Muutamia paikkoja enää jäljellä. 

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut näyttelypaikasta atk-päivillä : kauko.hartikainen@kuntaliitto.fi tai jenna.luotonen@fcg.fi 

Oletko startup-yritys? Näyttelyssä mukana myös startup -alue. Ota yhteyttä vilma.haapakoski@fcg.fi, niin kerromme lisää. 

Näyttelyasettajat

Paikka näyttelyssä: 105

9Solutions on Suomen johtava paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja.
Tarjoamme reaaliaikaisen tilannekuvan mahdollistavat henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja laitepaikannusratkaisut sairaaloihin, palvelutaloihin ja kotihoitoon.

Lue lisää yrityksestä

Jari Tuokko, myyntijohtaja / Minna Törmälä, markkinointijohtaja

Paikka näyttelyssä: 305

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

Palveluissamme työskentelee 500 päihde- ja mielenterveysalan ammattilaista. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Lue lisää yrityksestä

A-klinikka Oy Ratamestarinkatu 7 A, 3. krs 00520 Helsinki

Paikka näyttelyssä: 712

Abilita on kehittänyt tietojärjestelmäratkaisuja kuntasektorille vuodesta 1990 ja sosiaali- ja terveydenhuollon sektoreille vuodesta 1992.

Tietojärjestelmäratkaisumme kattavat koko kunnallisen sosiaalihuollon sekä perusterveydenhuollon. Abilita on onnistuneesti osallistunut kansalliseen kehitykseen yhteistyössä THL:n ja Kelan kanssa ja aikataulussa asiakkaidensa kanssa ottanut käyttöön mm. eReseptit, terveydenhuollon Kanta-arkiston sekä viimeisimpänä sosiaalihuollon Kanta-arkiston.

Abilita otti yhdessä Vaasan kaupungin kanssa ensimmäisenä Suomessa käyttöönsä sosiaalihuollon arkiston toukokuussa 2018. Kanta-arkistoon viedyistä asiakirjoista on syksyllä 2019 edelleen yli puolet peräisin Abilitan asiakkailta.

Sekä sosiaalihuollon että terveydenhuollon ratkaisumme kehitetään vastaamaan kansallisia tarpeita ja vaatimuksia ja Abilitan tavoite on jatkossakin olla kehityksen edelläkävijä.

Olemme myös osa qMS Nordicia, joka mahdollistaa suomalaisille SOTE-toimijoille uuden sukupolven konfiguroitavat työtä tukevat ratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Myyntijohtaja Frej Salmela 044 318 6027 tai frej.salmela@abilita.fi

Paikka näyttelyssä: 320

Accenture työskentelee teknologian ja eri toimialojen ydintoiminnan risteyksessä auttaakseen asiakkaitaan parantamaan suorituskykyään ja luomaan kestävää arvoa. Accenturella on laaja kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon teknologisesta muutoksesta ja kattava osaaminen niin toimialan kuin teknologian erityiskysymyksistä.

Lue lisää yrityksestä

Sauli Hyvärinen, sauli.hyvarinen@accenture.com, +358 404897722

Paikka näyttelyssä: 101

Tarjoamme Mepco HR ja palkanlaskentaratkaisua sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Mepco-ratkaisu on käytössä yli 4000 organisaatiossa Suomessa.

Tavoitteenamme on ratkaisun avulla helpottaa työ- ja palvelussuhteiden elinkaaren hallintaa, jotta koko organisaation työ olisi tehokasta ja aikaa säästyy kaikista tärkeimpiin työtehtäviin.

Lue lisää yrityksestä

Jenni Ylipahkala

Paikka näyttelyssä: 319

Aitosoft Oy on analytiikkaan ja erilaisiin vaativiin ennustamis- ja simulointisovelluksiin erikoistunut yritys. Toteutamme kohdennettuja ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon vaativiin tarpeisiin kustannustehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Uusimpana aluevaltauksena työterveysraportointi ja -analytiikka.

Lue lisää yrityksestä

Juha Jaakkola 0400592677

Paikka näyttelyssä: 713

Arter on suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntijapalveluita sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ydinosaamistamme on laadunhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, prosessien kehittäminen ja tiedolla johtaminen.

Lue lisää yrityksestä

Mikko Hiltunen, Myynti- ja markkinointipäällikkö / mikko.hiltunen@arter.fi, +358504356935

Paikka näyttelyssä: 405

Ascom on erityisesti terveydenhuoltoon keskittyvä mobiilien työnkulku- ja ICT-ratkaisujen globaali toimittaja. Tavoitteemme on parantaa digitaalisen viestinnän kulkua ja mahdollistaa parhaiden päätösten tekeminen missä ja milloin tahansa. Tarjoamme toimintakriittisiä ja reaaliaikaisia ratkaisuja liikkuviin ja nopeaa reagointia edellyttäviin käyttöympäristöihin. Ainutlaatuisen tuote- ja ratkaisuportfolion sekä ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta Ascomin luomat integrointi- ja mobilisointiratkaisut tarjoavat nopeita, kokonaisvaltaisia ja tehokkaita työnkulkuja terveydenhuoltoon, teollisuuteen, vartiointipalveluihin ja kaupan alalle.

Ascomin pääkonttori sijaitsee Baarissa, Sveitsissä. Yrityksellä on tytäryhtiöitä 18 maassa ja se työllistää noin 1300 henkilöä ympäri maailmaa. Ascom (ASCN) on listattu Sveitsin pörssiin.

Lue lisää yrityksestä

Ari-Pekka Tenko, myyntipäällikkö, 040 500 9904. ari-pekka.tenko@ascom.com

Paikka näyttelyssä: 616

Atostek on ohjelmistotalo, jolla on pitkä kokemus terveydenhuollosta ja lääketieteellisistä laitteista, teollisuuden tuotekehityksestä sekä julkisen sektorin tietojärjestelmistä.

Asiakkaamme haluavat tarjota eturintaman digitaalisia palveluita ja kehittää uusinta tekniikkaa edustavia tuotteita.

Tuotteemme Atostek eRA on helppo ja nopea tapa liittyä Kelan Kanta-palveluihin. Olitpa sitten tietojärjestelmätoimittaja tai terveydenhuollon ammattilainen, Atostek eRA -tuoteperheestä löytyy sinulle sopiva ratkaisu.

Atostekin kehittämä eRA Kokonaiskuva -palvelu kerää lääkärille yhdellä silmäyksellä katsottavaksi potilaan koko hoitohistorian Kanta-palvelusta. Näin hoitavan lääkärin on helppo hahmottaa kokonaiskuva diagnooseista, toimenpiteistä ja lääkityksistä. eRA Kokonaiskuva nopeuttaa ja helpottaa lääkärin työtä sekä auttaa lääkäriä keskittymään potilaan hoitoon kokonaisuutena.

Tule katsomaan osastollemme miten saat Kansallisen kuva-arkiston (Kvarkki) käyttöösi nettiselaimella!

Lue lisää yrityksestä

Jani-Petteri Peltovuori, +358 40 5230250 jani-petteri.peltovuori@atostek.com

Paikka näyttelyssä: 106

BuddyCare -hoidonohjausjärjestelmä:

1) Tukee potilaan pre- ja postoperatiivista hoitoa
2) Tarjoaa hoitohenkilökunnalle reaaliaikaisen tilannekuvan ja poikkeamahälytykset prosessissa olevista potilaista
3) Auttaa sairaalan johtoa seuraamaan ja parantamaan hoidon laatua ja vaikuttavuutta

Potilas seuraa sovelluksen kautta automatisoitua hoitopolkua, jossa on hoitoon liittyvät tiedot, ohjeet, lomakkeet ja ajastetut muistutukset. Samanaikaisesti hoitohenkilökunnan työkalu mahdollistaa reaaliaikaisen etäseurannan, potilaskyselyiden tehokkaan keräämisen sekä tarpeellisen tiedon keräämisen ja sen analysoinnin raportoinnin avulla.

Hoidonohjausjärjestelmän avulla sairaalat ovat pystyneet vähentämään jopa 98% puheluita ja 80% pre-operatiivista hallinnollista työtä.

Sovellusta käyttävät potilaat ovat sitoutuneempia hoitoonsa ja järjestelmän kautta kerätyn datan avulla voidaan ennakoida aiemmin mahdolliset potilaista johtuvat peruuntumiset sekä haasteet hoitopolulla.

BuddyCare -hoidonohjausjärjestelmä on todettu tehokkaaksi operatiivisilla erikoisaloilla ja nyt myös laajentunut muihin erikoisaloihin.

Lue lisää yrityksestä

Pipsa Otra-aho, pipsa@buddyhealthcare.com, +358 40 216 4930

Paikka näyttelyssä: 615

Cerion on vuonna 2004 perustettu datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys.

Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista.

Tunnemme asiakkaidemme arjen haasteet ja tuotamme lisäarvoa konkreettisten, testattujen ja tulosta tuottavien käytäntöjen avulla.

Lue lisää yrityksestä

Altti Raali, p. 040 5573 047

Paikka näyttelyssä: 200

CGI:n OMNI360 on uuden sukupolven palvelualusta ja tuoteperhe sote-palvelujen tuottamiseen – asiakaslähtöisesti ja työntekijäystävällisesti. OMNI360-tuoteperhe koostuu joukosta helppokäyttöisiä sekä modulaarisia työkaluja. Tule ständillemme tutustumaan ja jututtamaan asiantuntijoitamme!

Lue lisää yrityksestä

Esa Luoto, esa.luoto@cgi.com

Paikka näyttelyssä: 107

Check Point Software Technologies Ltd. on globaali yritysten ja valtionhallinnon sekä terveydenhuollon kyberturvallisuusratkaisujen tarjoaja. Huolehdimme yli 100 000 yrityksen sekä yhteisön tietoturvasta. Vuonna 2020 painopistealueitamme ovat lääkintälaitteiden tietoturva, OT/automaatioympäristöjen suojaaminen sekä pilven tietoturva.


Lue lisää yrityksestä

Ari Koivisto

Paikka näyttelyssä: 611

Contour Design tarjoaa tuotteita, joiden avulla tietokoneita käytetään turvallisesti ilman fyysisen kivun tai loukkaantumisen vaaraa. Tuotteemme ovat erittäin ergonomisia. Ne kannustavat hakemaan vaihtelua ja parantamaan työtapoja.

Lue lisää yrityksestä

Joonas Ruuskanen, joonas@contour-design.com, 0400591949

Paikka näyttelyssä: 111

Crayon on luotettava ja puolueeton ohjelmistoihin, pilvipalveluihin ja moderneihin teknologioihin kuten tekoälyyn ja koneoppimiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi ohjelmistovalmistajista riippumattomasti.

Osaamisemme ytimessä ovat pilviteknologioiden ja ohjelmistojen hallinnointiin liittyvät palvelut. Autamme asiakkaitamme vuotuisten hankintakustannusten optimoimisessa, riskien tunnistamisessa ja pienentämisessä, investointien tuottavuuden kasvattamisessa sekä hyvän hallintotavan jalkauttamisessa.

Olemme asiakkaidemme tukena ratkaisemassa muun muassa pilviteknologoihin liittyviä tarpeita ja haasteita. Mitä tulisi huomioida, kun siirrytään käyttämään pilvipalveluita perinteisten mallien ohella tai sijasta? Miten pilven käyttöä voidaan seurata, hallinnoida ja optimoida?

Crayon Group toimii noin 1600 asiantuntijan voimin yli 30 maassa. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa, Norjassa. Suomen konttorissamme työskentelee 50 rautaista ammattilaista, joilla on useiden vuosien kokemus haastavista IT-projekteista. Palveluvalikoimaamme kuuluvat johtavat valmistajat kuten Microsoft, Amazon Web Services, Google, IBM, Oracle, Adobe ja SAP. Tutustu asiakastarinoihimme: https://www.crayon.com/fi-FI/referenssit/

Lue lisää yrityksestä

Ota yhteyttä: Jenni Närhi, jenni.narhi@crayon.com, puh. 044 051 5110

Paikka näyttelyssä: 136

Delfoi Oy:n kehittämä toiminnansuunnitteluratkaisu ja lean-palvelut auttavat terveydenhuollon toimijoita tehostamaan toimintaansa sekä parantamaan tuottavuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Delfoi toimittaa valmistavalle teollisuudelle sekä palvelu- ja terveydenhuoltosektorille suunnitteluratkaisuja ja palveluja, joilla yritykset ja organisaatiot voivat parantaa kilpailukykyään ja kannattavuuttaan. Osaaminen perustuu yli 30 vuoden kokemukseen tuotantoprosessien suunnittelusta ja simuloinnista. We make complex easy and efficient.

Lue lisää yrityksestä

Vesa Paju

Paikka näyttelyssä: 717

Dell Technologies on yhdessä Proactin kanssa mukana tukemassa sosiaali- ja terveysdenhuollon digitalisaatiota tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja loppukäyttäjälaitteista konesali- ja pilviratkaisuihin. Yhdessä kumppanimme Proactin kanssa autamme teitä automatisoimaan ja modernisoimaan IT-ympäristönne vastaamaan tämän päivän haasteisiin, muun muassa virtualisoinnin keinoin.

Tule ständillemme kuulemaan, kuinka voimme auttaa hybridipilveen siirtymisessä ja keskustelemaan IT-ympäristönne suojauksesta moderneilla ratkaisuilla.

Nähdään Turussa!

Lue lisää yrityksestä

Päivi Kivikoski-Lahtinen

Paikka näyttelyssä: 600

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Viraston tehtävänä on osaltaan näyttää suuntaa, uudistaa yhteiskuntaa ja tukea kansalaisten asiointia julkisen hallinnon kanssa.

Virasto aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Väestörekisterikeskus, maistraatit ja Itä-Suomen aluehallintovirastossa toimiva Maistraattien ohjaus- ja kehittämisyksikkö yhdistyivät.

Lue lisää yrityksestä

Digi- ja väestötietovirasto, PL 123, 00531 HELSINKI, puh: 0295 536 000

Paikka näyttelyssä: 406

SOTE-palvelut on kyettävä tuottamaan tehokkaammin, ja niiltä vaaditaan yhä suurempaa vaikuttavuutta. Samalla asiakkaat odottavat valinnanvapautta, digitaalisia itsepalvelukanavia ja tietoa omasta hoidostaan ja vaihtoehdoistaan.

Digian osaaminen mahdollistaa tiedon yhteiskäyttöisyyden ja resurssien optimoinnin niin, että SOTE-toimintaa on mahdollista kehittää asiakas keskiössä. Olemme riippumaton ja kotimainen kumppani SOTE-sektorin toimijoille. Kokonaisratkaisumme SOTE-sektorille vastaa kansallisia vaatimuksia ja on toteutettu kansainvälisten standardien mukaan.

Lue lisää yrityksestä

Sami Rantanen, Toimialajohtaja, julkishallinto ja terveydenhuolto, 040 772 2920, sami.rantanen@digia.com

Paikka näyttelyssä: 128

Tarjoamme terveydenhuollon toimijoille SaaS-palveluna toimialariippumattomia ja viranomaisvaatimukset täyttäviä tietojärjestelmäpalveluja, sekä tiedonhallintaa. Monipuolisten SaaS-palveluiden lisäksi kauttamme saa tarvittavat ohjelmistot ja ICT-laitteet.

Lue lisää yrityksestä

Toimitusjohtaja Aki Lassila, 040 086 9955

Paikka näyttelyssä: 719

DomaCare on kotimainen hoiva- ja terveysalalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, jolla on kymmeniätuhansia päivittäisiä käyttäjiä asumispalveluyrityksistä kotihoitoon ja avopalveluihin. Järjestelmässä on rajapinta kymmeniin taloushallinnon järjestelmiin, sisäänrakennettu RAI toimintakykyarvointi-työkalu, eResepti-osio ja se on mukana eArkistossa.

Lue lisää yrityksestä

Petteri Saarinen, 040 8496060

Paikka näyttelyssä: 317

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen.

Lue lisää yrityksestä

Titta Sihvo, titta.sihvo@elisa.fi

Paikka näyttelyssä: 103

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. HILKKA™- ja Nappula-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin.

Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille.

Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta.

Lue lisää yrityksestä

Mika Sipilä, myyntijohtaja, +358 400 667 767, mika.sipila(a)fastroi.fi

Paikka näyttelyssä: 109

Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Erityisesti RAIN RFID -teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa olemme Suomen johtavimpia toimijoita. Sykimme vahvasti logistiikan digitalisoinnille ja työllistämme 50 osaavaa ja innostunutta ammattilaista.

Edelleen suurin osa Finn-ID:n toteuttamista ratkaisuista pohjautuu automaattisen tunnistuksen teknologioihin kuten viivakoodeihin, 2D-koodeihin, RFID:n ja puhetunnistukseen. Teknologialla helpotetaan ammattilaisten työtä useilla toimialoilla.

Lue lisää yrityksestä

Petra Vaisalo, petra.vaisalo@finn-id.fi +358 50 537 9393

Paikka näyttelyssä: 121

Forsante on ohjelmistoalusta, joka hyödyntää tekoälyä vapauttaessaan terveydenhuollon henkilökunnan aikaa rutiinitöistä potilaan kohtaamiseen. Forsanten ansiosta hoitoprosessit yhdenmukaistuvat, ammattilaisten työaikaa säästyy ja hoidon laatu paranee. Forsanten kriittiset osat ovat CE-sertifioituja lääkinnällisiä laitteita ja Forsante on integroitu tärkeimpiin terveydenhuollon tietojärjestelmiin.

Lue lisää yrityksestä

Kati Homanen, asiakkuuspäällikkö, kati.homanen@valuecode.com p. +358 40 6711587

Paikka näyttelyssä: 210

Kumppanisi huomisen hyvinvoinnissa
Fujitsu kehittää yli 40 vuoden kokemuksella älykkäitä, ihmiskeskeisiä ict-palveluja yhteistyössä asiakkaiden, tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa. Meidät tunnetaan Suomessa kansallisesti tärkeiden ja yhteiskuntamme toiminnan kannalta keskeisten järjestelmien ja palveluiden tuottajana niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille.
Olemme laajasti mukana maamme terveydenhuollon kehittämisessä usealla eri sektorilla aina infrapalvelujen ja työasemien toimituksista sovelluksiin ja palveluihin. Palvelumme pysyvät muutoksessa mukana ja auttavat vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Digitaaliset ratkaisumme, kuten tekoäly ja robotiikka, helpottavat ja nopeuttavat palvelua sekä edistävät alan toimijoiden yhteistyötä. Modernit tiedonhallinnan ratkaisut mahdollistavat kansalaisten sähköisen asioinnin.
Fujitsu on mukana useissa merkittävissä, koko yhteiskuntaamme koskevissa ict-hankkeissa. Vastaamme esimerkiksi Kansallisen terveysarkiston (Kanta-palvelut) kehittämisestä, Apotti-järjestelmän käyttöpalveluista sekä huolehdimme useiden sairaanhoitopiirien ict-ympäristöjen toimivuudesta.
Osastollamme pääset tutustumaan muiden muassa seuraaviin ratkaisuihin:
- Raskausajan diabeteksen seuranta ja tuki
- Walking Monitoring: dataa kävelystä sairauksien ehkäisyyn tai kuntouksen seurantaan
- mAltti: ajantasainen tilannekuva sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaasta yhden näkymän kautta

Lue lisää yrityksestä

Juha Selkämaa p. 050 3644 528, juha.selkamaa(at)fi.fujitsu.com

Paikka näyttelyssä: 612

Getinge Integrated Workflow Solutions (IWS) tarjoaa turvallisia ja integroituja ratkaisuja, jotka tukevat toiminnan johdonmukaisuutta ja tehokkuutta, ja joiden avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat keskittyä tarjoamaan parhaan mahdollisen hoidon potilaille.

T-DOC instrumenttihallintajärjestelmä on käyttäjäystävällinen ratkaisu steriilien tarvikkeiden hallintaan välinehuoltoprosessissa, sekä leikkauksissa ja toimenpiteissä.
T-DOC tarjoaa instrumenttien, endoskooppien ja kertakäyttötarvikkeiden täydellisen jäljitettävyyden ja saatavuuden hallinnan, samalla kun dokumentoidaan kaikki vaiheet lainsäädännön noudattamisen varmistamiseksi ja turvataan korkea laatutaso sekä potilasturvallisuus.

Lue lisää yrityksestä

Raisa Vaahtersalo, raisa.vaahtersalo@getinge.com, 040 9004635

Paikka näyttelyssä: 201

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 580 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla.

Lue lisää yrityksestä

Tiia Hietala

Paikka näyttelyssä: 505

Olemme toteuttaneet sote-ratkaisuja Pohjoismaissa ja tiedämme, miten digitaaliset palvelut ja ratkaisut suunnitellaan, toteutetaan ja otetaan onnistuneesti käyttöön alan erityispiirteet huomioiden.

Kiitos omien osaajiemme ja visionääristen asiakkaittemme, ymmärrämme, miten digitaalisten terveys- ja hyvinvointipalveluiden hyödyt saadaan täysimääräisesti toteutettua niin potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten kuin palveluntuottajien eduksi.

Lupaamme asiakkaillemme nopeita tuloksia, hyvän investoinnin tuottoasteen, sekä onnistuneen pitkäaikaisen kumppanuuden. Rakennetaan sinulle yhdessä moderni digitaalinen sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio!

Lue lisää yrityksestä

Päivi Havisalo

Paikka näyttelyssä: 503

Lukuisat maailman tärkeimpiin kuuluvat sovellukset toimivat InterSystemsin teknologia-alustalla. Teknologiamme on käytössä elintärkeissä sovelluksissa, jotka tukevat terveydenhuoltoa, liiketoimintaa ja hallintoa. InterSystems on toiminut yritysten ja organisaatioiden strategisena teknologiatoimittajana ja kumppanina jo vuodesta 1978 lähtien. Yrityksemme on yksityisomistuksessa, ja pääkonttorimme sijaitsee Cambridgessä, Massachusettsin osavaltiossa USAssa. InterSystemsillä on toimistoja ympäri maailman, ja ratkaisujamme käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset yli 80 maassa.

Lue lisää yrityksestä

Miila Päivärinne, miila.paivarinne@intersystems.com , +358 46 6000 898

Paikka näyttelyssä: 610


Autamme organisaatioita toteuttamaan tietoturvallista ja helppoa tunnistautumista (esim. kirjautuminen ja rekisteröinti) sekä niihin liittyvää käyttöoikeuksien hallintaa.

Tuottamamme digitalisaation avulla asiakas pystyy vähentämään organisaationsa riskejä, automatisoimaan prosesseja ja parantamaan merkittävästi palveluidensa asiakaspalvelukokemusta.

Lue lisää yrityksestä

Intragen Oy Keilaranta 1, 02150 ESPOO, FI, +358 10 526 4900, sales-fi@intragen.com

Paikka näyttelyssä: 117

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen.

Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 130 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeudet.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme!

Lue lisää yrityksestä

Viestintäpäällikkö Paula Pöllänen, paula.pollanen@istekki.fi

Paikka näyttelyssä: 607

Räätälöityä teknologiaa terveydenhuoltoon.

Helpotamme hoitoalan ammattilaisten työtä toimittamalla kriittisiin hoitoalueiden ympäristöihin ja liikkuvaan tietotyöhön räätälöityjä laitteisto- ja palveluratkaisuja.

Kauko Oy on vaativien työympäristöjen asiantuntija. Terveydenhuollon lisäksi olemme liikkuvan tietotyöskentelyn, esitystekniikan ja turvallisuus-teknologioiden asiantuntija.

Lue lisää yrityksestä

Kauko Oy, Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki. Yhteyshenkilö: Juha Alanen, 040 922 9142, juha.alanen@kauko.com

Paikka näyttelyssä: 102

Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Kuntakentän asiantuntemuksen lisäksi käytössä ovat valmiiksi kilpailutetut ja yhteentoimivat kuntaratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Kari Hyvönen, kari.hyvonen@tiera.fi

Paikka näyttelyssä: 715

Lääketietokeskus on toiminut terveydenhuollon ammattilaisten luotettavana tietolähteenä jo 45 vuoden ajan. Olemme aktiivinen toimija terveydenhuollon kansainvälisessä ja nopeasti digitalisoituvassa ekosysteemissä. Palvelumme ovat ainutlaatuinen yhdistelmä farmaseuttista osaamista ja modernia teknologiaa. Kehitymme jatkuvasti ja olemme asiakkaillemme kasvua, menestystä ja tehokkuutta luova asiantuntijakumppani.

Lue lisää yrityksestä

Myra Magnusson

Paikka näyttelyssä: 412

Mediconsult on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ratkaisumme ovat käytössä yli tuhannessa organisaatiossa ympäri Suomen.

Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin tietojärjestelmäratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja mm. sote-alueille, terveydenhuoltoon, sosiaalihuoltoon ja kuntoutukseen.

Mediconsult ja sen tuotteet ja palvelut on sertifioitu ISO 13485:2016 -standardin mukaisesti. Olemme Kanta-auditoituja ja ratkaisumme ovat CE-merkittyjä.

Lue lisää yrityksestä

+358 10 524 5501 // myynti@mediconsult.fi // viestinta@mediconsult.fi

Paikka näyttelyssä: 100

Medixinessä yhdistyy terveydenhuollon sekä modernien web- ja mobiiliteknologioiden erikoisosaaminen, minkä ansioista voimme tarjota turvallisia ja helppokäyttöisiä potilaskeskeisiä ratkaisuja.
Suite tarjoaa kattavat viestintä-, monitorointi- ja kollaboraatiotyökalut kaikille hoitoprosessien osapuolille. Tarjoamme kattavat työkalut eri tietolähteiden yhdistämiseen ja terveydenhuollon prosessien tehostamiseen. Autamme kumppaneitamme ja asiakkaitamme parantamaan hoidon laatua ja toimimaan kustannustehokkaammin.

Lue lisää yrityksestä

Hanna Iisalo, Liisa Teppo

Paikka näyttelyssä: 409

Movendos on kotimainen teknologia- ja valmennusyritys. Ratkaisujemme avulla ihminen saa itselleen oikeaa ja yksilöllistä tukea oikeaan aikaan sekä sairaanhoidon että ennaltaehkäisyn näkökulmasta.
Helpotamme myös terveydenhuollon ammattilaisten työtä sujuvilla ja yhteensopivilla arjen työkaluilla.

Movendos Health Platform on joustava pilvipalvelu terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille asiakaslähtöisten digitaalisten palvelujen tarjoamiseen.
Hyödynnämme omaa etäteknologiaamme myös arvo- ja ratkaisukeskeiseen terveysvalmennukseen omana palveluna. Olemme valmentaneet jo yli tuhat suomalaista työntekijää todennetuin tuloksin.

www.movendos.com

Lue lisää yrityksestä

Toni Peltovako, toni.peltovako@movendos.com, +358 50 345 1049

Paikka näyttelyssä: 511

Navicre Oy tuottaa ohjelmistoja organisaation työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen sekä sähköiseen asiointiin.

Navisec Flex -järjestelmä toimii työkaluna henkilöstön koulutuksessa ja perehdyttämisessä. Koulutussisällöt voivat olla omaa tuotantoa tai valmissisältöjämme esimerkiksi tietoturvaan ja tietosuojaan liittyen. Lisätietoa: www.navisec.fi

Navisec Health on sähköinen asiointipalvelu, joka mahdollistaa monipuolisen kommunikoinnin asiakkaiden kanssa, tietoturvallisesti ja suojatusti. Lisätietoa: https://health.navisec.fi.

Lue lisää yrityksestä

Henry Kemiläinen, 044 2530 777, henry.kemilainen@navicre.fi

Paikka näyttelyssä: 417

Turvallinen räätälöity asiointi asiakkaan oman palvelun ilmeellä. Käyttökohteina esimerkiksi sähköinen asiointi, oirekartoitukset, tutkimukset, ongelman rajaus ja lisätietojen kerääminen tai palvelu kevytbotilla. Potilasasiointi, sisäinen tiimiviestintä ja sisäiset ammattilaisten väliset konsultaatiot tai erikoisasiantuntijan paikasta riippumaton päivystys hälytyssovelluksen avulla.

Tuotteessa mm. kevytbotti (24/7 palvelu), teksti-chat, mahdollisuus siirtää keskustelu toiselle tiimille, tuki liitetiedostoille, videoasiointi/vastaanotot, ruudunjako ja sisäinen tiimiviestintä. Web, Mobiili ja mobiilisovellukset (natiivi iOS ja Android SDK).

Lue lisää yrityksestä

Ville Mujunen, ville.mujunen@ninchat.com, 040-5216333

Paikka näyttelyssä: 115

Nortal Oy on Suomessa toimiva IT-alan konsultaatio- ja palveluyritys, joka tekee digitaalisia sovellus- ja prosessiratkaisuja useilla eri toimialoilla. Nortalilla rakennetaan parempaa tulevaisuutta, merkityksellisestä asiakaskokemuksesta ja hyödynnetään strategista lähestymistapaa datapohjaiseen teknologiaan. Digitaalisten ratkaisujen kehittämisprojektit suunnitellaan ja toteutetaan asiakasta kuunnellen ja korkeimpia laatukriteerejä noudattaen. Nortalin missio on tuottaa lisäarvoa ja edesauttaa asiakkaita kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Nortalin asiantuntija toimivat digitalisaation rakentajina julkishallinnossa sekä terveydenhuollon alalla, energia- ja tuotantoteollisuudessa sekä metalli- ja kaivosalalla. Suomen terveydenhuollon markkinoilla Nortal kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa terveydenhuollon ekosysteemiä sekä siihen yhteensopivia sekä valmisohjelmistoja, integraatio- ja data-analytiikkapalveluita. Myös Baltiassa Nortal on merkittävä terveydenhuollon tietojärjestelmien toimittaja. Nortalilla on lähes 900 huippuosaajaa ympäri maailman.

Lue lisää yrityksestä

Petri Anttila, petri.anttila@nortal.com, +358408294650

Paikka näyttelyssä: 212

OneMed on Euroopan johtavia kumppaneita terveydenhoidon sektorilla. Tarjoamme suomalaiseen terveydenhoitoon lisäarvoa tuottavia palveluita sekä kaikki terveydenhoitoon tarvittavat tuotteet ja laitteet alan johtavilta valmistajilta.

Kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin ympäristöasiat ja vastuullisuuden huomioiden.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: 114

Tarjoamme markkinajohtajien laitteet ja ratkaisut kaikkien sairaalayksiköiden tarpeisiin. Laitevalikoima sisältää mm. tulostimet, viivakoodinlukijat, mobiilipäätelaitteet ja tarramateriaalit. Meillä on vankka kokemus terveydenhuollon sektorin tarpeista. Olemme toimittaneet ratkaisuja ja laitteita mm. vuodeosastoille, laboratorioille, välinehuollolle, apteekeille ja muille terveydenhuollon toimijoille. Lisäksi Optiscanilta saatte kattavaa apua kaikkiin laitteiden ylläpito - ja huoltotarpeisiin. Lisäksi terveydenhuollon varastojen materiaalivirtojen hallintaan soveltuu AbakusWMS.

AbakusWMS-järjestelmä on kehitetty kaiken kokoisiin terveydenhuollon logistiikkavarastoihin. Järjestelmällä pystytään optimoimaan ja automatisoimaan kaikki varastologistiikan sisäiset tapahtumat. Järjestelmä on käytettävissä puheohjauslaitteilla sekä käsipäätteillä. Järjestelmä on integroitavissa kaikkiin varastojärjestelmiin.

Lue lisää yrityksestä

Vaihde: 09-4766 766, info.fi@optiscangroup.com. Noora Salminen m: +358 40 670 8463 e: noora.salminen@optiscangroup.com

Paikka näyttelyssä: 204

Royal Philips on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva yritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua ja mahdollistamaan paremman lopputuleman läpi koko hoitoketjun sairauksien ennaltaehkäisystä diagnoosiin, hoitoon ja kotona tapahtuvaan seurantaan. Philips yhdistää edistyksellisen tekniikan ja kliiniset oivallukset tuottaakseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Philips on johtavassa asemassa kuvantamisdiagnostiikan, kuvaohjatun hoidon, potilasvalvontaratkaisuiden, eHealthin ja informaatioteknologian kuten myös henkilökohtaisen terveyden ja kotisairaanhoidon saralla. Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2019 Philipsin myynti oli 19.5 miljardia euroa ja sen palveluksessa työskenteli yli sadassa maassa noin 80 000 henkilöä.

Lue lisää yrityksestä

Johanna Strunke, Marketing Manager e-post: johanna.strunke@philips.com tel+46 730843283

Paikka näyttelyssä: 206

Polycon Oy on Espoon Otaniemessä toimiva julkisen sektorin prosessi- ja tiedonhallintaan erikoistunut ohjelmistotalo. Kattavimmillaan modulaarinen Effector-järjestelmäperheemme mahdollistaa julkisen toimijan ostotoiminnan sähköisen ja tehokkaan kokonaisprosessinhallinnan.

Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä pitkäjänteisesti, toimien kuitenkin rohkean ketterästi. Työmme jatkuva tavoite on asiakkaan odotusten ylittäminen. Järjestelmiemme vahvuuksia ovat helppokäyttöisyys, joustavuus, kattavat raportointiominaisuudet ja laaja yhteensopivuus.

Lue lisää yrityksestä

Tekniikantie 14, 02150 Espoo / Annika Yli- Jaskari 0400853147

Paikka näyttelyssä: 216

Procomp on tekoälyä hyödyntävän suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoidon optimointi. Haluamme yllättää asiakkaamme löytämällä uusia hyötyjä ja säästöjä olemassa olevista palveluista.

Optimoinnin avulla olemme kyenneet parantamaan jo kymmenien suomalaisten kuntien kotihoidon prosesseja mikä on näkynyt erityisesti asiakaskäyntien laadun ja hoitajien työhyvinvoinnin paranemisena. Olemme myös saaneet vahvaa jalansijaa kotihoitomarkkinoilla ulkomailla mm. Britanniassa ja Belgiassa, joissa isot kotihoitoalan yritykset ovat ottaneet ratkaisujamme käyttöönsä.

Lue lisää yrityksestä

Jani Rautiainen, p. 040-525 2322

Paikka näyttelyssä: Startup-alue

Productivity Leap tuottaa IT-palveluja sote-sektorin toimijoille Tietojohtamisen, Low-code-, integraatio ja ohjelmistorobotiikkaratkaisujen alueella.


Asiakkaina HUS, SoteDigi, Kainuun sote, PHHYKY, Espoon kaupunki, Siun sote, 2M-IT. Teknologiakumppaneina: WhereScape, Ellie, Snowflake, OutSystems, Frends, Microsoft, Amazon

Lue lisää yrityksestä

Kari Natunen, Kari.Natunen@productivityleap.com, 0408369962

Paikka näyttelyssä: 613

Suomen helppokäyttöisin potilastietojärjestelmä sekä juuri sinun organisaatioosi muokatut artesaanikoodareiden tuottamat digitaaliset palvelut löydät meiltä. Tuomme uusia, tuoreita vaihtoehtoja suomalaisen sote-kentän palveluihin ja autamme parantamaan elämänlaatua.

Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää yrityksestä

Ville Nordberg, CEO, 0505060017, ville.nordberg@robu.fi

Paikka näyttelyssä: 311

Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien.
Siili yhdistää designin, devauksen ja datan liiketoimintakeskeiseksi kokonaisuudeksi asiakkaansa kanssa, asiakkaansa parhaaksi. Siili auttaa asiakastaan digitoimaan liiketoimintansa ja muovaamaan tietojärjestelmänsä digitalisaation vaatimuksiin. Yhdessä asiakkaan kanssa prototypoinnin kautta suunnitellen, tehokkaasti ja läpinäkyvästi toteuttaen, teknologiariippumattomasti integroiden. Perustamme jatkuvan kannattavan kasvumme ihmisten kunnioittamiseen, osaamisen arvostukseen ja jatkuvaan parantamiseen, pelottomaan avoimuuteen sekä asiakaskeskeisiin liiketoimintamalleihin.

Lue lisää yrityksestä

Paavo Koskelin, paavo.koskelin@siili.com, 0404850180

Paikka näyttelyssä: 714

Software Point on pohjoismainen, laboratorioiden toiminnanohjausratkaisuihin (LIMS) keskittynyt ohjelmistoyritys. Olemme toimittaneet laboratoriotietojärjestelmiä yli 500:aan laboratorioon kaikissa Pohjoismaissa. LabVantage Medical Suitea on toimitettu vuodesta 2007 ja se on käytössä yli 50 sairaalalaboratoriossa Pohjoismaissa. LabVantage Medical Suite on LIMS-järjestelmä, joka sisältää patologian, digitaalisen patologian, kliinisen kemian, mikrobiologian, veripankin ja genetiikan toiminnot.

Lue lisää yrityksestä

Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo / sales@softwarepoint.com / Stefan Huldén

Paikka näyttelyssä: 414

Solidabis on luovia ja kestäviä ratkaisuja rakentava käytännönläheinen digiosaamisten yhdistäjä. Olemme parissa vuodessa kasvaneet reilun 50 henkilön firmaksi prosessikehityksen, palvelumuotoilun sekä ohjelmistokehityksen alalla. Erottaudumme tekijöidemme hinta/laatusuhteella sekä keskittymällä olennaiseen, joka näkyy työmme kirkkaassa jäljessä. Vastaamme tekemisistämme suoraviivaisesti.tietoja yrityksesta

Lue lisää yrityksestä

anssi.seppanen@solidabis.com, sara.hellman@solidabis.com, 0407710512, 0407718862

Paikka näyttelyssä: 113

Spark Ergonomics on kotimainen yritys joka myy, ja valmistaa Mobiilityöpisteitä terveydenhuollon tarpeisiin.

Lue lisää yrityksestä

Jarno Peltonen jarno.peltonen@sparke.fi Gsm 040 8324595

Paikka näyttelyssä: 213

Systematicin modulaariset Columna eHealth -sovellukset sujuvoittavat hoidon, hoivan ja tukipalveluiden ammattihenkilöstön työtä niin terveydenhuollossa kuin sosiaalitoimessa. Columna CIS -potilastietojärjestelmien lisäksi asiakkaamme käyttävät läpimenoa ja tuottavuutta parantavia ratkaisujamme. Columna Flow sisältää työkalut tehtävähallinnan, potilassiirtojen, laitoshuollon ja hoitotyön ohjauksen tarpeisiin.

Columna Flown hoitotyön ohjauksen ja potilasvirran tilannekuvasovellus ja paikkakartta tehostavat osastotoiminnan kommunikointia ja päätöksentekoa. Tämä keventää henkilökunnan työkuormaa ja parantaa hoidon laatua samalla kun osaston toiminta yleisesti tehostuu ja läpimenoajat lyhenevät.

Columna IOT-alustan avulla voidaan eri tekniikoilla tuotettua paikannustietoa käyttää tehtäväjaon optimointiin ja odotusaikojen vähentämiseen. Sama alusta toimii lukuisien paikannusta hyödyntävien sovellusten perustana, olipa kyseessä sitten lääkintälaitteiden ja apuvälineiden paikannus tai opastus- ja navigointiratkaisu.

Columna VitalShare tuo eri lääkintälaitteiden tuottaman mittausdatan kliinikoiden ja tutkijoiden käyttöön avoimen ja standardin mukaisen tietoarkiston avulla.

Systematic on juuriltaan tanskalainen vuonna 1985 perustettu, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoyritys, joka tukee terveydenhuollon asiakkaitaan digitalisaation hyödyntämisessä yksinkertaistamalla kriittistä päätöksentekoa. Henkilöstön määrä on reilu 1100 ja pääkonttorimme sijaitsee Tanskan Aarhusissa. Suomessa Systematic on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Potilastietojärjestelmien toimittajana Systematic on markkinaykkönen Tanskassa, jossa kolme viidestä alueesta ovat Columna CIS -käyttäjiä. Ratkaisujamme käyttävät lisäksi lukuisat edistykselliset yliopisto- ja keskussairaalat mm. Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa.

Lue lisää yrityksestä

Timo A. Rantanen, Business Development, Healthcare, 0400 621 597, timo.a.rantanen(at)systematic.com

Paikka näyttelyssä: 512

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme tuoda sinut, yrityksesi ja yhteisösi lähemmäs asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 3500 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855.

Lue lisää yrityksestä

Esa Salo, Account Management, esa.salo@teliacompany.com, 0403022372

Paikka näyttelyssä: 137

Olemme sosiaali- ja terveydenhuollon integroitujen ratkaisujen johtava toimittaja, ja asiantuntijoillamme on vahva kokemus sote-palvelujen sujuvuuden, turvallisuuden ja laadun parantamisesta.

Lue lisää yrityksestä

Minna Rautakorpi, Senior Marketing Manager, minna.rautakorpi@tieto.com

Paikka näyttelyssä: 132

Pärjätäkseen tulevaisuudessa, myös järjestelmien pitää sopeutua tuottavuuden vaatimusten kasvuun. Timmin tuotteilla lääkäreiden henkilökohtaisista huoneista voidaan luopua, kun järjestelmä pitää huolen resurssien kohdentamisesta ja hallinnoinnista. Kun potilastietojärjestelmä osaa syöttää tila- ja henkilöresurssitarpeensa Timmiin, saadaan automatisoitua informaation kulku sekä sote-palveluntuottajaorganisaatiossa, että sen ulkopuolelle, asiakkaille.Timmi Software Oy on luotettava julkisen puolen ohjelmistotoimittaja, jolta löytyy valmiit ja toimivat tuotteet sekä pitkään yhdessä toiminut henkilökunta.Näkemyksemme on, että luotettavuus syntyy kokemuksesta ja vuosikausien aikana syntyneestä taidosta, esimerkiksi integraatioiden parissa. Toimintavarmuus on suurin myyntivalttimme.Smart Hospital-konseptimme perustuu TIMMI Tilavarausohjelmiston integroimiseen potilastietojärjestelmään, ovenpielinäyttöihin, MS Exchange -palveluun ja toimialuetunnistautumiseen sekä etäluettavien tunnisten käyttämiseen potilaiden, henkilökunnan ja laitteiden paikantamisessa.

Lue lisää yrityksestä

Maija Wasalska

Paikka näyttelyssä: 500

UNA Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jonka omistajina sairaanhoitopiirejä (19kpl), kuntia, kuntayhtymiä ja omistajien strategisia kumppaneita. UNA Oy on perustettu hoitamaan omistajiensa lukuun sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan- ja järjestelmäkehittämisen tehtäviä. UNA Oy tarjoaa kehittämis- ja asiantuntijapalveluita ja muodostaa osaamiskeskuksen, joka huolehtii siitä, että kehittämistyön tulokset kyetään hyödyntämään laaja-alaisesti UNA-yhteisössä.

Lue lisää yrityksestä

Tommi Ryhänen

Paikka näyttelyssä: 217

Vaana on sosiaali- ja terveydenhuollon alalla toimiva ohjelmistopalveluyritys. Päätuotteemme on palvelusetelijärjestelmä OmaVaana.

Me Vaanalla olemme kehittäneet yli kymmenen vuoden ajan ratkaisuja monituottajamallin hallintaan. Ratkaisumme parantavat kansalaisten päätäntävaltaa, nopeuttavat palveluiden saatavuutta, tehostavat kilpailua ja säästävät kustannuksia.

Taustallamme on pitkä ja ansiokas yhteistyö kuntien, päättäjien, yritysten, järjestöjen ja kansalaisten kanssa. Näiden kokemusten pohjalta rakennamme ja kehitämme asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

Tietojärjestelmien lisäksi tuotamme päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa sekä palvelusetelistä että monituottajamallista.

Lue lisää yrityksestä

Toimitusjohtaja Matti Parpala / matti.parpala@vaana.fi

Paikka näyttelyssä: 513

Verso Vision toimittaa videoanalytiikkaan perustuvia ohjelmistoja kaatumisentunnistamiseen. Järjestelmä perustuu videoanalytiikkaan ja tekoälyyn. Ratkaisumme tunnistavat ja valvovat ihmisen näkyvää toimintaa ja liikettä. Tarvittaessa tilanteista välitetään hälytys potilaskutsujärjestelmään.

Verso Vision – Smart Vision for Human Activity on osa suomalaista konenäköyhtiö Procemex Oy:tä. Procemex Oy kuuluu maailman johtaviin konenäköratkaisujen toimittajiin.

Lue lisää yrityksestä

Kristiina Pispala, 040 191 8882

Paikka näyttelyssä: 303

VideoVisit® on kotimainen etähoitoon ja sähköiseen asiointiin keskittynyt yritys. Mahdollistamme terveydenhuollon palveluiden saannin ajasta ja paikasta riippumattomasti suoraan kotisohvalle. Missiomme on tarjota ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä viettämään itsenäistä ja onnellista elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Työskentelemme yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme palveluidemme korkean laadun ja helpon saatavuuden.

Lue lisää yrityksestä

Miitri Sinkko, miitri.sinkko@videovisit.fi, 044 751 3069

Paikka näyttelyssä: 105

Viria on tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja, joka rakentaa digitalisaatiota turvallisesti. Toiminnassamme yhdistyy tiedolla johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan sekä fyysisen ja tietoturvallisuuden vankka asiantuntemus sekä asiakasläheinen ja uutta luova toimintatapa.
Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Security Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy ja Spellpoint Oy. Virian liikevaihto vuonna 2018 oli 105 miljoonaa euroa. Henkilöstöä konsernissa on tällä hetkellä noin 700. www.viria.fi

Lue lisää yrityksestä

Marianne Myllylä, Markkinointisuunnittelija

Paikka näyttelyssä: 312

N. 50 henkeä työllistävä terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja, jonka päätuote on selainpohjainen Acute-potilastietojärjestelmä.

Lue lisää yrityksestä

Vitec / Acuvitec Oy, Aleksanterinkatu 32 B 2. krs., 33100 Tampere. Myynti: 03 33950 910, myynti.acute@vitecsoftware.com

Paikka näyttelyssä: 112

Vivago® kehittää älykkäitä turva- ja hyvinvointiratkaisuja ennakoivaan hoivaan. Innovatiiviset ratkaisut kattavat koko hoivaketjun – kotihoidosta, palveluasumiseen ja tehostettuun palveluasumiseen sekä sairaaloihin ja kuntoutukseen.

Vivago-ratkaisujen tuottama hyvinvointitieto ja automaattiset hälytykset lisäävät turvallisuuden tunnetta ja tukevat jokapäiväistä hoitotyötä sekä mahdollistavat hoidon vaikuttavuuden seurannan. Reaaliaikaiset ilmoitukset kertovat muutoksista henkilön hyvinvoinnissa ja mahdollistavat yksilöllisen sekä ennakoivan hoidon.

Lue lisää yrityksestä

Satu Ruissalo, Markkinointijohtaja, satu.ruissalo@vivago.com

Paikka näyttelyssä: 400

X-akseli Oy on Suomen johtava potilasvirranhallinnan ja työnohjauksen järjestelmätoimittaja.
Valtaosa suomalaisista kunnista ja sairaanhoitopiireistä hyödyntää AKSELI-järjestelmää.

Lue lisää yrityksestä

Shahriar Arefi shahriar.arefi@x-akseli.fi +358 50 352 4919