Puhujat

 

 

Anna Perho

Anna Perho

Anna Perho on muutosvalmentaja ja tunnettu mediakasvo, jonka tausta on sisällöntuotannossa. Hän on kirjoittanut kuusi itsen johtamiseen liittyvää opasta, joita on myyty yhteensä yli 20 000 kappaletta.  Hän on  Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka missiona on väittää, viihdyttää ja valmentaa.

Hannu Freund

Neuvottelupäällikkö Hannu Freund, KT Kuntatyönantajat, Opetus- ja sivistystoimen palvelussuhdeasiat

Tehtävät: Opetus- ja sivistystoimen palvelussuhdeasiat -osaamisalueen esimiehenä vastaan sen neuvottelutoiminnasta (OVTES, MuusikkoTES, NäyttelijäTES), palvelussuhdeneuvonnasta ja muusta edunvalvonnasta. KT:n johtoryhmän jäsen.
Koulutus: Ekonomisti (Valtiotieteiden maisteri, Helsingin yliopiston kansantaloustieteen laitos)

Henrika Nybondas-Kangas

Neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas, KT Kuntatyönantajat

Neuvottelupäällikkö, varatuomari Henrika Nybondas-Kangas on ollut KT Kuntatyönantajien palveluksessa vuodesta 1999 lähtien. Nybondas-Kankaan tehtävissä korostuu eritysesti sote-alan ja varhaiskasvatuksen kysymykset mutta myös työjuridiikka ja sopimustoiminta yleisemmin. Työn keskeisiä osia ovat neuvottelutoiminta kaksi- ja kolmikantaisesti, kuntatyönantajien edunvalvonta kotimaassa ja EU:ssa sekä erilaisten verkostojen ja hankkeiden johtaminen asiakkaiden suuntaan. KT:n johtoryhmän jäsen.
Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, varatuomari.

Anne Kiiski

Neuvottelupäällikkö Anne Kiiski, KT Kuntatyönantajat, yleiset palvelusuhdeasiat

Tehtävät: Yleiset palvelussuhdeasiat- osaamisalueen esimiehenä vastaan sen neuvottelutoiminnasta (KVTES, yhdessä muiden osaamisalueiden kanssa, TS ja TTES), palvelussuhdeneuvonnasta. KT:n edunvalvontaa myös mm. erilaisissa lainsäädäntöhankkeissa. KT:n johtoryhmän jäsen.
Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, Helsingin yliopisto, varatuomari.
 

Merja Soosalu

Henkilöstöjohtaja Merja Soosalu, Järvenpään kaupunki

Merja Soosalu on julkisten organisaatioiden kehittäjä, jolla on 20 vuoden työkokemus organisaatioiden kehittämisestä johtajan, coachin, fasilitaattorin, työyhteisösovittelijan ja kehittäjän rooleissa ja tehtävissä. 

Organisaatioiden maailma on ihmisten luomus, jossa pysyvää on liike. Asiat eivät tapahdu, ne tehdään.

 

Anniina Tuomi

Projektikoordinaattori Anniina Tuomi, KT Kuntatyönantajat

Tehtävät: Työaikani jakaantuu kahdelle hankkeelle: Etänä enemmän - sotetyö uudistuu sekä Digitalisaatio ja työn murros. Innostun erityisesti, kun pääsen kehittämään yhdessä asioita, joiden avulla ihmisten arjesta tulee parempaa ja sujuvampaa
Koulutus: hallintotieteiden maisteri ja palvelumuotoilun yamk

Jaana Näsänen

Jaana Näsänen, kehittämispäällikkö KT:n henkilöstövoimavarojen kehittämisen alueella

Koulutus: valtiotieteiden tohtori

 

Huom! Muutokset mahdollisia.

 

Virtuaalitapahtuma