoitoon ja palveluun liittyen sekä analysoida näitä tietoja.

Lue lisää yrityksestä

Miila Päivärinne, Senior Sales Executive; mobile +358 46 6000 898 ; miila.paivarinne@intersystems.com

Paikka näyttelyssä: B.50

RATKAISUJA, JOISSA ON SYDÄN MUKANA

Omistajiensa paras kehittäjäkumppani 2M-IT Oy on vastuullinen, asiakasorganisaatioidemme kilpailukykyä ja terveydenhuollon luotettavuutta parantava kehittäjäkumppani, jolla on vankka kokemus sote-liiketoiminnasta.

Olemme Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon tietoteknisiä palveluja tuottava julkisomisteinen yhtiö ja toimimme 11 maakunnan ja 12 sairaanhoitopiirin alueella. Suurimmat omistajamme ovat VSSHP, SATSHP, EKSOTE, CAREA, KSSHP, PHHYKY, VSHP sekä Porin kaupunki.

Huolehdimme sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaisista palveluista. Samaan aikaan kehitämme moderneja infrapalveluja, hallinnoimme projekteja ja toteutamme kustannustehokkaita tukipalveluja kaikille kansalaisille. Siksi, että voisimme nauttia yhdestä yhteisestä hyvinvoinnista kaikkina elämisen hetkinä.

2M-IT – hyvinvoivan kansalaisen asialla.

Lue lisää yrityksestä

Sanna Sallinen

Paikka näyttelyssä: B.53

To reduce the variability that stands in the way of effective care, Wolters Kluwer Health solutions deliver clarity when and where it matters most. Our trusted medical evidence and technology solutions engage clinicians, patients, students, researchers, and the next generation of healthcare providers to drive more effective decisions and consistent outcomes across the continuum of care. Brands include UpToDate®, Medi-Span®, Facts & Comparisons®, Lexicomp® and Emmi®.

Lue lisää yrityksestä

Giulia Cucuzza, giulia.cucuzza@wolterskluwer.com

Paikka näyttelyssä: B.54

Lue lisää yrityksestä

Jonny Kaarlenkaski

Paikka näyttelyssä: B.55

Viria LAN&WAN Oy on tietoturvan, tietoliikenteen sekä kiinteistöturvallisuuden palvelutuottaja ja asiantuntijaorganisaatio.

LAN&WAN on perustettu vuonna 1993 ja yrityksessämme työskentelee 94 henkilöä. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Tämä mahdollistaa suoran paikallisen tuen aluekonttoreista, jotka sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kotkassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulaisissa, Oulussa, Kuusamossa, Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa.

Käytämme toiminnassamme vain tunnettujen valmistajien tuotteita ja tuotamme liiketoiminnan lisäarvoa asiakkaillemme tehokkailla palveluprosesseilla.

Valtakunnallisena palveluntuottajana LAN&WAN tunnetaan korkeasta palvelutasosta.

LAN&WAN kuuluu Viria-konserniin, jonka muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Securi Oy, Tansec Oy, Hibox Systems Oy ja AB Sappa sekä osakkuusyhtiö Aureolis Oy.

Viria Oyj on turva- ja IT-ratkaisuiden vahva asiantuntija, joka tuottaa digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden kokonaisratkaisuja sekä tiedon jalostamisen ja analytiikan palveluita.

Lue lisää yrityksestä

Marianne Myllylä, markkinointi@lanwan.fi

Paikka näyttelyssä: B.62

Medanets modernisoi terveydenhuoltoalaa digihoidolla ja ihmisläheisellä otteella. Mobiiliratkaisumme mahdollistavat reaaliaikaisen yhteyden potilastietojärjestelmään älypuhelimen avulla, jolloin potilastietoja voidaan selata ja kirjata heti potilaan vierellä. Ratkaisuitamme käytetään jo 20 suomalaisessa sairaalassa ja useilla terveysasemilla.

Lue lisää yrityksestä

Juha-Matti Ranta, +358 44 566 4999, juha-matti.ranta@medanets.com

Paikka näyttelyssä: B.63

Terveydenhuollon ja sosiaalitoimen alalla CGI:llä on Suomessa yli 25 vuoden kokemus ja yli 350 toimialaan erikoistunutta asiantuntijaa – joukossa lääkäreitä, sairaanhoitajia ja sosiaalihuollon ammattilaisia. Asiakkainamme ovat kaikki Suomen yliopistosairaalat, valtaosa suurimmista kaupungeista ja lukuisia kuntia sekä yksityisiä palvelutuottajia. Kehitämme palveluiden suunnittelun, ohjauksen ja dokumentoinnin keskeisiä järjestelmiä sekä näiden välistä integraatiota, myös kolmansien osapuolten ratkaisuihin. Valjastamme digitalisaation avaamat mahdollisuudet hoitoketjujen tehostamiseen ja potilaiden asiakaskokemuksen parantamiseen myös uusin, innovatiivisin ratkaisuin.

Lue lisää yrityksestä

Juha Sorri, johtaja CGI, juha.sorri@cgi.com

Paikka näyttelyssä: B.65

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Elisalla on yli 6,2 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtajana Elisa on edelläkävijä myös uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut.

Lue lisää yrityksestä

Tuomas Mäkynen, tuomas.makynen@elisa.fi

Paikka näyttelyssä: B.67

Terveydenhuollon tietoturvallisuusyritys Imprivata® mahdollistaa maailmanlaajuisesti terveydenhuoltoa käyttämään, viestimään ja siirtämään potilastietoja turvallisesti ja kätevästi. Imprivata-sovellusalusta ratkaisee kriittiset määräystenmukaisuus- ja turvallisuushaasteet parantaen samalla tuottavuutta ja potilaskokemusta.

Imprivata perustettiin vuonna 2002 ja sillä on yli 1600 terveydenhuoltoalan asiakasta maailmanlaajuisesti ja yli 5 miljoonaa käyttäjää 21 maassa.

Lue lisää yrityksestä

Christian Hinnaland, chinnaland@imprivata.com

Paikka näyttelyssä: B.69

Vihta-ajanvaraus on selainpohjainen ajanvarauspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voivat varata, muuttaa ja peruuttaa palveluaikoja kotisivuillasi. Samalla ammattilaisen aika vapautuu tuottavaan työhön. Vihta-ajanvaraus on suunnattu suurille ja pienille, yksityisille ja julkisille palveluntarjoajille. Asiakkaitamme ovat mm. HUSLAB, NordLab, Tampereen Urheilulääkäriasema ja Addiktum.

Tervetuloa tutustumaan osastollemme, miten saat lisättyä löylyä ajanvaraukseen!

Lue lisää yrityksestä

Antti Laitinen, +358 44 070 0931, antti@vihta.com

Paikka näyttelyssä: B.70

Asiantuntevaa, ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua vuodesta 2004

Disec tarjoaa kuvantamisen tietojärjestelmäpalveluita ja tiedonhallinnan SaaS-ratkaisuja (Software as a Service) terveyden- ja sosiaalihuollon järjestämiseen. Olemme keskittyneet radiologian ja kuvantamisen palveluiden lisäksi tiedonvälitys- ja tiedonhallintapalveluiden tarjoamiseen. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea ja ovat terveydenhuollon johtavassa asemassa olevia yksityisiä ja julkishallinnon toimijoita.

Tarjoamme:
- Kuvantamisen palveluja ja tiedonhallintaa
- Luotettavia sähköisiä arkistopalveluita
- Laadukasta digitointia

Lue lisää yrityksestä

Aki Lassila, Toimitusjohtaja, S-posti: aki.lassila@disec.fi, Puh. +358 (0)400 869955

Paikka näyttelyssä: B.72

Microsoftin rooli terveydenhuollon digitalisaatiossa on auttaa ymmärtämään teknologian potentiaali.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: B.73

Ohjelmistoyritys OneClinic Oy on erikoistunut palvelemaan niin yksityisiä kuin julkisia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia. Toiminnanohjaukseen perustuvat järjestelmät ohjaavat tehokkaasti sote-alan eri palveluprosesseja ja työskentelyä. Ratkaisut mahdollistavat tiedonhallinnan sujuvuuden ja paremman laadun, potilaan ollessa aina toiminnan keskiössä. Yrityksellä on toimipisteitä Oulussa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

Lue lisää yrityksestä

Veli-Matti Pietilä Toimitusjohtaja Puhelin: 050 543 4192 Sähköposti: veli-matti.pietila@oneclinic.fi

Paikka näyttelyssä: B.74

Kustannus Oy Duodecim julkaisee lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tietosisältöjä niin perinteisinä painotuotteina kuin tietokantoina, terveydenhuollon järjestelmiin integroituina ratkaisuina ja ammattitaidon ylläpitoa ja jatkokoulutusta tukevana verkko-oppimisympäristönä.

Lue lisää yrityksestä

Riikka Nummenranta

Paikka näyttelyssä: B.76

Lokienhallinta ja johdon raportointia

Lue lisää yrityksestä

Johan Kullas,

Paikka näyttelyssä: B.78

Kun oikealle ihmiselle tarjotaan oikeaa hoitoa oikeaan aikaan, on lopputuloksena paras mahdollinen elämänlaatu ja suurimmat kustannussäästöt.

Oy Raisoft Ltd on kotimainen ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluyritys, joka tuottaa maailmanlaajuiseen interRAI-järjestelmään pohjautuvia arviointivälineitä ikäihmisten koti- ja pitkäaikaishoitoon sekä kaiken ikäisten asiakkaiden mielenterveystyöhön ja kehitysvammahuoltoon – myös ennaltaehkäisevästi. Olemme alamme ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa ja Sveitsissä. Toimimme kaikkiaan yhdeksällä kielellä yhdeksässä maassa ympäri maailmaa.

Raisoft tekee hoidon laadun ja vaikuttavuuden näkyväksi, kertoo asiakkaan tilanteen rehellisesti ja auttaa asettamaan tavoitteita ¬sekä yksilölle, organisaatiolle että valtakunnallisesti.

RAI-välineiden lisäksi tarjoamme kattavasti myös muita päteviä mittareita hyvinvoinnin edistämiseen ja autamme asiakkaitamme ottamaan kerätystä tiedosta kaiken ilon irti.

Lue lisää yrityksestä

Oy Raisoft Ltd Vaasantie 6 (iPark) / PL 144 / 67101 Kokkola / Johanna Rantanen 0503661079 / johanna.rantanen@raisoft.com

Paikka näyttelyssä: C.107

PhysioTools on suomalainen yritys, jonka ohjelmistoa fysioterapian, kuntoutuksen ja kuntoilualan ammattilaiset ympäri maailman käyttävät laatiessaan harjoitusohjelmia asiakkailleen. PhysioTools on alansa markkinajohtaja Suomessa ja maailmalla.

Lue lisää yrityksestä

toimitusjohtaja Mika Huotari, 040 589 6767, mika.huotari@physiotools.com

Paikka näyttelyssä: C.109

Lääketietokeskus – Tiedettä teoiksi

Lääketietokeskus tuottaa lääkeinformaatio-, koulutus- ja tiedolla johtamisen palveluita terveydenhuoltoon ja lääkealalle. Yritys tunnetaan Pharmaca Fennica® lääketietokannasta, joka sisältää myös farmakogenomisen päätöksentuen terveydenhuollon ammattilaisen työn tueksi ja potilaan parhaaksi.

Tuotamme Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr-palvelu). Pohjoismainen Pharmarket-markkinatilastopalvelu tarjoaa tiedolla johtamisen välineen. Toimimme kansainvälisesti yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Lääketietokeskus työllistää noin 30 henkilöä.

Lue lisää yrityksestä

Noora Aalto noora.aalto@laaketietokeskus.fi

Paikka näyttelyssä: C.110

Strategic innovation in health care, for today and tomorrow.

At Cerner, we’re continuously building on our foundation of intelligent solutions for the health care industry. Our technologies connect people and systems at more than 25,000 provider facilities worldwide, and our wide range of services support the clinical, financial and operational needs of organizations of every size.

Together with our clients, we are creating a future where the health care system works to improve the well-being of individuals and communities. By designing leading-edge health information technology, we offer strategies that empower organizations to know, manage and engage their populations. Our applications are developed with physicians in mind so they can focus on people, not technology. And providers can manage their day-to-day revenue functions with our integrated clinical and financial systems. These helpful tools are designed to work for today and think for tomorrow.

From the beginning, we have innovated at the intersection of health care and information technology. Our mission remains to contribute to the systemic improvement of health care delivery and the health of communities.

Lue lisää yrityksestä

Harri Tatti / Senior Business Developer +3588503952092

Paikka näyttelyssä: C.113

Olemme suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen kumppani, henkilöstö- ja palkkahallinnon tuki ja turva. Kehitämme ja tarjoamme ensiluokkaisia sovellusratkaisuja palvelus-, virka- ja työsuhteiden koko elinkaaren sujuvaan hallintaan.

Olemme Suomen kokenein henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuihin keskittynyt asiantuntija- ja teknologiatalo.

Mepco-ratkaisumme sopii muun muassa palvelualustaksi julkisen sektorin palveluorganisaatioille tai organisaatioiden omaan käyttöön.

www.accountorhr.fi

Lue lisää yrityksestä

Perttu Seppänen, perttu.seppanen@accountorhr.fi

Paikka näyttelyssä: C.114

Toiminnanohjaus- ja arviointiohjelmisto
työmarkkinoiden ulkopuoliselle
työnhakijalle

Vaikeasti työllistyvien asiakkaiden seuraaminen, ohjaaminen ja valmentaminen sekä vaikuttavuuden ja tuottavuuden todentaminen.

Lue lisää yrityksestä

Pasi Heikkinen / 0400244739

Paikka näyttelyssä: C.118

Siili Solutions Oyj on suomalainen uuden ajan teknologiariippumaton ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani. Siili on kasvanut vuodesta 2010 keskimäärin noin 40 % vuodessa, kassavirran ja kannattavuuden säilyessä hyvänä, käyttökate (EBITDA) keskimäärin yli 10 %.

Siili yhdistää designin, devauksen ja datan liiketoimintakeskeiseksi kokonaisuudeksi asiakkaansa kanssa, asiakkaansa parhaaksi.

Lue lisää yrityksestä

Paavo Koskelin, paavo.koskelin@siili.com, +358404850180

Paikka näyttelyssä: C.124

Terveydenhuollon tietojärjestelmät

Lue lisää yrityksestä

stefan.lindqvist@carestream.com

Paikka näyttelyssä: C.128

Huomioiko yrityksenne ergonomiset ratkaisut työntekijöiden työpisteillä ja etäkonttorilla?

Contour Designin RollerMouse ja Unimouse tuotteiden avulla helpotat näyttöpäätetyöskentelystä aiheutuvia vartaloon kohdistuvia kiputiloja ja paineita huomattavasti sekä vähennät erityisesti olka-/kyynärpää- sekä niska-hartiaseudun rasitusta. Harvardin yliopistossa tehtyjen tutkimusten mukaan tuotteemme parantavat käden, ranteen ja olkapään asentoa huomattavasti verrattuna perinteisiin näyttöpäätetyöskentely tuotteisiin. Myös työterveysalan ammattilaiset suosittelevat tuotteitamme. Onko sinulla varaa olla ilman?

Kiinnostuitko?

Tule käymään osastolla tutustumassa tuotteisiimme. Voit kokeilla tuotteitamme maksutta 14 päivää osoitteessa www.contourdesign.fi tai ottaa yhteyttä finland@contour-design.com / 020 730 4020

Lue lisää yrityksestä

Matti Eskelinen, +358400767646, matti@contour-design.com

Paikka näyttelyssä: C.134

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on maailman suurin tietoverkkojen kyberturvallisuuteen keskittynyt yhtiö. Se tarjoaa alan johtavia ratkaisuja ja suojelee asiakkaitaan kyberhyökkäyksiltä vertaansa vaille olevalla haittaohjelmien ja muiden tietoturvan uhkien kiinnijäämisprosentilla. Check Pointin kattava tietoturva-arkkitehtuuri suojaa niin yritysverkot kuin mobiililaitteetkin, ja myös sen hallintajärjestelmä on kattava ja intuitiivinen. Check Point huolehtii yli 100 000 yrityksen ja yhteisön tietoturvatarpeista organisaation koosta riippumatta.

Lue lisää yrityksestä

Lars Sonckin kaari 12, 02600 Espoo

Paikka näyttelyssä: C.144

KuopioHealth on verkosto, joka on sitoutunut edistämään terveysteknologian osaamista, tutkimusta, elinkeinoelämää ja terveysalan tietoisuutta. KuopioHealth edistää asiakkaiden tarpeista lähtevää kehitystä, tutkimusta ja uusia innovaatioita sekä toimii alustana uusille tuotteille ja palveluille.

Lue lisää yrityksestä

Arto Holopainen, arto.holopainen@kuopio.fi