Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2019

6.-8.5.2019. Tampere-talo 
 

Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät Tampere-talolla toukokuussa, joka tarjoaa monipuoliset puitteet luennoille ja näyttelylle. Järjestyksessään 45. atk-päivillä on kumpanakin päivänä runsaasti ajankohtaista ohjelmaa niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajien tarpeisiin useissa rinnakkaissessiossa.

Ohjelma rakennetaan yhteistyössä Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien ja Tampereen kaupungin kanssa.
Atk-päivillä on vuosittain yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa ja laajettuamme ohjelman pääpainon myös sosiaalihuoltoon, osallistujamäärä ylitti 1800 henkeä. 

Tapahtuma alkaa jo 6.5. illalla Get together -tilaisuudella, jolloin mahdollisuus tutustua jo ennakkoon laajaan näyttelyymme ja verkostoitua kollegoiden kanssa. 

 

Nähdään Tampereella! 

Somessa: #atkpaivat

 

Voit ilmoittaa samasta organisaatiosta useamman henkilön helposti. Täytä ilmoittautumislomakkeelle ensimmäisen henkilön tiedot. Kun olet ilmoittautumisen viimeisellä sivulla painanut vahvista, valitse vaihtoehto ”ilmoita lisää osallistujia”. Saat silloin ilmoittautumislomakkeen, jossa on valmiina organisaation yhteystiedot, ja voit täydentää lomakkeen seuraavan ilmoittautujan tiedoilla. Ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen, voit valita taas ”ilmoita lisää osallistujia” jne.

Yhteistyökumppanit


Tapahtuman yhteyshenkilöt: 

Jari Koivisto

Tapahtumasta vastaa

Jari Koivisto

toimialajohtaja
FCG Koulutus, Sosiaali- ja terveystoimi

+358 50 301 9152

etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Kauko Hartikainen

Ohjelmasisältö

Kauko Hartikainen

erityisasiantuntija
Suomen Kuntaliitto ry

+358 9 771 2647

etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi

Jenna Luotonen

Käytännönjärjestelyt

Jenna Luotonen

koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 44 0556653

etunimi.sukunimi@fcg.fi

Kajan

Käytännönjärjestelyt

Aku Kajan

koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 44 2982052

etunimi.sukunimi@fcg.fi