Näyttelyasettajat

Arter on suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntijapalveluita sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ydinosaamistamme on laadunhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, prosessien kehittäminen ja tiedolla johtaminen.

Lue lisää yrityksestä

Ella Lindroos, ella.lindroos@arter.fi, +358 50 595 0978

Ascom on mobiilien työnkulku- ja ICT-ratkaisujen globaali toimittaja. Keskitymme pääasiallisesti terveydenhuoltoon, mutta toimimme myös useilla muilla liiketoiminta-aloilla. Meitä Ascomilaisia ajaa kunnianhimoinen päämäärä parantaa tilannetietoisuutta, joka on avain potilas- ja työtyytyväisyyteen. Haluamme edistää työympäristöjen turvallisuutta ja parantaa onnistuneen yhteistyön edellytyksiä, työn tehokkuutta sekä työssä jaksamista.

Lue lisää yrityksestä

Kari Narva, maajohtaja: kari.narva@ascom.fi +358 75 758 1933

Tunnemme sosiaali- ja terveydenhuollon IT-ratkaisut ja tuotamme lisäarvoa juuri sinulle räätälöityjen ja tulosta tuottavien digitaalisten ratkaisujen avulla.
Olemme toteuttaneet useille asiakkaillemme potilastietojärjestelmien ja muiden tärkeiden lähdejärjestelmien dataa hyödyntävän BI-ratkaisun,
kuten myös tutkijan digitaalisen työpöydän tieteellisten tutkimusten hallinnoinnin automatisointiin.

Saat meiltä parhaat asiantuntijat ja työkalut sekä kirkkaan näkemyksen, mitkä yhdessä mahdollistavat oikean ja ajantasaisen tiedon
hyödyntämisen päivittäisessä toiminnassa sekä johtamisessa – tavoitteellisella otteella.

Lue lisää yrityksestä

Altti Raali, toimitusjohtaja, p. 040 557 3047, altti.raali@cerion.fi

Citrixin terveydenhuollon IT-ratkaisut mahdollistavat digitaalisen muutoksen varmistamalla terveydenhuollon ammattilaisille välittömän ja turvatun pääsyn potilastietoihin, kun he liikkuvat paikoista, laitteista ja verkoista toiseen.

Yli 400 000 organisaatiota luottaa Citrixin teknologiaan. Digitaaliset työtilaratkaisumme antavat jokaiselle työntekijälle resurssit, joita he tarvitsevat tehdäkseen parhaansa työssään. Alustamme tuo yhteen saumattoman käyttäjäkokemuksen, IT:n joustavuuden sekä tietoturvan edistäen samalla innovointia ja liiketoiminnan jatkuvuutta. Ratkaisujemme avulla maantieteellisen sijainnin, laitteiden, verkkojen ja jopa pilvien asettamat rajat poistetaan paremman työntekijäkokemuksen takaamiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Sposti: info-fi@citrix.com | Tomi Närevaara, Senior Field Sales Manager puh. +35840 041 1183

Gofore Oyj on kokonaisvaltaisen digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Lue lisää yrityksestä

Henry Wilen, henry.wilen@gofore.com

Klinik on kotimainen terveysteknologiayritys, joka tuottaa terveydenhuollon huippuosaamiseen perustuvia digitaalisia ratkaisuja. Klinikin tekoälyratkaisujen avulla sadat terveysasemat ja sote-alueet Suomessa ja UK:ssa ovat uudistaneet toimintamallinsa ja vähentäneet kalliita vaiheita terveydenhuollon prosesseissa.

Klinik Access on digitaalinen hoitoonohjaus- ja asiointijärjestelmä, joka helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtä tekemällä hoidon tarpeen arvion digitaalisesti. Lääketieteellinen tekoäly tunnistaa vaivan, tekee kiireellisyysarvion ja ohjaa asioinnin suoraan oikeaan hoitoyksikköön.

Lue lisää yrityksestä

Simo Virtala, Senior Sales Manager, +358 400 995099, simo.virtala@klinik.fi

Medanets auttaa terveydenhuollon ammattilaisia parantamaan potilasturvallisuutta, hoidon laatua ja työtyytyväisyyttä ensiluokkaisten mobiiliratkaisujen ja ihmisläheisen otteen avulla. Yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kehitetty mobiilisovellus helpottaa hoitotyön rutiineja, tukee päätöksentekoa ja jättää aikaa tärkeimmälle: potilaan kohtaamiselle. Potilastietojärjestelmiin integroituva sovellus on käytössä yli 50 sairaalassa ja perusterveydenhuollon yksikössä Pohjoismaissa.

Lue lisää yrityksestä

Reima Ahola, Key Account Manager, reima.ahola@medanets.com, p. 040 827 4571

Mediconsult on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisumme ovat käytössä yli 1500 organisaatiossa ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme osoitteessa www.mediconsult.fi.

Lue lisää yrityksestä

Sini Päivinen. sini.paivinen@mediconsult.fi

Medixine tarjoaa kattavat ratkaisut sosiaali- ja terveydenhuollon etäasiointiin. Pilvipohjainen ohjelmistomme tuo kaikki etähoidossa tarvittavat toiminnot yhdellä alustalla ammattilaisten ja heidän asiakkaidensa käyttöön.

Lue lisää yrityksestä

Hanna Iisalo, Myyntipäällikkö, p. +358 50 412 4072 , hanna.iisalo@medixine.com

Movendos on yksilön terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä teknologia- ja valmennusyhtiö, jonka juuret ovat terveyskäyttäytymisen tutkimuksessa.

Toteutamme sujuvaa palvelupolkua ja ammattilaisen työtä tukevia digitaalisia ratkaisuja terveydenhuoltoon.

Movendos Health Platform on kokonaisratkaisu, joka sisältää toiminnot asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen. Palvelu sisältää kattavat työkalut ajanvaraukseen, kartoituksiin, hoitotarpeen arviointiin, etävastaanottoon, viestintään ja raportointiin.

Lue lisää yrityksestä

Paula Mäkeläinen, paula.makelainen@movendos.com, 050 405 9940

Turvallinen chat-, bot- ja videoasiointi asiakkaan ilmeellä. Myös ryhmävideo ja hälyringit. Mahdollisuus suomi.fi -tunnistukseen suoraan ennen asiointia tai asioinnin aikana. Pyydä demo organisaatiollenne!

Lue lisää yrityksestä

Ville Mujunen, CEO, ville@ninchat.com

Vaativassa terveydenhuollon ympäristössä tarvitaan hyvin hygieenisia, kestäviä ja laadukkaita merkintä- ja luentaratkaisuja. Optiscanilta saatte terveydenhuollon tarpeisiin parhaiten soveltuvat mobiilipäätteet, tarratulostimet, viivakoodinlukijat ja merkintätarrat. Pitkäaikainen kokemuksemme terveydenhuollon logistiikan alalla takaa aina laadukkaat ja luotettavat ratkaisut.

Olemme toimittaneet ratkaisuja ja laitteita mm. logistiikalle, välinehuollolle, apteekeille, laboratorioille ja muille terveydenhuollon sekä julkisen sektorin toimijoille. Sertifikoitu huoltokeskuksemme auttaa käyttäjiä kaikissa laitteiden huolto- ja ylläpitotarpeissa.

Virtuaaliostollamme on kilpailu tapahtuman aikana. Tule mukaan inspiroitumaan tuoreista terveydenhuollon logistiikan teemoista.

Lue lisää yrityksestä

Noora Salminen, Avainasiakaspäällikkö, Optiscan Oy, puh. 040 670 8463, noora.salminen@optiscangroup.com

SecMaker on pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja yrityksille, viranomaisille ja järjestöille.
Net iD -tuoteryhmällä suojaamme ja takaamme tiedot, systeemit ja tietoliikenteen yli miljoonalle käyttäjälle.
Net iD :tä arvostavat turvallisuusvastaajat ja IT- päälliköt sen korkeasta varmuustasosta, joustavuudesta ja kustannustehokkuudesta johtuen. Henkilöstö puolestaan arvostaa ratkaisujamme, koska ne tukevat liikkuvaa työntekoa, ovat helppoja käyttää ja tarjoavat varmoja, tehokkaita työnvirtauksia jokapäiväiseen käyttöön.

Lue lisää yrityksestä

SecMaker | Teknobulevardi 3-5 01530 Vantaa | Puh: 010 206 0510 | Sposti: info@secmaker.fi

Vivago kehittää älykkäitä turva- ja hyvinvointiratkaisuja ennakoivaan hoitoon. Vivago-ratkaisujen tuottama hyvinvointitieto ja automaattiset hälytykset lisäävät turvallisuuden tunnetta, tukevat
jokapäiväistä hoitotyötä sekä mahdollistavat hoidon vaikuttavuuden seurannan. Reaaliaikaiset ilmoitukset kertovat
muutoksista henkilön hyvinvoinnissa ja mahdollistavat yksilöllisen sekä ennakoivan hoivan.

Lue lisää yrityksestä

info@vivago.fi, yhteyshenkilö: Satu Ruissalo