Hinnat:

  • Järjestäjätahot (Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Vaasan sairaanhoitopiirit ja Turun kaupunki):  380 €

  • Julkisen tahojen edustajat (kunnat, shp, valtio): 430 €

  • Muu kuin julkisen tahojen edustaja : 485 €
Kaikkiin hintoihin lisäämme alv. 24 % sekä laskutuslisän 5 euroa (+alv. 24%)
 
 
Jos samasta organisaatiosta (yhteislaskulla, ei koske järjestäjätahon hintoja) osallistuu 20 henkilöä tai useampi, kysy tarjous!
 

Hinnat sisältää:

ohjelman, sähköisen materiaalin sekä mainitut tarjoilut.
 
Jos samasta organisaatiosta (yhteislaskulla, ei koske järjestäjätahon hintoja) osallistuu 20 henkilöä tai useampi, kysy tarjous!


Peruutus:

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta  17.4.2020 asti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Osallistuja voidaan vaihtaa toiseen henkilöön 4.5. asti kuluitta. 


Ryhmäilmoittautuminen 

Voit ilmoittaa samasta organisaatiosta useamman henkilön helposti. Täytä ilmoittautumislomakkeelle ensimmäisen henkilön tiedot. Kun olet ilmoittautumisen viimeisellä sivulla painanut vahvista, valitse vaihtoehto ”ilmoita lisää osallistujia”. Saat silloin ilmoittautumislomakkeen, jossa on valmiina organisaation yhteystiedot, ja voit täydentää lomakkeen seuraavan ilmoittautujan tiedoilla. Ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen, voit valita taas ”ilmoita lisää osallistujia” jne.