Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut näyttelypaikasta atk-päivillä : kauko.hartikainen@kuntaliitto.fi tai jenna.luotonen@fcg.fi 

Näyttelyasettajat

Paikka näyttelyssä: P.210

2M-IT syntyi maaliskuussa 2018 kahden vahvan sote-ICT-yhtiön Medbitin ja Medi-IT:n yhdistyessä.

Olemme Suomen suurin julkisomisteinen sote-ict-yhtiö ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea.

ICT-ratkaisumme helpottavat sote-ammattilaisten jokapäiväistä työtä 14 maakunnan ja 15 sairaanhoitopiirin alueella.

Suurimmat omistajamme ovat VSSHP, SATSHP, EKSOTE, CAREA, KSSHP, PHHYKY, VSHP sekä Porin kaupunki.

Lue lisää yrityksestä

Sanna Sallinen

Paikka näyttelyssä: S.125

9Solutions Oy on ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen markkinajohtaja Suomessa.

Tarjoamme reaaliaikaisen tilannekuvan mahdollistavia henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja paikannusratkaisuja sekä älykkäitä turvapuhelin- ja poistumisvalvontaratkaisuja yhdessä maanlaajuisen yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Lue lisää yrityksestä

Jari Tuokko, Myyntijohtaja, 044 5150088 jari.tuokko(at)9solutions.fi

Paikka näyttelyssä: P.217

Mepco-ratkaisut tukevat laajasti kaikkia eri HR- ja palkkahallinnon prosesseja, kuten työsuhteen elinkaaren hallintaa (mm. rekrytointi, työsuhteen perustaminen, muutokset ja päättäminen), tuntikirjausta, palkanlaskentaa, palkka- ja henkilöstöhallinnon tiedonkeruuta ja raportointia, osaamisen kehittämistä, koulutuksien hallintaa, henkilöstön johtamista ja palkitsemista sekä työhyvinvoinnin mittaamista ja kehittämistä.

Mepco-ratkaisut sopivat sekä julkiselle että yksityiselle sektorille, kaiken kokoisille organisaatioille sekä eri toimialoille ja erilaisiin tarpeisiin. Ohjelmistoa voidaan käyttää myös palvelukeskusten ja tilitoimistojen vaativissa moniyritysympäristöissä.

Lue lisää yrityksestä

Hannu Lyytikkä, p. 050 387 0480, Martti Rinne p. 0400 715 055 (etunimi.sukunimi@accountorhr.fi)

Paikka näyttelyssä: P.213

Arcturia Oy on kotimainen yritysviestintäratkaisuihin ja videoneuvottelupalveluihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Autamme yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita löytämään oikeat neuvotteluratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Janne Isolankila

Paikka näyttelyssä: S.118

Ascom Oy on terveydenhuollon ICT-ratkaisujen asiantuntija, autamme asiakkaitamme säästämään aikaa, rahaa ja askeleita. Mobiilit viestintäratkaisumme mahdollistavat parhaiden päätösten tekemisen missä ja milloin tahansa.

Helpotamme terveydenhuollon ammattilaisten työtä parantamalla digitaalisen tiedonvälityksen kulkua ja tiedolla johtamista. Olemme sitoutuneet kehittämään uusia ratkaisuja terveydenhuollon kasvaviin haasteisiin.

Helppokäyttöiset ratkaisumme täyttävät alan erityisvaatimukset kaikkialla maailmassa, tukevat potilasturvallisuutta ja lisäävät hoitohenkilökunnan työtyytyväisyyttä. Ne tarjoavat terveydenhuollon ammattilaisille työkalut, joiden avulla he voivat varmistaa, että tieto potilaan voinnista on aina ammattilaisen saatavilla.

Käytössämme on yli 20 vuoden kokemus kotimarkkinoilta sekä uusin kansainvälinen osaaminen. Ratkaisuihimme luottavat tuhannet terveydenhuollon ammattilaiset niin yliopisto- ja keskussairaaloissa, terveyskeskuksissa kuin palvelutaloissakin.

Lue lisää yrityksestä

Ari-Pekka Tenko, Myyntijohtaja, 040 500 9904, ari-pekka.tenko@ascom.com

Paikka näyttelyssä: P.219

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.
Rakennamme Suomea tietotekniikalla
Neuvomme asiakkaitamme digitaalisen työpaikan liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimimme neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.
Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on 350 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja.
Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Kaikessa työssämme teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.
Atea on sitoutunut vastuulliseen ympäristöajatteluun ja tarjoamme myös asiakkaillemme ympäristöä säästäviä it-ratkaisuja. Atealla on ollut sekä ympäristösertifiointi (ISO14001) että laatusertifiointi (ISO9001) jo vuodesta 2002

Lue lisää yrityksestä

Atea Finland Oy, Mika Ventovuori (a)atea.fi

Paikka näyttelyssä: S.136

Avaintec on tehnyt sähköisen arkiston ja allekirjoituksen tuotteita jo yli 20 vuotta, erityisesti Suomen julkishallinnolle. Viimeiset vuodet olemme kehittäneet uudenlaisia ratkaisuja sairaaloiden arkeen keinoälyn ja koneoppimisen avulla.

Lue lisää yrityksestä

Max Niskanen, +358 50 366 0186, max.niskanen@avaintec.com

Paikka näyttelyssä: P.214

Avoline Oy toimittaa terveydenhuollon ympäristöön Medical-tietokoneita, mobiilityöpisteitä, laitevaunuja ja muita toimintaympäristöön liittyviä tuotteita.

Lue lisää yrityksestä

Jukka Salmi, jukka.salmi@avoline.fi

Paikka näyttelyssä: S.106

BuddyCare on mobiili hoidonohjausjärjestelmä, joka on kehitetty tukemaan potilaan pre- ja postoperatiivista hoitoa sekä parantamaan vuorovaikutusta potilaan kanssa. Järjestelmä tukee, ohjaa ja opastaa potilasta koko hoitoprosessin ajan älypuhelimeen ladattavan mobiilisovelluksen kautta. Hoitohenkilökunnan hallintapaneeli tarjoaa reaaliaikaista tietoa potilaan tilasta sekä etenemisestä mahdollistaen samanaikaisesti tapahtumiin reagoimisen. BuddyCaren avulla terveydenhuollon ammattilaiset ovat voineet vähentää puheluita, paperitöitä sekä peruutuksia ja samalla sitouttamaan potilaita vahvemmin omaan hoitoonsa.

Lue lisää yrityksestä

Pipsa Otra-aho, pipsa@buddyhealthcare.com

Paikka näyttelyssä: L.170

Carestream on dynaaminen yritys yli 100 vuoden terveydenhuollon alan kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme pienistä aina suuriin alueellisiin sekä koko maan kattaviin ratkaisuihin radiologian ja terveydenhuollon IT-järjestelmiä.

Lue lisää yrityksestä

pekka.hannikainen@carestream.com

Paikka näyttelyssä: S.150

CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton ICT-palveluyritys. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroimme ja kehitämme tietojärjestelmiä sekä olemme luotettu ulkoistuskumppani.

Lue lisää yrityksestä

Juha Sorri, johtaja CGI, juha.sorri@cgi.com

Paikka näyttelyssä: S.142

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on johtava yritysten ja valtionhallinnon kyberturvallisuusratkaisujen tarjoaja globaalisti. Sen ratkaisut suojaavat 5. sukupolven kyberhyökkäyksiltä alan johtavalla haittaohjelmien, kiristysohjelmien ja muiden kohdistettujen hyökkäysten kiinnijäämisprosentilla. Check Pointin monitasoinen tietoturva-arkkitehtuuri käsittää uuden 5. sukupolven (Gen V) edistyneen uhkientorjunnan, joka suojaa yrityksen kaikkia verkko-, pilvi- ja mobiilitoimintoja kaikilta tunnetuilta hyökkäyksiltä, ja sitä hallitaan alan kattavimman ja intuitiivisimman yhden kontrollipisteen ohjausjärjestelmän kautta. Check Point huolehtii yli 100 000 ison ja pienen yrityksen ja yhteisön tietoturvasta.

Lue lisää yrityksestä

Ari Koivisto - arikoi@checkpoint.com - 040 516 5584

Paikka näyttelyssä: S.117

Palvelut terveydenhuollon digitalisointiin

Lue lisää yrityksestä

Jukka Hornborg

Paikka näyttelyssä: S.130

Commit kehittää ja myy omia ohjelmistoratkaisuja terveydenhuollon organisaatioille.

Commit toimittaa myös valittujen kumppaneiden tuotteita omien ratkaisujensa ja asiantuntemuksensa täydentämiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Keilaranta 16 B, 02150 Espoo Yhteyshenkilö: Harri Rissanen p. 0408459020, harri.rissanen@commit.fi

Paikka näyttelyssä: S.235

CSAM toimittaa terveysteknologian ohjelmistoratkaisuja, joilla helpotetaan tiedon kulkua terveydenhuollossa ja rikastetaan kliinisen hoitoon tarvittavaa tietoa. CSAM:lla on pitkä kokemustausta sähköisen asioinnin ja terveydenhuollon ohjelmistojen toimintaympäristössä. Tarjoamme innovatiivisia tuotteita kansallisesti ja kansainvälisesti niin julkisille kuin yksityisille terveydenhuollon ja hyvinvoinnin organisaatioille.

CSAM on pohjoismainen, nopeasti kasvava terveydenhuollon ratkaisuja tarjoava konserni, johon on keskittynyt alan osaaminen eri pohjoismaisista kärkiyrityksistä. CSAM pääkonttori on Oslossa. Toimimme myös Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Filippiineillä ja Lontoossa. CSAM on pohjoismaiden markkinajohtaja syöpälääkityksen ohjelmistoissa, ei-radiologisen kuvantamisen ohjelmistoissa ja synnytys- ja äitiyspalveluiden ohjelmistoratkaisuissa sekä markkinajohtaja Norjassa päivystyksen ja ensihoidon tietojärjestelmissä.

Lue lisää yrityksestä

Sami Eweiss, +358 400 137 307

Paikka näyttelyssä: L.168

tietoja yrityksestaToimitamme suunnitteluratkaisuja ja -palveluja, joilla organisaatiot ja yritykset voivat parantaa kilpailukykyään ja kannattavuuttaan tehostamalla tuotteen valmistus- ja toimitusprosessia.

Lue lisää yrityksestä

Tomi Nurmi / tomi.nurmi@delfoi.com

Paikka näyttelyssä: S.122

Digia on IT-palveluyritys, joka auttaa SOTE-asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Modulaarisuus mahdollistaa kokonaisuuden kehittämisen joustavasti osissa. Digialla on usealta eri toimialalta kokemusta modulaarisessa monitoimittajaympäristössä toimimisesta.

Digia on riippumaton, kotimainen kumppani SOTE-sektorin toimijoille. Useat suomalaiset viranomaistoimijat luottavat Digiaan tietoturvallisena kumppanina. Vahva kumppaniverkosto takaa kansainvälisen osaamisen ja tietotaidon maailmalla toteutetuista SOTE-ratkaisuista. Kokonaisratkaisumme SOTE-sektorille vastaa kansallisia vaatimuksia ja on toteutettu kansainvälisten standardien mukaan.

Lue lisää yrityksestä

Jyri Junnola, jyri.junnola@digia.com, 050 912 7353

Paikka näyttelyssä: S.116

Dustin on Pohjoismaiden johtavia IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjiä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Koska toimintamme ytimessä on verkkokauppa, Dustin toimii siltana valmistajien suuren valikoiman ja asiakkaan tarpeiden välillä, ja työntekijämme tukevat asiakkaita heille sopivan ratkaisun löytämisessä. Dustin on ”one-stop shop”, joka tarjoaa noin 250 000 tuotetta sekä niihin liittyviä palveluja, toimintoja ja ratkaisuja. Yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa ja runsaat 1000 työntekijää.

Lue lisää yrityksestä

Jesse Vesterinen Jesse.Vesterinen@dustin.fi

Paikka näyttelyssä: L.172

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä, vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1,83 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 800. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

Lue lisää yrityksestä

Titta Sihvo

Paikka näyttelyssä: P.223

Everon on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiiliratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryhtiöt sekä toimipisteet Iso-Britanniassa ja Ruotsissa.

Lue lisää yrityksestä

Henna Holmborg

Paikka näyttelyssä: S.135

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. HILKKA™- ja Nappula-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Lancashiressa (UK).

Lue lisää yrityksestä

Mika Sipilä, myyntijohtaja, mika.sipila@fastroi.fi, puh: 0400 667 767

Paikka näyttelyssä: S.141

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 140 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,1 triljoonaa jeniä (39 miljardia USD) 31.3.2018 päättyneellä tilikaudella. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi

Lue lisää yrityksestä

Juha Selkämaa, myyntijohtaja/juha.selkamaa@fi.fujitsu.com

Paikka näyttelyssä: P.162

Gofore Oyj on kansainvälisesti kasvava digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä noin 500 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Lue lisää yrityksestä

Stefan Baggström, 050 581 6919, stefan.baggstrom@gofore.com

Paikka näyttelyssä: P.215

Hublet tabletit yhteiskäyttöön

- Hoitoon ja kuntoutukseen liittyvät tiedot asiakkaille
- Omien tietojen lisääminen ja tarkastelu
- Monipuolinen viihde odotusaikoihin ja vuodeosastolle
- Työkalu hoivapuolen virkistykseen, kuntoutukseen ja senioreiden aktivointiin
- Henkilökunnan työkalu kirjaukseen ja toiminnanohjaukseen

Myönteinen asiakaskokemus syntyy avun saamisesta sekä asioinnin sujuvuudesta. Tabletit tekevät odotteluajoista miellyttävämpiä ja tarjoavat viihteen lisäksi mahdollisuuden tuoda potilaalle tietoa toimenpiteistä sekä sairaalan palveluista. Käytännössä ne voivat olla osa koko toiminnanohjausjärjestelmää.

Lue lisää yrityksestä

Jukka Salonen / jukka.salonen@hublet.fi

Paikka näyttelyssä: P.205

Terveydenhuollon tietoturvallisuusyritys Imprivata® mahdollistaa maailmanlaajuisesti terveydenhuoltoa käyttämään, viestimään ja siirtämään potilastietoja turvallisesti ja kätevästi. Imprivata-sovellusalusta ratkaisee kriittiset määräystenmukaisuus- ja turvallisuushaasteet parantaen samalla tuottavuutta ja potilaskokemusta.

Imprivatan OneSign®-tunnistus- ja käytönhallintajärjestelmää pidetään johtavana terveydenhuoltoalan kertakirjautumisratkaisuna. Se mahdollistaa terveyspalvelujen tarjoajia käyttämään turvallisesti kliinisiä ja hallinnollisia sovelluksia ilman erilaisten salasanojen syöttämistä, mutta parhaita turvallisuuskäytäntöjä noudattaen.

Imprivata perustettiin vuonna 2002 ja sillä on yli 1700 terveydenhuoltoalan asiakasta maailmanlaajuisesti ja yli 6 miljoonaa käyttäjää 40 maassa.

Lue lisää yrityksestä

Bjorn van den Berg Marketing EMEA, bvandenberg@imprivata.com +44 208 744 6500

Paikka näyttelyssä: S.107

Asiakkaamme hyödyntävät meitä silloin, kun luotettavaa dataa halutaan viedä monimuotoisista järjestelmistä analytiikaksi, joka voidaan hyödyntää entistä paremmin esimerkiksi suoraan potilaalle näkyvien prosessien tukena.

Asiakkaidemme kolme suurinta tavoitealuetta tällä hetkellä ovat:
1. Luotettavan tiedon saatavuuden varmistaminen
2. Rikkaamman tiedon upottaminen olemassa oleviin päivittäisiin työprosesseihin, sekä
3. Skaalautuvien customer-facing -infosovellusten toteuttaminen.

Lue lisää yrityksestä

Ota Kemilän Olliin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin! 040 512 8495 / olli.kemila@infobuild.fi

Paikka näyttelyssä: S.120

Innofactor on toteuttanut sote-ratkaisuja Pohjoismaissa ja tiedämme, miten digitaaliset palvelut ja ratkaisut suunnitellaan, toteutetaan ja otetaan onnistuneesti käyttöön alan erityispiirteet huomioiden. Kiitos omien osaajiemme ja visionääristen asiakkaittemme, ymmärrämme, miten digitaalisten terveys- ja hyvinvointipalveluiden hyödyt saadaan täysimääräisesti toteutettua niin potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten kuin palveluntuottajien eduksi.

Lupaamme asiakkaillemme nopeita tuloksia, hyvän investoinnin tuottoasteen, sekä onnistuneen pitkäaikaisen kumppanuuden.

Rakennetaan sinulle yhdessä moderni digitaalinen sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio!

Lue lisää yrityksestä

Innofactor, Keilaranta 9, 02150 Espoo, +358 10 272 9000

Paikka näyttelyssä: S.155

InterSystems on maailman johtava teknologiatoimittaja, jonka ratkaisuja käytetään terveydenhuollossa, rahoitusalalla, julkisessa hallinnossa sekä muilla elintärkeillä sektoreilla.

Vuonna 1978 perustettu InterSystems on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Cambridgessä, Massachusettsissa, Yhdysvalloissa. Toimintamme on maailmanlaajuista, ja ratkaisujamme käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset yli 80 maassa.

Lue lisää yrityksestä

Miila Päivärinne, miila.paivarinne@intersystems.com , puh. 046 6000 898

Paikka näyttelyssä: S.129

DomaCare on Suomen monipuolisin sosiaali- ja hoitoalalle kehitetty asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautuu joustavasti niin ison kuin pienen yrityksen tarpeisiin. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voit DomaCaren avulla kehittää yrityksesi toimintamalleja ja tehostaa päivittäistä työtäsi. DomaCare pitää sisällään mm. turvallisen asiakastietojen hallinnan, hoiva-alan erityistarpeet huomioivan laskutuksen, RAI-toimintakykyarviot osana järjestelmää, monenlaiset hyödylliset tilastot ja raportit sekä mobiilisovelluksen liikkuvan työn tehostamiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Petteri Saarinen / 020 7424 090 / tuki@domacare.fi

Paikka näyttelyssä: P.160

Kauko Oy toimittaa digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja parantavat potilasturvallisuutta. Esimerkiksi 3D-kuva mullistaa haavadiagnostiikan ja mittaa ensimmäistä kertaa haavan syvyyttä kohtuullisin kustannuksin. Kevyt teknologia mahdollistaa etähoidon ja tehostaa seurantaa, jota tarvitaan varsinkin painehaavojen ja diabeetikon kroonisten haavojen hoitoon

Lue lisää yrityksestä

Juha Rytkönen

Paikka näyttelyssä: S.152

Klinik Healthcare Solutions tuottaa lääketieteelliseen algoritmiin perustuvia ratkaisuja, joiden avulla vaivan tunnistaminen ja oikeaan hoitoon ohjaaminen on helppoa. Yrityksen taustalla on suomalaisia lääketieteen ammattilaisia, jotka haluavat tehdä terveyden ylläpidosta ja sairauden hoidosta helpompaa. Klinikin sähköinen palvelu on käytössä jo yli 250 terveydenhuollon yksikössä Suomessa ja palvelun piirissä on yli miljoona suomalaista.

Lue lisää yrityksestä

Katariina Palosaari, katariina.palosaari@klinik.fi, 0407184389

Paikka näyttelyssä: S.154

Medanets modernisoi terveydenhuoltoalaa digihoidolla ja ihmisläheisellä otteella. Yrityksen missiona on helpottaa ja tukea terveydenhuollon ammattilaisten työtä tarjoamalla heille mobiilityökaluja. Ratkaisuja, joilla voidaan selata ja kirjata potilastietoja reaaliaikaisesti heti potilashuoneessa. Aikaa säästyy enemmän varsinaiselle potilastyölle tietokoneella työskentelyn sijaan. Tämän lisäksi potilasturvallisuus sekä hoidon laatu paranee ja työtyytyväisyys kohoaa.

Tuhannet terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät jo Medanets-ratkaisuja yli 30 sairaalassa sekä useissa terveyskeskuksissa tehden kuukausittain yli miljoona mobiilikirjausta. Medanets on alansa markkinajohtaja Suomessa ja Ruotsissa samalla aktiivisesti pyrkien uusille kansainvälisille markkinoille.

Lue lisää yrityksestä

Juha-Matti Ranta, CEO, +358 44 566 4999

Paikka näyttelyssä: S.145

Olemme ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Annukka Kallio

Paikka näyttelyssä: P.158

Movendos on yksilön terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä teknologia- ja valmennusyhtiö, jonka juuret ovat terveyskäyttäytymisen tutkimuksessa.

Toteutamme sujuvaa palvelupolkua ja ammattilaisen työtä tukevia digitaalisia ratkaisuja terveydenhuoltoon.

Movendos Health Platform on kokonaisratkaisu, joka sisältää toiminnot asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen. Palvelu sisältää kattavat työkalut ajanvaraukseen, kartoituksiin, hoitotarpeen arviointiin, etävastaanottoon, viestintään ja raportointiin.

Lue lisää yrityksestä

Paula Mäkeläinen, paula.makelainen@movendos.com, +358 50 405 9940

Paikka näyttelyssä: S.113

Neotide on erikoistunut tietokanta- ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin. Asiakkaamme ovat kaupungit, kuntayhtymät, sairaalat ja yritykset Suomessa ja Ruotsissa.

Lue lisää yrityksestä

Johan Kullas

Paikka näyttelyssä: S.105

Nortal tarjoaa korkeatasoista strategiakonsultointia, muutoksen hallintaan liittyviä palveluja ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tavoitteenamme on luoda saumaton yhteiskunta, joka perustuu kolmeen perusperiaatteeseen: yritystoimintaan, sähköiseen terveydenhuoltoon ja sähköiseen valtionhallintoon. Olemme auttaneet merkittäviä asiakkaita kaikilla näillä osa-alueilla toteuttamaan strategisia muutoksia ja tarjoamaan entistä parempia käyttökokemuksia. Emme pelkästään tarjoa teknologisia palveluja vaan todellisia rakenteellisia muutoksia, joissa painotetaan kohdeorganisaatioon kohdistuvia vaikutuksia, olivatpa kyseessä sitten viranomaispalvelut, sairaalat tai yritykset.

Lue lisää yrityksestä

Petri Anttila, petri.anttila@nortal.com

Paikka näyttelyssä: S.232

Olemme Euroopan johtavia kumppaneita terveydenhoidon sektorilla. Tarjoamme suomalaiseen terveydenhoitoon lisäarvoa tuottavia palveluita sekä kaikki terveydenhoitoon tarvittavat tuotteet ja laitteet alan johtavilta valmistajilta.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: P.216

OuluHealth on yksi Euroopan johtavista ekosysteemistä, joka tuo yhteen korkeakoulut, tutkijat, terveysalan ammattilaiset ja terveysteknologiayritykset kiihdyttämään innovaatioita, vahvistamaan terveysteknologia-alan liiketoimintaa ja edistämään ihmisten hyvinvointia. Ekosysteemiin kuuluvat mm. Oulun kaupunki, Oulun yliopistollinen sairaala, Oulun yliopisto, Oulun Ammattikorkeakoulu sekä terveys- alan yritykset. Tavoitteena on luoda globaaleja terveydenhuollon tulevaisuuden ratkaisuja, edistää niiden kaupallistamista, luoda työpaikkoja sekä vauhdittaa suomalaisten yritysten vientiä.

Lue lisää yrityksestä

Salla hirvonen, salla.hirvonen@businessoulu.com

Paikka näyttelyssä: S.119

Kun oikealle ihmiselle tarjotaan oikeaa hoitoa oikeaan aikaan, on lopputuloksena paras mahdollinen elämänlaatu ja suurimmat kustannussäästöt.

Raisoft tekee hoidon laadun ja vaikuttavuuden näkyväksi, kertoo asiakkaan tilanteen rehellisesti ja auttaa asettamaan tavoitteita sekä yksilölle, organisaatiolle että valtakunnallisesti.

Oy Raisoft Ltd on kotimainen ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluyritys, joka tuottaa maailmanlaajuiseen interRAI-järjestelmään pohjautuvia arviointivälineitä ikäihmisten koti- ja pitkäaikaishoitoon sekä kaiken ikäisten asiakkaiden mielenterveystyöhön ja kehitysvammahuoltoon – myös ennaltaehkäisevästi. Olemme alamme ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa ja Sveitsissä. Toimimme kaikkiaan yhdeksällä kielellä ympäri maailmaa.

RAI-välineiden lisäksi tarjoamme kattavasti myös muita päteviä mittareita hyvinvoinnin edistämiseen ja autamme asiakkaitamme ottamaan kerätystä tiedosta kaiken ilon irti.

Lue lisää yrityksestä

Oy Raisoft LTD, PL 144, 67101 KOKKOLA, Puh: 0207 789 567 / Johanna Rantanen, viestintäkoordinaattori

Paikka näyttelyssä: S.132

Pagero on sitoutunut tekemään sähköisestä kaupankäynnistä helppoa. Autamme yrityksiä digitalisoimaan, automatisoimaan, tallentamaan ja tulkitsemaan dataa, jotta kaupankäynti kaikkien yhteistyökumppanien kanssa sujuisi vaivattomasti ja luotettavasti – ja vain yhdellä ainoalla yhteydellä Pagero Online -alustaan.

Maailmanlaajuinen ja avoin verkkoalustamme on kaikista ERP-järjestelmistä riippumaton ja suunniteltu hankinnasta-maksuun, tilauksesta-kassaan ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosessien saumattomaan tiedonvälitykseen. Tarjoamme reaaliaikaista tiedonvälitystä, helppoa integrointia sekä ainutlaatuista asiakaspalvelua kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Lisäpalvelumme avulla asiakkaamme voivat varmistua datan oikeellisuudesta ja laadusta, saavuttaa 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomaliikenteen, minimoida virhekäsittelyä, hallinnoida kuluja ja täyttää paikallisia ALV-säännösten vaatimuksia.

Lue lisää yrityksestä

Martti From, Account Director, martti.from@pagero.com

Paikka näyttelyssä: S.137

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva yritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua ja mahdollistaa paremman lopputuleman läpi koko hoitoketjun; sairauksien ennaltaehkäisystä diagnoosiin, hoitoon ja kotona tapahtuvaan seurantaan. Philips yhdistää edistyksellisen tekniikan ja kliiniset oivallukset tuottaakseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Philips on johtavassa asemassa kuvantamisdiagnostiikan, kuvaohjatun hoidon, potilasvalvontaratkaisuiden, eHealthin ja informaatioteknologian saralla. Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2017 Philipsin myynti oli 17,8 miljardia euroa ja sen palveluksessa työskenteli yli sadassa maassa noin 74 000 henkilöä.

Lue lisää yrityksestä

Philips Oy, Äyritie 4, 01510 Vantaa, myynti.pms@philips.com

Paikka näyttelyssä: S.149

Polycon Oy on Espoon Otaniemessä toimiva julkisen sektorin prosessi- ja tiedonhallintaan erikoistunut ohjelmistotalo. Kattavimmillaan modulaarinen Effector-järjestelmäperheemme mahdollistaa julkisen toimijan ostotoiminnan sähköisen ja tehokkaan kokonaisprosessinhallinnan.

Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä pitkäjänteisesti, toimien kuitenkin rohkean ketterästi. Työmme jatkuva tavoite on asiakkaan odotusten ylittäminen. Järjestelmiemme vahvuuksia ovat helppokäyttöisyys, joustavuus, kattavat raportointiominaisuudet ja laaja yhteensopivuus.

Lue lisää yrityksestä

Polycon Oy, Tekniikantie 14, 02150 ESPOO, myynti@polycon.fi

Paikka näyttelyssä: S.146

Proact on Euroopan johtava riippumaton konesali- ja pilvipalveluiden tarjoaja. Yhtiö tarjoaa liiketoimintahyötyjä yrityksille ja viranomaisille kaikkialla maailmassa. Tarjoamalla joustavia, luotettavia ja turvallisia it-palveluita Proact auttaa asiakkaitaan vähentämään riskejä ja kustannuksia sekä kasvattamaan ketteryyttään, tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan.
Olemme toimittaneet yli 5 000 projektia menestyksekkäästi eri puolille maailmaa. Meillä on yli 3 500 asiakasta ja hallitsemme yli 100 petatavua dataa pilvipalveluissa. Yli 800 työntekijää työskentelee Proact-konsernin palveluksessa 15 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lue lisää yrityksestä

Katariina Merve, katariina.merve@proact.fi

Paikka näyttelyssä: L.169

Procomp on älykkään suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoitopalvelujen rakenteiden optimointi. Optimoinnin avulla olemme kyenneet parantamaan jo useiden kymmenien suomalaisten kuntien kotihoidon prosesseja mikä on näkynyt erityisesti asiakaskäyntien laadun ja hoitajien työhyvinvoinnin paranemisena. Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet vahvaa jalansijaa kotihoitomarkkinoilla UK:ssa ja Belgiassa, joissa isot kotihoitoalan yritykset ovat ottamassa ratkaisujamme käyttöönsä.

Lue lisää yrityksestä

Jani Rautiainen p. 040 525 2322

Paikka näyttelyssä: S.108

Qentinel on laatujohtamisen ja laadunvarmistuksen huipputalo. Teemme vaativia automaatioratkaisuja ja varmistamme digitaalisten palvelujen tuottamaa hyötyä.

Qentinelillä on konenäköön perustuvia robotteja, jotka testaavat ja mittaavat potilastietojärjestelmiä niiden Integraatioita 24/7. Niillä varmistetaan kriittisen potilastiedon saatavuus ajasta ja paikasta riippumatta.

Laadunvarmistuspalvelumme avulla

• Ajantasaiset potilastiedot ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta
• Hoitohenkilökunnan ajankäyttö vapautuu järjestelmien testaamisesta hoitotyöhön
• Tunnistetaan palvelupoikkeamat ja niiden korjaustoimenpiteet voidaan aloittaa ennakoivasti ennen kuin ne vaikuttavat käyttäjille

Tietojärjestelmien laatu on elämänlaatua. www.qentinel.com

Lue lisää yrityksestä

Jari Reinikainen

Paikka näyttelyssä: P.218

RD Velho on älykkään liiketoiminnan kehittäjä sekä tuotekehityksen
ja ohjelmistokehityksen ammattilainen.

Lue lisää yrityksestä

Laura Leppänen, +358 50 536 6048

Paikka näyttelyssä: S.103

Näytämme tien digitalisaatioon!

Olemme moderni, täyden palvelun teknologiayritys. Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi rakentamalla lisäarvoa tuovia digitaalisia palveluja yhdistämällä strategista näkemystä, luovaa suunnittelua, informaationhallintaa sekä teknologia-osaamista. Toteutetaan tulevaisuuden visiosi yhdessä.

Lue lisää yrityksestä

Paavo Koskelin, paavo.koskelin@siili.com, 0404850180

Paikka näyttelyssä: P.220

Solutos on täysin kotimainen lääkäripalveluja tarjoava yritys ja sote-sopivan Pirkko-toiminnanohjausjärjestelmän kehittäjä. Solutoksen intohimona on ihmisten hyvinvointi ja tavoitteena on uudistaa Suomen terveydenhoitoa viimeisimmän tutkimustiedon mukaiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Toimitusjohtaja Kalle Horjamo, puh. 040 569 2840, kalle.horjamo@solutos.fi

Paikka näyttelyssä: P.161

SoteDigi Oy on kehitysyhtiö, joka edistää sote-palveluiden digitalisaatiota ja yhteensovittamista Suomessa yhteistyössä sote-toimijoiden kanssa. Kehitämme ratkaisuja, jotka palvelevat sekä sote-palveluiden käyttäjiä että tuottajia kaikkialla Suomessa.

Lue lisää yrityksestä

Tarja Aarnio/ tarja.aarnio@sotedigi.fi

Paikka näyttelyssä: S.128

Spark myy ja valmistaa Mobiilityöpisteitä terveydenhuollon tarpeisiin.

Valikoimissa akulliset ja akuttomat Mobiilityöpistemallit.

Lue lisää yrityksestä

Spark Ergonomics Poutuntie 15 62100 Lapua Jarno Peltonen

Paikka näyttelyssä: P.209

Sujuvoitamme terveydenhoidon prosesseja ja kohotamme tukitoimintojen tuottavuutta. Ratkaisumme auttavat asiakkaitamme parantamaan potilasturvallisuutta, laatua ja henkilöstön tyytyväisyyttä. Kehitystyömme johtoajatuksia ovat avoimuus ja standardit, joiden ansiosta kolmansien osapuolien sovelluksia on helppo hyödyntää Columna -ekosysteemissä. Ratkaisumme mukautuvat joustavasti erilaisiin prosesseihin ja tukevat uusien toimintatapojen käyttöönottoa.

Columna-perhe kattaa kokonaisvaltaisesti potilasvirran logistiikan, tukipalveluiden hallinnan, paikannustiedon hyödyntämisen, lääkintälaiteintegraation, potilastietojärjestelmät ja kotihoidon tarpeet:

• tilannekuva toiminnan, potilasvirran sekä vuodekapasiteetin hallintaan,
• tukipalveluiden logistiikan ja tehtävien hallinta, 
• paikannustiedon hallinnan IoT (Internet-of-Things) alusta,
• lääkintälaiteintegraatio,
• toimittajariippumaton tietovarasto,
• opastusjärjestelmä sairaalassa ja sairaala-alueella liikkuville,
• koti- ja hoivapalveluiden monipuolinen tukijärjestelmä.

Systematic on Tanskassa vuonna 1985 perustettu, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoyritys, joka tukee terveydenhuollon asiakkaitaan digitalisaation hyödyntämisessä yksinkertaistamalla kriittistä päätöksentekoa. Palvelemme 12 kansainvälisen toimistomme kautta asiakkaitamme yli 50 eri maassa. Henkilöstön määrä on reilu 1000 ja pääkonttorimme sijaitsee Tanskan Aarhusissa. Suomessa Systematic on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Terveydenhoidon asiakkaitamme ovat edistykselliset yliopisto- ja keskussairaalat sekä muut merkittävät alan toimijat mm. Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa.

Lue lisää yrityksestä

Timo A. Rantanen, Business Development, Healthcare, 0400 621 597

Paikka näyttelyssä: L.171

Telekom Healthcare Solutions on Deutsche Telekomin tytäryhtiö, joka tarjoaa johtavia ratkaisuja terveydenhuollon käyttöön. Saksassa yli 200 sairaalaa käyttävät tuotteitamme, joihin kuuluvat mm. iMedOne-potilastietojärjestelmä sekä iMedOne-mobiili.

Lue lisää yrityksestä

Sami Heikkinen, sami.heikkinen@telekom-healthcare.com, 0405950430

Paikka näyttelyssä: L.167

UNA Oy on inhouse-periaatteella toimiva koordinoiva ja ohjaava kehitysyhtiö. Taustalla yhtiön omistajien vahva halu tehdä yhteistyötä alueellisessa sote-ict -kehittämisessä.

Lue lisää yrityksestä

Tommi Ryhänen tommi.ryhanen@2m-it.fi

Paikka näyttelyssä: S.148

Me teemme Suomen johtavaa valinnanvapaus- ja palvelusetelijärjestelmää.

Sote-alalla on totuttu siihen, että IT-järjestelmistä maksetaan järkyttäviä summia. Silti ne näyttävät olevan 10 vuotta aikaansa jäljessä. Mielestämme asian ei tarvitse olla näin.

Vaana on kehittänyt yli kymmenen vuoden ajan palveluseteli- ja valinnanvapausratkaisuja, jotka parantavat kansalaisten päätäntävaltaa, nopeuttavat palveluiden saatavuutta, tehostavat kilpailua ja säästävät kustannuksia.

Meidän ratkaisumme eivät ketuta.

Lue lisää yrityksestä

Olli-Juhani Piri / olli-juhani.piri@vaana.fi / p. 040 842 7335

Paikka näyttelyssä: S.110

Väestörekisterikeskus (VRK) ylläpitää ja kehittää väestötietojärjestelmää. Järjestelmän tietoja käytetään koko yhteiskunnan tietohuollossa, esimerkiksi julkishallinnossa, vaalien järjestämisessä, verotuksessa ja oikeushallinnossa sekä tutkimuksessa ja tilastoinnissa.

Lisäksi VRK vastaa varmennetun sähköisen asioinnin tuottamisesta Suomessa. Viraston tuottamat varmenteet takaavat turvallisen ja sujuvan sähköisen asioinnin ja työskentelyn mm. julkisessa hallinnossa ja sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla.

VRK myös tuottaa ja kehittää Suomi.fi-palveluja kansalaisten, julkisen hallinnon ja yritysten käyttöön. Palvelujen muodostama kokonaisuus luo perusedellytykset julkisten sähköisten asiointipalveluiden toteuttamiselle ja suomalaisen yhteiskunnan digitalisoinnille.

Lue lisää yrityksestä

tapahtumat@vrk.fi

Paikka näyttelyssä: P.221

Verso Vision on uusi potilaiden kaatumisten automaattinen tunnistus- ja ehkäisyteknologia sairaaloille. Verso Vision tunnistaa potilaiden kaatumiset heidän huoneissaan ja hälyttää tällöin automaattisesti hoitajakutsuun. Kaatumisriskissä olevalle potilaalle voidaan asettaa myös automaattinen hälytys hoitajakutsuun, kun potilas lähtee nousemaan yksin vuoteestaan tai jos vaelteleva potilas poistuu huoneestaan. Ennaltaehkäiseviä hälytyksiä voidaan käyttää joko päivä- tai yöaikaan tai vuorokauden ympäri. Uuden teknologian tarkoituksena on ennaltaehkäistä useita potilaiden kaatumisia sairaaloissa päivittäin, sekä tarjota potilaalle mahdollisuus nopeaan apuun, mikäli hän kaatuu. Verson järjestelmässä ei ole potilaille puettavia antureita eikä lattiaan laitettavia antureita.

Verso Vision on osa Procemex Oy:tä.


Lue lisää yrityksestä

Katja Taalas

Paikka näyttelyssä: S.225

VideoVisit Oy on kotimainen terveysteknologiaan ja sähköiseen asiointiin keskittynyt yritys. Etäasioinnin ratkaisumme tuovat asiakkaillesi sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut aina omaan kotiin asti tasavertaisesti kaikille kuntalaisille. Olemme kotiin vietävien etäpalvelujen markkinajohtaja Suomessa.

Ratkaisumme ovat tarjolla kuntasektorille ilman kilpailutusta. Aloitimme KL Kuntahankintojen puitesopimustoimittajana vuonna 2016 Virtuaaliset hoivaratkaisut (KLKH109) sekä Asiakaspalveluratkaisu (KLKH110) puitesopimuksissa. Puitesopimukset ovat voimassa aina vuoteen 2024 asti.

Tervetuloa ständille S.225 keskustelemaan etäpalveluratkaisujen tehokkaasta käyttöönotosta niin pienissä kuin suurissakin organisaatioissa. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Lue lisää yrityksestä

Erja Kantola, myyntijohtaja, erja.kantola@videovisit.fi

Paikka näyttelyssä: S.143

Vihta-ajanvaraus lisää löylyä ajanvaraukseen, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Vihta-ajanvarauksen avulla asiakkaasi voivat varata, muuttaa ja peruuttaa aikoja, missä ja milloin tahansa. Tekstiviestimuistutukset pitävät huolen, että asiakkaasi muistavat saapua paikalle oikeaan aikaan.

Nyt mukana myös verkkokauppa kotona otettavien näytteiden näytteenottopakkausten tilaukseen. Lisäksi Vihta tarjoaa ratkaisut asiakkaan älykkääseen ohjaamiseen, esitietojen keräämiseen, joukkoseulontojen massavarauksiin sekä liikkuvan näytteenoton ilmoittautumisiin.

Lue lisää yrityksestä

Antti Laitinen, antti.laitinen@vihta.com, 044 070 0931

Paikka näyttelyssä: P.159

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana mahdollistaa maakuntien tarvitsemat digitalisaatio- ja ICT-palvelut.
Tuotamme ja tarjoamme maakunnille asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankimme tarvittavia ratkaisuja markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta.

Lue lisää yrityksestä

Sanna Kranjc, sanna.kranjc@vimana.fi

Paikka näyttelyssä: S.125

Viria Security on Suomen suurin kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden palvelutoimittaja,
jonka 21 paikkakunnalle levittäytynyt toimipaikkaverkosto varmistaa vahvan valtakunnallisen palvelukyvyn.
Virian turvaliiketoiminnan perusajatuksena on yksi turvallisuus. Ihmisten, tiedon ja omaisuuden turvaamiseen tarvitaan sekä fyysisiä että digitaalisia suojauskeinoja.
Tekniikan kehitys on tuonut nämä lähemmäksi toisiaan ja mahdollistaa niiden hallinnan yhtenä kokonaisuutena. Siinä olemme edelläkävijä.

Lue lisää yrityksestä

myynti@viria.fi

Paikka näyttelyssä: S.134

Vitec on pohjoismainen ohjelmistoyhtiö. Me teemme ja tuotamme vakioituja ohjelmistoratkaisuja liike-elämän tarpeisiin. Acute on pilvipalveluna toimiva potilastietojärjestelmä terveydenhuoltoon.

Lue lisää yrityksestä

Kaj Ronimus

Paikka näyttelyssä: S.115

X-akseli on suomalainen asiakasvirran hallintaan ja ammattilaisten työnohjaamiseen keskittynyt IT-palveluyritys. Olemme markkinajohtaja hyvinvointisektorin asiakasvirran hallintapalveluissa.

Akseli-järjestelmä tuo nopeutta, viihtyvyyttä ja tehokkuutta asiakasvirtoihin ja työprosesseihin. Asiakkaamme hyötyvät merkittävästi palveluratkaisuistamme, kokemuksestamme ja näkemyksestämme, jotka ovat helpottaneet ammattilaisten ja potilaiden arkea ympäri Suomen jo yli 10 vuoden ajan.

Lue lisää yrityksestä

Jasmina Lindgren | +358 44 029 0590 | jasmina.lindgren@x-akseli.fi