Näyttelyasettajat

2M-IT on Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon ict-palveluja tuottava julkisomisteinen yhtiö. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ja tarjoamme palveluita sote-alan haasteiden ratkaisemiseksi ja kehittämiseksi ict:n keinoin.

Lue lisää yrityksestä

Jari Nevalainen, toimitusjohtaja, jari.nevalainen@2m-it.fi, +358 50 383 9455

9Solutions Oy on Suomen johtava paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja. Missiomme on luoda ympäristöjä turvalliselle ja laadukkaalle hoidolle mahdollistamalla tehokas viestintä ja tekemällä olennainen tieto helposti saataville vapauttaen aikaa hoitotyölle.

Lue lisää yrityksestä

Jari Tuokko, Myyntijohtaja: jari.tuokko@9solutions.fi, +358 44 515 0088

Arter on suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntijapalveluita sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ydinosaamistamme on laadunhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, prosessien kehittäminen ja tiedolla johtaminen.

Lue lisää yrityksestä

Mikko Hiltunen, mikko.hiltunen@arter.fi, +358 50 435 6935

Ascom on mobiilien työnkulku- ja ICT-ratkaisujen globaali toimittaja. Keskitymme pääasiallisesti terveydenhuoltoon, mutta toimimme myös useilla muilla liiketoiminta-aloilla.

Meitä Ascomilaisia ajaa kunnianhimoinen päämäärä parantaa tilannetietoisuutta, joka on avain potilas- ja työtyytyväisyyteen. Haluamme edistää työympäristöjen turvallisuutta ja parantaa onnistuneen yhteistyön edellytyksiä, työn tehokkuutta sekä työssä jaksamista.

Lue lisää yrityksestä

Kari Narva, maajohtaja: kari.narva@ascom.fi +358 75 758 1933

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Rakennamme tietotekniikalla Suomeen parempaa ja sujuvampaa huomista. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.

HPE- Älykkäät teknologiaratkaisut ja - palvelut verkon reunalta pilveen.

Lue lisää yrityksestä

Atea -Mika Ventovuori. HPE- Marko Hiltunen


Tarjoamme IT-alustaratkaisua, joka mahdollistaa potilaiden ja hoitohenkilökunnan helpon potilastiedon- ja operaatio-ohjeistusten jakamisen turvallisesti puhelimen kautta.

Potilastietolomakkeet, leikkausta edeltävät kyselylomakkeet, ajo-ohjeet klinikalle, operaation jälkeiset toipumisohjeet materiaaleineen ja muut tärkeät potilastiedot lähtevät IT-alustastamme automatisoidusti ja valvotusti suoraan potilaalle hoitopisteiden ulkopuolella.

Hallinoi koko prosessia alusta loppuun yhdeltä alustalta!

Lue lisää yrityksestä

Markus Lind, Chief Sales Officer / +358 44 083 3741

Tunnemme sosiaali- ja terveydenhuollon IT-ratkaisut ja tuotamme lisäarvoa juuri sinulle räätälöityjen ja tulosta tuottavien digitaalisten ratkaisujen avulla.

Ydinosaamistamme on integroitujen kokonaisratkaisujen sekä modernien tietojohtamisen ratkaisujen toimitus avaimet käteen periaatteella.

Saat meiltä parhaat asiantuntijat ja työkalut, sekä kirkkaan näkemyksen, mitkä yhdessä mahdollistavat oikean ja ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päivittäisessä toiminnassa, sekä johtamisessa – tavoitteellisella otteella.

Lue lisää yrityksestä

Altti Raali, toimitusjohtaja, p. 040 557 3047, altti.raali@cerion.fi

CGI:n OMNI360 mahdollistaa ihmisten välisen kohtaamisen ja yhteistyön siten, että suomalaiset saavat tarvettaan vastaavat palvelut oikea-aikaisesti ja järkevästi tuotettuna.

Palvelualusta koostuu joukosta helppokäyttöisiä sekä modulaarisia työkaluja sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotantoon. Se auttaa ja ohjaa ammattilaista asiakaskohtaamisissa, tukee asiakkaan itseasiointia ja istuu teknisesti erilaisiin ympäristöihin.

Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää yrityksestä

Esa Luoto, esa.luoto@cgi.com

Cisco on monikansallinen teknologiayhtiö, joka on perustettu vuonna 1984. Yhtiön pääkonttori on San Joséssa Kaliforniassa ja sen osake on listattu Yhdysvaltain teknologiapörssi NASDAQissa. Suomen Ciscolla työskentelee noin 70 työntekijää, jotka jakaantuvat myynnin ja teknisen asiantuntijuuden rooleihin.

Ciscon ratkaisuportfolio koostuu tietoverkko- ja konesaliteknologioista sekä tietoturva-, viestintä- ja yhteistyöratkaisuista.

Liiketoimintamallimme on kumppanivetoinen. Palveluntarjoaja-, integraattori- ja jälleenmyyjäkumppanit tekevät valtaosan myynnistämme. Osaavan kumppaniverkoston lisäksi oma palveluorganisaatiomme tarjoaa syvää osaamista ja näkemystä ICT:n kehittämisestä asiakkaidemme käyttöön.

Lue lisää yrityksestä

Jenni Vartiainen, Public Segment Lead, +358 44 031 2200, jvartiai@cisco.com

Citrixin terveydenhuollon IT-ratkaisut mahdollistavat digitaalisen muutoksen varmistamalla terveydenhuollon ammattilaisille välittömän ja turvatun pääsyn potilastietoihin, kun he liikkuvat paikoista, laitteista ja verkoista toiseen.

Yli 400 000 organisaatiota luottaa Citrixin teknologiaan. Digitaaliset työtilaratkaisumme antavat jokaiselle työntekijälle resurssit, joita he tarvitsevat tehdäkseen parhaansa työssään. Alustamme tuo yhteen saumattoman käyttäjäkokemuksen, IT:n joustavuuden sekä tietoturvan edistäen samalla innovointia ja liiketoiminnan jatkuvuutta. Ratkaisujemme avulla maantieteellisen sijainnin, laitteiden, verkkojen ja jopa pilvien asettamat rajat poistetaan paremman työntekijäkokemuksen takaamiseksi.

Lue lisää yrityksestä

Sposti: info-fi@citrix.com | Tomi Närevaara, Senior Field Sales Manager puh. +35840 041 1183

SOTE-palvelut on kyettävä tuottamaan tehokkaammin, ja niiltä vaaditaan yhä suurempaa vaikuttavuutta. Samalla asiakkaat odottavat valinnanvapautta, digitaalisia itsepalvelukanavia ja tietoa omasta hoidostaan ja vaihtoehdoistaan.

Digian osaaminen mahdollistaa tiedon yhteiskäyttöisyyden ja resurssien optimoinnin niin, että SOTE-toimintaa on mahdollista kehittää asiakas keskiössä. Olemme riippumaton ja kotimainen kumppani SOTE-sektorin toimijoille. Kokonaisratkaisumme SOTE-sektorille vastaa kansallisia vaatimuksia ja on toteutettu kansainvälisten standardien mukaan.

Lue lisää yrityksestä

Sami Rantanen, toimialajohtaja, julkinen sektori ja sote, sami.rantanen@digia.com, 040 772 2920

DigiFinland Oy on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, joka luo Suomeen vaikuttavia, yhdenvertaisia ja haluttuja julkisia digipalveluja.

Työskentelemme tietojohtamisen ja tiedonhallinnan, sosiaali- ja terveydenhuollon digipalveluiden sekä integraatioiden ja yhteentoimivuuden parissa. Tarjoamme erikoisosaamista valtion hallinnon eri toimijoille tukien heidän projektejaan.

Lue lisää yrityksestä

Katja Koskinen, asiakkuuspäällikkö, katja.koskinen@digifinland.fi, +358 44 529 9995

Gofore Oyj on kokonaisvaltaisen digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Lue lisää yrityksestä

Henry Wilen, henry.wilen@gofore.com

Huoltovarmuudella turvataan yhteiskunnan toimintakyky häiriötilanteissa. Kyber-Terveys-hanke on osa Huoltovarmuuskeskuksen Digitaalinen turvallisuus 2030 -ohjelmaa. Tavoitteena on sairaalan ja potilashoidon toimintavarmuuden turvaaminen kyberhäiriöiden varalta.

Lue lisää yrityksestä

Marja Marttinen, varautumispäällikkö, puh. 0295 051 038, marja.marttinen@nesa.fi

Istekki on Suomen suurin julkisomisteinen, kasvava ja kehittyvä yli 700 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian (ICMT) asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Tuotamme teknologiaturvaajina sujuvampaa Suomea asiakkaillemme visionamme olla yhteiskunnan tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo yli 50 ympäri Suomen.

Lue lisää yrityksestä

viestintä- ja markkinointipäällikkö Paula Pöllänen (p. +358407555383); johtaja Juha Palve (p. +358400488414)

Klinik on kotimainen terveysteknologiayritys, joka tuottaa terveydenhuollon huippuosaamiseen perustuvia digitaalisia ratkaisuja. Klinikin tekoälyratkaisujen avulla sadat terveysasemat ja sote-alueet Suomessa ja UK:ssa ovat uudistaneet toimintamallinsa ja vähentäneet kalliita vaiheita terveydenhuollon prosesseissa.

Klinik Access on digitaalinen hoitoonohjaus- ja asiointijärjestelmä, joka helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtä tekemällä hoidon tarpeen arvion digitaalisesti. Lääketieteellinen tekoäly tunnistaa vaivan, tekee kiireellisyysarvion ja ohjaa asioinnin suoraan oikeaan hoitoyksikköön.

Lue lisää yrityksestä

Simo Virtala, Senior Sales Manager, +358 400 995099, simo.virtala@klinik.fi

Suomen Kuntaliitto on kuntasektorin edunvalvoja, kehittäjäkumppani sekä asiantuntija- ja tietopalvelujen tarjoaja. Kuntaliiton jäseniä ovat Suomen kunnat ja kaupungit. Toiminnassamme ovat mukana myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät sekä kuntataustaiset osakeyhtiöt.

Finlands Kommunförbund är kommunsektorns intressebevakare och utvecklingspartner och erbjuder sakkunnig- och informationstjänster. Finlands kommuner och städer är medlemmar i Kommunförbundet. Också landskapsförbunden, sjukvårdsdistrikten, de övriga samkommunerna samt kommunalt anknutna aktiebolag omfattas av vår verksamhet.

Lue lisää yrityksestä

Eija Rautiainen

Kuntien Tiera Oy on yli 340 kuntatoimijan omistama inhouse-yhtiö ja Yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme valmiiksi kilpailutettuja ja tuotteistettuja digiratkaisuja sekä ICT- ja asiantuntijapalveluita asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi – asiakkaita ja asukkaita varten. Tavoitteenamme on tuottaa suoria vaikuttavuushyötyjä auttamalla kuntatoimijoita vapauttamaan omaa aikaansa toiminnan kehittämiseen. Tulevaisuuden Hyvinvointialueille tarjoamme kokonaisratkaisuja ja palveluiden integroitavuutta.

Lue lisää yrityksestä

Yhteystiedot: asiakkuusjohtaja Jukka Markkanen, jukka.markkanen@tiera.fi, (040) 574 9044

Lekab tarjoaa hyperautomaatiopalveluita Saas ja on-premise mallilla. Ratkaisujemme avulla vähennetään ihmisen tekemää työtä tietojen poimimiseen ja edelleen tietojärjestelmiin syöttämiseen.

Lue lisää yrityksestä

Mikko Kiurunen

Medanets auttaa terveydenhuollon ammattilaisia parantamaan potilasturvallisuutta, hoidon laatua ja työtyytyväisyyttä ensiluokkaisten mobiiliratkaisujen ja ihmisläheisen otteen avulla. Yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kehitetty mobiilisovellus helpottaa hoitotyön rutiineja, tukee päätöksentekoa ja jättää aikaa tärkeimmälle: potilaan kohtaamiselle. Potilastietojärjestelmiin integroituva sovellus on käytössä yli 50 sairaalassa ja perusterveydenhuollon yksikössä Pohjoismaissa.

Lue lisää yrityksestä

Reima Ahola, Key Account Manager, reima.ahola@medanets.com, p. 040 827 4571

Mediconsult on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisumme ovat käytössä yli 1500 organisaatiossa ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme osoitteessa www.mediconsult.fi.

Lue lisää yrityksestä

Johanna Vaha, myyntipäällikkö, johanna.vaha@mediconsult.fi, +358 45 124 1651

Medixine tarjoaa kattavat ratkaisut sosiaali- ja terveydenhuollon etäasiointiin. Pilvipohjainen ohjelmistomme tuo kaikki etähoidossa tarvittavat toiminnot yhdellä alustalla ammattilaisten ja heidän asiakkaidensa käyttöön.

Lue lisää yrityksestä

Hanna Iisalo, Myyntipäällikkö, p. +358 50 412 4072 , hanna.iisalo@medixine.com

Movendos on yksilön terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä teknologia- ja valmennusyhtiö, jonka juuret ovat terveyskäyttäytymisen tutkimuksessa.

Toteutamme sujuvaa palvelupolkua ja ammattilaisen työtä tukevia digitaalisia ratkaisuja terveydenhuoltoon.

Movendos Health Platform on kokonaisratkaisu, joka sisältää toiminnot asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen. Palvelu sisältää kattavat työkalut ajanvaraukseen, kartoituksiin, hoitotarpeen arviointiin, etävastaanottoon, viestintään ja raportointiin.

Lue lisää yrityksestä

Paula Mäkeläinen, paula.makelainen@movendos.com, 050 405 9940

Netwrix on yksi maailman johtavia sensitiivisen tiedon tunnistamiseen ja luokitteluun erikoistuneita ratkaisuja. Nordicissa asiakkaita on yli 200 ja maailmanlaajuisesti yli 10.000, joista n. 630 terveydenhuollon eri organisaatioita.

Netwrix on työkalu tietoturvasta sekä tietosuojasta vastaaville henkilöille. Se tarjoaa ajantasaisen keinon varmistua turvamääräysten ja säädösten (esim. GDPR, PCI DSS, ISO 27001) noudattamisesta. Netwrixin koekäyttö on jo itsessään osoittautunut asiakkaille arvokkaaksi.

Netwrixin asiantuntijaorganisaationa ja virallisena edustajana Pohjoismaissa toimii Nordicmind, suomalainen 2002 perustettu yhtiö.

Lue lisää yrityksestä

Jukka Kivari (jukka.kivari@nordicmind.com)

Turvallinen chat-, bot- ja videoasiointi asiakkaan ilmeellä. Myös ryhmävideo ja hälyringit. Mahdollisuus suomi.fi -tunnistukseen suoraan ennen asiointia tai asioinnin aikana. Pyydä demo organisaatiollenne!

Lue lisää yrityksestä

Ville Mujunen, CEO, ville@ninchat.com

Nortal yhdistää huipputason strategisen konsultoinnin, ohjelmistosuunnittelun, datan ja designin – ja näin teemme arjesta selkeämpää ja mutkattomampaa.
Olemme auttaneet asiakkaitamme digitaalisen muutoksen tiellä jo yli 35 vuoden ajan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla teollisuudesta terveydenhuoltoon. Nortalilla on yli 1 000 asiantuntijaa eri puolilla maailmaa, joista Suomessa noin 200.
Terveydenhuollon organisaatioille Nortal kehittää ekosysteemiajattelua hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa palveluita ja prosesseja.

Lue lisää yrityksestä

Petri Anttila, +358408294650, petri.anttila@nortal.com

Vaativassa terveydenhuollon ympäristössä tarvitaan hyvin hygieenisia, kestäviä ja laadukkaita merkintä- ja luentaratkaisuja. Optiscanilta saatte terveydenhuollon tarpeisiin parhaiten soveltuvat mobiilipäätteet, tarratulostimet, viivakoodinlukijat ja merkintätarrat. Pitkäaikainen kokemuksemme terveydenhuollon logistiikan alalla takaa aina laadukkaat ja luotettavat ratkaisut.

Olemme toimittaneet ratkaisuja ja laitteita mm. logistiikalle, välinehuollolle, apteekeille, laboratorioille ja muille terveydenhuollon sekä julkisen sektorin toimijoille. Sertifikoitu huoltokeskuksemme auttaa käyttäjiä kaikissa laitteiden huolto- ja ylläpitotarpeissa.

Virtuaaliostollamme on kilpailu tapahtuman aikana. Tule mukaan inspiroitumaan tuoreista terveydenhuollon logistiikan teemoista.

Lue lisää yrityksestä

Noora Salminen, Avainasiakaspäällikkö, Optiscan Oy, puh. 040 670 8463, noora.salminen@optiscangroup.com

OuluHealth ekosysteemi ja Health and Life Science -yritykset:
Kipuwex - etämonitorointi laite kivunmittaus ominaisuudella
Monidor - infuusiohoidon etävalvonta
Nutri-Flow - ravintotulkki
Peili Vision - virtuaalitodellisuudessa toimiva työkalu neurologisen kuntoutukseen
Laatukuuluu - hyvän kuulemisen ratkaisuja induktiosilmukan avulla
NE Device SW - Vitacam-vitaaliparametrimonitori mittaa potilaan pulssia ja hengitystaajuutta hyödyntäen tietokonenäköä ja tavallisia digitaalisia kameroita

Lue lisää yrityksestä

Joanna Seppänen

PatientSkyn missio on tuottaa muuttuvien hyvinvointi- ja terveyspalveluiden tarpeisiin innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla saavutetaan skaalautuvat palvelut, tehokkaat hoitopolut sekä erinomainen asiakaskokemus - helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Modulaarinen asiakas- ja potilastieto-ohjelmistomme, siihen sisältyvä mobiiliapplikaatio ja erilaiset etävastaanottoratkaisumme tarjoavat intuitiiviset toiminnallisuudet esimerkiksi asiakastiedon hallintaan, aikataulutukseen sekä asiakkaiden ja potilaiden väliseen tietoturvalliseen etävastaanottoon ja konsultaatioihin.

Tarjoamme kumppaneillemme myös kliiniseen avoimeen tietomalliin (openEHR) perustuvan ekosysteemin, jonka avulla voidaan nopeasti kehittää uusia terveydenhuollon ratkaisuja, moduuleja ja lisäominaisuuksia vastaamaan terveydenhuollon organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin.

Lue lisää yrityksestä

Kysy lisää! Jonna Asikainen, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, jonna.asikainen@patientsky.com/ +358447363676

SecMaker on pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja yrityksille, viranomaisille ja järjestöille.
Net iD -tuoteryhmällä suojaamme ja takaamme tiedot, systeemit ja tietoliikenteen yli miljoonalle käyttäjälle.
Net iD :tä arvostavat turvallisuusvastaajat ja IT- päälliköt sen korkeasta varmuustasosta, joustavuudesta ja kustannustehokkuudesta johtuen. Henkilöstö puolestaan arvostaa ratkaisujamme, koska ne tukevat liikkuvaa työntekoa, ovat helppoja käyttää ja tarjoavat varmoja, tehokkaita työnvirtauksia jokapäiväiseen käyttöön.

Lue lisää yrityksestä

SecMaker | Teknobulevardi 3-5 01530 Vantaa | Puh: 010 206 0510 | Sposti: info@secmaker.fi

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo lähes 1200 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa.

Lue lisää yrityksestä

Risto Kaikkonen, Johtaja, Health and Wellbeing Division; risto.kaikkonen@solita.fi

TietoEVRY luo digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle. Olemme digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan onnistumisellemme.

Sosiaali- ja terveydenhuolto on TietoEVRYn tärkeä strateginen alue. Olemme sosiaali-ja terveydenhuollon integroitujen ratkaisujen johtava toimittaja Pohjoismaissa.

Lue lisää yrityksestä

Riikka Säikkälä, Marketing Specialist riikka.saikkala@tietoevry.com

VideoVisit on kotimainen etähoitoon ja sähköiseen asiointiin keskittynyt yritys. Mahdollistamme terveydenhuollon palveluiden saannin ajasta ja paikasta riippumattomasti suoraan kotisohvalle. Missiomme on tarjota ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä viettämään itsenäistä ja onnellista elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Työskentelemme yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme palveluidemme korkean laadun ja helpon saatavuuden.

Lue lisää yrityksestä

Juhana Ojala, juhana.ojala@videovisitglobal.com, +358 (0)40 568 2182

Vivago kehittää älykkäitä turva- ja hyvinvointiratkaisuja ennakoivaan hoitoon. Vivago-ratkaisujen tuottama hyvinvointitieto ja automaattiset hälytykset lisäävät turvallisuuden tunnetta, tukevat
jokapäiväistä hoitotyötä sekä mahdollistavat hoidon vaikuttavuuden seurannan. Reaaliaikaiset ilmoitukset kertovat
muutoksista henkilön hyvinvoinnissa ja mahdollistavat yksilöllisen sekä ennakoivan hoivan.

Lue lisää yrityksestä

info@vivago.fi, yhteyshenkilö: Satu Ruissalo