Näyttelyasettajat

Aitosoft Oy on analytiikkaan ja erilaisiin vaativiin ennustamis- ja simulointisovelluksiin erikoistunut yritys. Toteutamme kohdennettuja ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon vaativiin tarpeisiin kustannustehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Uusimpana aluevaltauksena työterveysraportointi ja -analytiikka.

Lue lisää yrityksestä

Juha Jaakkola 0400592677

Arcturia Oy on kotimainen yritysviestintäratkaisuihin ja videoneuvottelupalveluihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.

Autamme yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita löytämään oikeat videoneuvotteluratkaisut.

SoTe-kentän asiakkaille tarjoamme virtuaalisia etähoito- ja etämittausratkaisuja

Etähoito on tabletilla ja tietokoneella tapahtuvaa kuva- ja äänivälitteistä hoivapalvelua, jossa terveydenhuollon ammattilainen ottaa asiakkaaseen etäyhteyden etukäteen sovittuina ajankohtina.

Asiakas voi muodostaa yhteyden tarvittaessa myös omatoimisesti.
Ratkaisumme on aina asiakkaan tarpeista lähtevää ja toteutamme aina pilotointi jakson, jossa käymme läpi asiakkaiden tarpeet yhdessä palvelutuottajan kanssa.

Etähoidon ratkaisuilla autetaan asiakasta päivittäisissä arjen asioissa, kuten videopuheluissa, ryhmäterapiassa tai yhteisissä jumppahetkissä.
Ratkaisumme mahdollistaa myös yhteisruokailuhetkien järjestämisen, joissa ruokailijat voivat keskustella toistensa kanssa videopuhelun tapaan.

Sano Arcturia kun haluat parempaa virtuaalista etähoivaa!

Lue lisää yrityksestä

Myynti: 09 315 47040 I myynti@arcturia.fi I www.arcturia.fi

Arter on suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntijapalveluita sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ydinosaamistamme on laadunhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, prosessien kehittäminen ja tiedolla johtaminen.

Lue lisää yrityksestä

Mikko Hiltunen, Myynti- ja markkinointipäällikkö / mikko.hiltunen@arter.fi, +358504356935

Ascom on erityisesti terveydenhuoltoon keskittyvä mobiilien työnkulku- ja ICT-ratkaisujen globaali toimittaja. Tavoitteemme on parantaa digitaalisen viestinnän kulkua ja mahdollistaa parhaiden päätösten tekeminen missä ja milloin tahansa. Tarjoamme toimintakriittisiä ja reaaliaikaisia ratkaisuja liikkuviin ja nopeaa reagointia edellyttäviin käyttöympäristöihin. Ainutlaatuisen tuote- ja ratkaisuportfolion sekä ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta Ascomin luomat integrointi- ja mobilisointiratkaisut tarjoavat nopeita, kokonaisvaltaisia ja tehokkaita työnkulkuja terveydenhuoltoon, teollisuuteen, vartiointipalveluihin ja kaupan alalle.

Ascomin pääkonttori sijaitsee Baarissa, Sveitsissä. Yrityksellä on tytäryhtiöitä 18 maassa ja se työllistää noin 1300 henkilöä ympäri maailmaa. Ascom (ASCN) on listattu Sveitsin pörssiin.

Lue lisää yrityksestä

myynti@ascom.com

Atostek on ohjelmistotalo, jolla on pitkä kokemus terveydenhuollosta ja lääketieteellisistä laitteista, teollisuuden tuotekehityksestä sekä julkisen sektorin tietojärjestelmistä.

Asiakkaamme haluavat tarjota eturintaman digitaalisia palveluita ja kehittää uusinta tekniikkaa edustavia tuotteita.

Tuotteemme Atostek eRA on helppo ja nopea tapa liittyä Kelan Kanta-palveluihin. Olitpa sitten tietojärjestelmätoimittaja tai terveydenhuollon ammattilainen, Atostek eRA -tuoteperheestä löytyy sinulle sopiva ratkaisu.

Atostekin kehittämä eRA Kokonaiskuva -palvelu kerää lääkärille yhdellä silmäyksellä katsottavaksi potilaan koko hoitohistorian Kanta-palvelusta. Näin hoitavan lääkärin on helppo hahmottaa kokonaiskuva diagnooseista, toimenpiteistä ja lääkityksistä. eRA Kokonaiskuva nopeuttaa ja helpottaa lääkärin työtä sekä auttaa lääkäriä keskittymään potilaan hoitoon kokonaisuutena.

Tule katsomaan osastollemme miten saat Kansallisen kuva-arkiston (Kvarkki) käyttöösi nettiselaimella!

Lue lisää yrityksestä

Jani-Petteri Peltovuori, +358 40 5230250 jani-petteri.peltovuori@atostek.com

Avaintec tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon alalle AI-as-a-Service palveluita tukemaan ammattilaisten päätöksentekoa. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa jouduttaaksemme matkaa kohti arvoperusteista hoivaa, jossa keskitytään palvelun laadun parantamiseen kustannustehokkaasti. AI-palvelumme lisäävät huomattavaa strategista joustavuutta hoiva-alan toiminnoille.

Lue lisää yrityksestä

Pekka Kuosmanen, pekka.kuosmanen@avaintec.com, p. +358505203727

Business Ecosystems in Effective Exergaming (BEE) -hankkeessa selvitetään pelillisten etäteknologiaa hyödyntävien kuntoutusmenetelmien käytettävyyttä, toteutettavuutta ja ennen kaikkea vaikuttavuutta kuntoutusprosessiin. Tutkimus vastaa globaaliin, kasvavaan tarpeeseen digitaalisista terveysteknisistä ratkaisuista ja uusista tehokkaista toimintatavoista.

Lue lisää yrityksestä

Yliopettaja Mika Luimula, Turun ammattikorkeakoulu, p. 040 355 0839

Cerner builds positive and long-term partnerships to create value for healthcare. Our intelligent platforms and services are used at over 27,500 healthcare facilities worldwide. By connecting people, information and healthcare facilities, we help to manage the health of 110 million citizens globally. Together with customers and industry partners, we integrate entire health systems so that they can deliver smarter, value-based care, produce better results and proactively manage and improve the health of individuals and entire communities.

Lue lisää yrityksestä

Harri Tatti, Director & Sales Leader Finland. harri.tatti@cerner.com.

CGI:n OMNI360 on uuden sukupolven palvelualusta ja tuoteperhe sote-palvelujen tuottamiseen – asiakaslähtöisesti ja työntekijäystävällisesti. OMNI360-tuoteperhe koostuu joukosta helppokäyttöisiä sekä modulaarisia työkaluja. Tule ständillemme tutustumaan ja jututtamaan asiantuntijoitamme!

Lue lisää yrityksestä

Esa Luoto, esa.luoto@cgi.com

Cinia on ohjelmistokehityksen koko elinkaaren asiantuntija – meiltä saat vaativien, ammattilaiskäyttöön suunnattujen digitaalisten palveluiden ja sovellusten muotoilun, suunnittelun, pystytyksen sekä ylläpidon, sinun tarpeisiisi räätälöitynä.

Cinian avulla tehostat toimintaasi ja parannat asiakaskokemusta kokonaisvaltaisesti digitalisaation keinoin. Valtakunnallisten terveydenhuollon digitalisaatiohankkeiden tuntemuksemme ansiosta saat meiltä parhaat suositukset etenkin omahoidon ja sähköisen asioinnin osa-alueilla.

Lue lisää yrityksestä

Jukka Hornborg, Liiketoimintajohtaja, Ohjelmistoratkaisut, +358 40 592 9596

Devoca Oy on sisälogistiikan ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuomme asiakkaillemme lisäarvoa tehostamalla varastonhallinnan toimintoja. Innovatiivisissa ratkaisuissamme hyödynnämme multimodaalisuutta, puettua teknologiaa ja puheentunnistusta. Parhaimmillaan asiakkaamme ovat raportoineet toimintojen 40% kasvaneesta tehosta ja 80% vähentyneistä virheistä. Asiakkaitamme sosiaali- ja terveydenhuollon alueella ovat mm. Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin Oulun keskusvarasto.

Lue lisää yrityksestä

Leo Hämäläinen, tel. +358505672003, leo.hamalainen@devoca.fi

SOTE-palvelut on kyettävä tuottamaan tehokkaammin, ja niiltä vaaditaan yhä suurempaa vaikuttavuutta. Samalla asiakkaat odottavat valinnanvapautta, digitaalisia itsepalvelukanavia ja tietoa omasta hoidostaan ja vaihtoehdoistaan.

Digian osaaminen mahdollistaa tiedon yhteiskäyttöisyyden ja resurssien optimoinnin niin, että SOTE-toimintaa on mahdollista kehittää asiakas keskiössä. Olemme riippumaton ja kotimainen kumppani SOTE-sektorin toimijoille. Kokonaisratkaisumme SOTE-sektorille vastaa kansallisia vaatimuksia ja on toteutettu kansainvälisten standardien mukaan.

Lue lisää yrityksestä

Sami Rantanen, Toimialajohtaja, julkishallinto ja terveydenhuolto, 040 772 2920, sami.rantanen@digia.com

Diktamen Oy on vuodesta 2007 lähtien tarjonnut korkealaatuisia ratkaisuja potilastiedon tuottamiseen. Kokenut henkilöstömme sekä uudet innovatiiviset menetelmät ovat avainasemassa palveluidemme kehittämisessä.

Diktamen-järjestelmä ja sanelunpurkupalvelu on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien kuntien, sairaanhoitopiirien ja johtavien terveyspalveluyritysten kanssa. Palveluitamme hyödyntää Suomessa ja kansainvälisesti jo yli 250 asiakastoimipistettä ja järjestelmällämme on yli 16 000 aktiivista käyttäjää.

Lue lisää yrityksestä

Antti Leskinen, antti.leskinen@diktamen.com, puh. 044 771 1786

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. HILKKA™- ja Nappula-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin.

Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille.

Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta.

Lue lisää yrityksestä

Mika Sipilä, myyntijohtaja, +358 400 667 767, mika.sipila(a)fastroi.fi

Hublet-ratkaisu mahdollistaa kaikille yhtälaisen pääsyn
digitaaliseen sisältöön turvallisesti ja tehokkaasti sairaala- ja vanhustenhuollossa.

Hublet tarjoaa tabletit yhteiskäyttöön. Hublet on oppimis- ja viestintäväline sekä viihdekeskus
samassa paketissa. Se on
innovatiivinen tablettiratkaisu,
joka varmistaa helpon ja yksityisen pääsyn digitaaliseen maailmaan.

Voimme tavata Hubletin osastolla messujen aikana tai virtuaalitapahtuman jälkeen. Otathan yhteyttä - Kuule lisää uusimmista referensseistä ja tutkimustuloksista esimerkiksi vanhustenhoidon puolelta.

Lue lisää yrityksestä

Milla Kalliokoski, milla.kalliokoski@hublet.fi

Olemme toteuttaneet sote-ratkaisuja Pohjoismaissa ja tiedämme, miten digitaaliset palvelut ja ratkaisut suunnitellaan, toteutetaan ja otetaan onnistuneesti käyttöön alan erityispiirteet huomioiden.

Kiitos omien osaajiemme ja visionääristen asiakkaittemme, ymmärrämme, miten digitaalisten terveys- ja hyvinvointipalveluiden hyödyt saadaan täysimääräisesti toteutettua niin potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten kuin palveluntuottajien eduksi.

Lupaamme asiakkaillemme nopeita tuloksia, hyvän investoinnin tuottoasteen, sekä onnistuneen pitkäaikaisen kumppanuuden. Rakennetaan sinulle yhdessä moderni digitaalinen sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio!

Lue lisää yrityksestä

Päivi Havisalo

Autamme organisaatioita toteuttamaan tietoturvallista ja helppoa tunnistautumista (esim. kirjautuminen ja rekisteröinti) sekä niihin liittyvää käyttöoikeuksien hallintaa.

Tuottamamme digitalisaation avulla asiakas pystyy vähentämään organisaationsa riskejä, automatisoimaan prosesseja ja parantamaan merkittävästi palveluidensa asiakaspalvelukokemusta.

Lue lisää yrityksestä

Intragen Oy Keilaranta 1, 02150 ESPOO, FI, +358 10 526 4900, sales-fi@intragen.com

Klinik Healthcare Solutions Oy on kotimainen terveysteknologiayritys, joka tarjoaa digitaalisia lääketieteellistä tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja terveydenhuoltoon. Klinik auttaa terveydenhuollon yksiköitä uudistamaan toimintatapansa ja kohdistamaan resurssinsa oikein.

Klinikin ratkaisu säästää ammattilaisten aikaa siirtämällä yhteydenotot puhelimesta ja paikan päältä verkkoon. Palvelun tekoäly tunnistaa vaivan kiireellisyyden ja hoidon tarpeen arvio toteutuu digitaalisesti. Klinik Access on käytössä n. 450 terveydenhuollon yksikössä Suomessa ja maailmalla. Sote-alueet ja kunnat kuten Vantaa ja Keski-Uudenmaan sote ovat onnistuneet uudistamaan toimintamallinsa ja luomaan kustannussäästöjä Klinikin avulla.

Lue lisää yrityksestä

Petteri Hirvonen, toimitusjohtaja, +358 500 122 444, petteri.hirvonen@klinik.fi

Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Kuntakentän asiantuntemuksen lisäksi käytössä ovat valmiiksi kilpailutetut ja yhteentoimivat kuntaratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Kari Hyvönen, kari.hyvonen@tiera.fi

Medanets mullistaa terveydenhuoltoa ensiluokkaisilla hoitotyön mobiiliratkaisuilla ja ihmisläheisellä otteella. Yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kehitetyt ratkaisut auttavat parantamaan potilasturvallisuutta, hoidon laatua ja työtyytyväisyyttä. Ne vapauttavat aikaa potilaiden hoitamiseen.

Medanetsin mobiiliratkaisut integroituvat potilastietojärjestelmien kanssa ja täydentävät niiden toiminnallisuuksia. Ratkaisut ovat käytössä yli 40 sairaalassa ja perusterveydenhuollon yksikössä Pohjoismaissa.

Lue lisää yrityksestä

Juha-Matti Ranta, juha-matti.ranta@medanets.com, +358 44 566 4999

Mediconsult on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ratkaisumme ovat käytössä yli tuhannessa organisaatiossa ympäri Suomen.

Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin tietojärjestelmäratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja mm. sote-alueille, terveydenhuoltoon, sosiaalihuoltoon ja kuntoutukseen.

Mediconsult ja sen tuotteet ja palvelut on sertifioitu ISO 13485:2016 -standardin mukaisesti. Olemme Kanta-auditoituja ja ratkaisumme ovat CE-merkittyjä.

Lue lisää yrityksestä

+358 10 524 5501 // myynti@mediconsult.fi // viestinta@mediconsult.fi

Medixinessä yhdistyy terveydenhuollon sekä modernien web- ja mobiiliteknologioiden erikoisosaaminen, minkä ansioista voimme tarjota turvallisia ja helppokäyttöisiä potilaskeskeisiä ratkaisuja.
Suite tarjoaa kattavat viestintä-, monitorointi- ja kollaboraatiotyökalut kaikille hoitoprosessien osapuolille. Tarjoamme kattavat työkalut eri tietolähteiden yhdistämiseen ja terveydenhuollon prosessien tehostamiseen. Autamme kumppaneitamme ja asiakkaitamme parantamaan hoidon laatua ja toimimaan kustannustehokkaammin.

Lue lisää yrityksestä

Hanna Iisalo, Liisa Teppo

Netwrix on johtava arkaluontoisen tiedon tunnistamiseen ja sen luokitteluun keskittynyt ratkaisu, joka integroituu yleisimmin käytössä oleviin tietovarastoihin niin paikallisesti kuin pilvessä.

Netwrixin monitoroi tietovarastojen käyttöä ja poikkeamia, sekä kykenee löytämään sensitiivisen tiedon – esim. suomalaiset henkilötunnukset tai liiketoiminnan kannalta kriittiset avainsanat.

Netwrix tarjoaa ajantasaisen keinon varmistua turvamääräysten noudattamisesta. Nopea koekäyttö on jo itsessään osoittautunut asiakkaille arvokkaaksi. Suomessa asiakaskuntaan lukeutuu sekä yksityinen että julkinen sektori.

Netwrix-ratkaisujen maahantuojana ja asiantuntijana toimii Nordicmind Oy

Lisätiedot: jukka.kivari@nordicmind.com

Lue lisää yrityksestä

Jukka Kivari (jukka.kivari@nordicmind.com)

Nortal Oy on Suomessa toimiva IT-alan konsultaatio- ja palveluyritys, joka tekee digitaalisia sovellus- ja prosessiratkaisuja useilla eri toimialoilla. Nortalilla rakennetaan parempaa tulevaisuutta, merkityksellisestä asiakaskokemuksesta ja hyödynnetään strategista lähestymistapaa datapohjaiseen teknologiaan. Digitaalisten ratkaisujen kehittämisprojektit suunnitellaan ja toteutetaan asiakasta kuunnellen ja korkeimpia laatukriteerejä noudattaen. Nortalin missio on tuottaa lisäarvoa ja edesauttaa asiakkaita kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Nortalin asiantuntija toimivat digitalisaation rakentajina julkishallinnossa sekä terveydenhuollon alalla, energia- ja tuotantoteollisuudessa sekä metalli- ja kaivosalalla. Suomen terveydenhuollon markkinoilla Nortal kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa terveydenhuollon ekosysteemiä sekä siihen yhteensopivia sekä valmisohjelmistoja, integraatio- ja data-analytiikkapalveluita. Myös Baltiassa Nortal on merkittävä terveydenhuollon tietojärjestelmien toimittaja. Nortalilla on lähes 900 huippuosaajaa ympäri maailman.

Lue lisää yrityksestä

Petri Anttila, petri.anttila@nortal.com, +358408294650

OneMed on Euroopan johtavia kumppaneita terveydenhoidon sektorilla. Tarjoamme suomalaiseen terveydenhoitoon lisäarvoa tuottavia palveluita sekä kaikki terveydenhoitoon tarvittavat tuotteet ja laitteet alan johtavilta valmistajilta.

Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin ympäristöasiat ja vastuullisuuden huomioiden.

Lue lisää yrityksestä

Tarjoamme markkinajohtajien laitteet ja ratkaisut kaikkien sairaalayksiköiden tarpeisiin. Laitevalikoima sisältää mm. tulostimet, viivakoodinlukijat, mobiilipäätelaitteet ja tarramateriaalit. Meillä on vankka kokemus terveydenhuollon sektorin tarpeista. Olemme toimittaneet ratkaisuja ja laitteita mm. vuodeosastoille, laboratorioille, välinehuollolle, apteekeille ja muille terveydenhuollon toimijoille. Lisäksi Optiscanilta saatte kattavaa apua kaikkiin laitteiden ylläpito - ja huoltotarpeisiin. Lisäksi terveydenhuollon varastojen materiaalivirtojen hallintaan soveltuu AbakusWMS.

AbakusWMS-järjestelmä on kehitetty kaiken kokoisiin terveydenhuollon logistiikkavarastoihin. Järjestelmällä pystytään optimoimaan ja automatisoimaan kaikki varastologistiikan sisäiset tapahtumat. Järjestelmä on käytettävissä puheohjauslaitteilla sekä käsipäätteillä. Järjestelmä on integroitavissa kaikkiin varastojärjestelmiin.

Lue lisää yrityksestä

Vaihde: 09-4766 766, info.fi@optiscangroup.com. Noora Salminen m: +358 40 670 8463 e: noora.salminen@optiscangroup.com

Royal Philips on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva yritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua ja mahdollistamaan paremman lopputuleman läpi koko hoitoketjun sairauksien ennaltaehkäisystä diagnoosiin, hoitoon ja kotona tapahtuvaan seurantaan. Philips yhdistää edistyksellisen tekniikan ja kliiniset oivallukset tuottaakseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Philips on johtavassa asemassa kuvantamisdiagnostiikan, kuvaohjatun hoidon, potilasvalvontaratkaisuiden, eHealthin ja informaatioteknologian kuten myös henkilökohtaisen terveyden ja kotisairaanhoidon saralla. Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2019 Philipsin myynti oli 19.5 miljardia euroa ja sen palveluksessa työskenteli yli sadassa maassa noin 80 000 henkilöä.

Lue lisää yrityksestä

Johanna Strunke, Marketing Manager e-post: johanna.strunke@philips.com tel+46 730843283

Solita Oy

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää.
Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Vuonna 1996 perustetun Solitan liikevaihto vuonna 2019 oli 108 miljoonaa euroa. Solita työllistää yli 1000 asiantuntijaa 12 kaupungissa ja 6 maassa (Suomi, Ruotsi, Viro, Tanska, Saksa, Belgia).

Lue lisää yrityksestä

Risto Kaikkonen, Director, Health and Wellbeing Division, risto.kaikkonen@solita.fi

stemGO on Suomen ensimmäinen toimialoittain räätälöity ja täysin mobiililaitteissa toimiva, Kanta-liitoksessa oleva hoitokirjaustyökalu.

stemGO-mobiilisovelluksen avulla voit lukea sovelluksella tehtyjä hoitokirjauksia ja tehdä uusia kirjauksia suoraan Kanta-eArkistoon.

Voit halutessasi käyttää laajempaa hoitokirjausympäristöä myös tietokoneesi selaimen kautta.

Lue lisää yrityksestä

Teemu Salminen / teemu@swg.group

Synesa mahdollistaa palvelu- ja prosessiviisauden asiakkaista ja toiminnasta kerätyn datan perusteella. Synesan ratkaisut tuovat eri asiakasryhmien palvelu- ja hoitopolut läpinäkyviksi, mahdollistaen kehittämistarpeiden identifioinnin, eri ratkaisuvaihtoehtojen arvioinnin sekä toiminnan jatkuvan seurannan, kehittämisen ja johtamisen.

Lue lisää yrityksestä

Toni Ruohonen, toni.ruohonen@synesa.com

Tervetuloa kuulemaan konkreettisia ratkaisujamme demo-osastoille.
Demot esitetään klo 9.00, 12.00, 14.00 ja 15.30.

o Avustava robotiikka
o Lääkäri taskussa
o Sähköinen arkistointi ja -allekirjoitus

Voit myös varata henkilökohtaisen keskusteluajan asiantuntijoillemme Brellan kautta!

Telia on yksi SoteDigin päätoimittajista. Vastaamme sosiaali- ja terveysalalla 116117-puheluiden valtakunnallisesta ohjaamisesta lähimpään sairaanhoitopiiriin sekä Omaolo- ja UNA-palveluiden konesali- ja kapasiteettipalveluista. Autamme toimialaa keräämään dataa järjestelmistä ja siten automatisoimaan tietotyön rutiiniprosesseja ohjelmistorobotiikalla ja tekoälyllä. Sähköinen allekirjoitus- sekä arkistointipalvelumme taas tehostavat alan toimintaa vähentäen samalla Co2 päästöjä. Tarjoamme sote-alalle ainutlaatuista ICT-osaamista, johon olemme viime vuosina investoineet satoja miljoonia euroja sekä varman paikan vaikkapa potilastiedoille rakentamassamme Euroopan tietoturvallisimmassa datakeskuksessa.

Lue lisää yrityksestä

Esa Salo, Director, esa.salo@teliacompany.com, 0403022372

Olemme sosiaali- ja terveydenhuollon integroitujen ratkaisujen johtava toimittaja, ja asiantuntijoillamme on vahva kokemus sote-palvelujen sujuvuuden, turvallisuuden ja laadun parantamisesta.

Lue lisää yrityksestä

Minna Rautakorpi, Senior Marketing Manager, minna.rautakorpi@tieto.com

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu ICT-palveluyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 116 milj. €. Palvelemme asiakkaitamme 300 henkilön voimin yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti. Uskomme, että parhaat asiat syntyvät, kun olemme vahvasti läsnä koko palvelukattauksellamme asiakkaiden arjessa, samoilla paikkakunnilla heidän kanssaan. Meidät löytääkin palvelemasta raudanlujalla asiantuntemuksella 11 eri kaupungissa Suomessa. Tuttujen paikallisten osaajien lisäksi Tietokeskuksen valtakunnalliset resurssit ja tarvittava täsmä- ja syväosaaminen ovat aina käytössäsi.

Lue lisää yrityksestä

Juha Vesala, Liiketoimintajohtaja / Julkishallinto, 0400 956 030, juha.vesala@tietokeskus.fi

Yli 60 vuoden kokemuksella Tunstallin teknologiaa on integroitu asuntoihin, terveyssektorille sekä sosiaalipalveluihin maailmanlaajuisesti. Käyttäen strategista osaamistamme luomme uraauurtavia, elämää mullistavia ratkaisuja, jotka tukevat ennaltaehkäisevien hoivapalveluiden tuottamista.

Lue lisää yrityksestä

Katja Arola, markkinointivastaava, katja.arola@tunstall.fi

VideoVisit® on kotimainen etähoitoon ja sähköiseen asiointiin keskittynyt yritys. Mahdollistamme terveydenhuollon palveluiden saannin ajasta ja paikasta riippumattomasti suoraan kotisohvalle. Missiomme on tarjota ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä viettämään itsenäistä ja onnellista elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Työskentelemme yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme palveluidemme korkean laadun ja helpon saatavuuden.

Lue lisää yrityksestä

Juhana Ojala, juhana.ojala@videovisitglobal.com, 040 568 2182