”Kouluttajat olivat erinomaisia ja todellisia ammattilaisia.”

Esimerkkejä luennoitsijoista:

Kirsi Mononen

Kirsi Mononen
Kuntaliiton johtava lakimies, varatuomari

Kirsi on toiminut kuntayhteistyön johtotehtävissä ja ollut hallituksen jäsenenä useissa kuntaomisteisissa yhtiöissä. Tällä hetkellä ajankohtainen tehtävä on edunvalvonta maakuntauudistuksessa sekä valmistautuminen rakennemuutokseen. Erikoisalana konsernijohtaminen ja omistajaohjaus.

Janne Ruohonen

Janne Ruohonen
Yritysoikeuden professori, yliopistonlehtori

Ruohonen toimii oa. yritysoikeuden professorina Itä-Suomen yliopistossa ja yliopistonlehtorina Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa. Ruohonen on väitellyt osakeyhtiön varojenjaosta. Ruohonen on ollut mukana kuntayhtiöitä koskevassa tutkimushankkeessa ja hän on perehtynyt erityisesti kuntalain ja osakeyhtiölain rajapinnan kysymyksiin. Tällä hetkellä Ruohonen kirjoittaa kirjaa kuntayhtiöistä.

Marketta Kokkonen

Marketta Kokkonen
Kaupunkineuvos
  
Kokkonen on työskennellyt Espoon kaupunginjohtajana 15 vuotta vuoteen 2010 saakka sekä toiminut mm.Kuntaliiton hallituksessa, Kuntien takauskeskuksen hallituksen puheenjohtajana sekä Solidiumin ja FCG:n hallituksien jäsenenä. Tällä hetkellä Kokkonen on DIF:n hallituksessa ja toimii aktiivisesti Boardman –verkostossa. Kokkonen toimii myös useiden kolmannen sektorin organisaatioiden hallituksen puheenjohtajana.

Jaakko Rönkkö

Jaakko Rönkkö
KHT, JHT, CIA

Jaakko Rönkkö toimii osakkaana taloushallinnon asiantuntijatoimisto Revisium Oy:ssä. Hänellä on laaja-alainen näkemys kunnallisten osakeyhtiöiden talouden tasapainoon vaikuttavista tekijöistä ja tilinpäätösten tulkinnasta. Jaakko on toiminut luennoitsijana lukuisissa taloushallintoa käsittelevissä tilaisuuksissa ja hän laatii parhaillaan väitöskirjaa julkisen talousjohtamisen oppiaineesta Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa. Hänellä on lähes 10 vuoden kokemus eri tilintarkastustoimistoista. Lisäksi Jaakko toimii opetustehtävissä Tampereen yliopistossa.