Verkostoidu Brellassa
 

Heittäydy mukaan virtuaalitapahtumaan! 

Tapahtumassa pääset tapaamaan tuttuja ja uusia kollegoita kätevästi sijainnista riippumatta. 10 minuutin tapaamisia on vapaasti varattavissa ohjelman tauoilla, sekä ennen ja jälkeen tapahtuman. Kirjauduthan Brellaan hyvissä ajoin, jotta pääset sopimaan tapaamisia ja verkostoitumaan kollegojen kanssa! Lähetämme tarkemmat kirjautumisohjeet kaikille ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.


Kohti uusia kohtaamisia!

Luo ensin profiili Brellaan henkilökohtaisen linkin kautta. Varmista, että olet valinnut Start networking kun kirjaudut sisään.
Näet muut osallistujat osallistujasivulla People. Brella näyttää ensimmäisenä ne henkilöt, joiden profiilien perusteella teillä on jotakin yhteistä. Voit myös hakea henkilöitä nimellä osallistujien joukosta.


Verkostoidu rohkeasti!

Ole yhteydessä muihin osallistujiin valitsemalla osallistujasivulla Suggest Meeting. Tämän jälkeen pääset valitsemaan ajan tapaamiselle ja lähettämään kutsun personoidun viestin kera. Saapuneet tapaamiskutsut näkyvät ilmoituksena alustan oikeassa yläkulmassa. Vastaa tapaamiskutsuihin rohkeasti! Ilmoituksesta pääset hyväksymään kutsun tai voit ehdottaa itsellesi sopivampaa aikaa. Voit myös kieltäytyä kutsusta.
Ohjelmasivulla Schedule voit muokata aikatauluasi Networking availability -kohdassa ja näet myös jo sovitut tapaamiset.

 

HUOM! Brella-tunnukset ovat lähetetty kaikki osallistujille, jos et löydä tunnuksia niin kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskaposti-kansio. Olethan yhteydessä jos et löydä tunnuksiasi. 


Mikäli sinulla on kysymyksiä Brellasta, voit olla yhteydessä FCG:n Milja Teräväiseen milja.teravainen@fcg.fi