Lisäämme puhujatietoja ohjelman valmistuessa.

kuva rajahalme

Jenni Rajahalme

Teema: Eri sukupolvien johtaminen 

Työyhteisöissä tarvitaan uudenlaista kykyä ymmärtää erilaisuutta ja uutta aikaa. Esimiehet ja johto tarvitsevat uudenlaisia hurmausliikkeitä eri sukupolville. Menestyäksemme tarvitsemme eletyn elämän antaman kokemuksen sekä nuoremman sukupolven kyvyn ajatella uudella tavalla. Merkityksellinen työ on jokaisen haave. Vastataksemme haasteeseen, on yritysten ja yhteisöjen kyettävä sanoittamaan uudella tavalla tekemistään. Luoda tarina, jonka osaksi kaikki haluavat tulla.

Jenni puhuu muun muassa merkityksellisestä työelämästä ja miten johtaa eri sukupolvia milleniaaleista eläkeikäisiin. Hänen ainutlaatuinen tapansa kertoa tarinoita ja ratkaisuja on mieleenpainuvaa ja innostavaa. Taustalla on yli 15 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja työelämän sekä viestinnän kehittämisestä.
 

kuva järvilehto

Lauri Järvilehto

Teema: Oppimisen ja luovan kulttuurin luominen 

Lauri Järvilehto (FT) on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja Aalto Ventures Program -yrittäjyyskoulutusohjelman toinen johtaja. Hän on sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes -fani. Hän on Filosofian Akatemian perustaja ja yksi oppimispelistudio Lightneerin perustajista. Järvilehto toimii Unicefin ja Filosofian Akatemian hallituksissa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia, kuusi tietokirjaa luovasta ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa.

Lauri Järvilehto elää kuten opettaa – kutsumukset ja kiinnostuksen kohteet, sekä niiden rohkea seuraaminen ovat vieneet häntä urallaan eteenpäin, mahdollistaen monessa mukana olemisen. Lauri on perehtynyt tulevaisuuden työhön, sekä siihen kuinka luoda yksilö- ja yritystasolla pohja menestymiselle muuttuvassa työelämässä. Lauri inspiroi ja motivoi tarkastelemaan omia toimintatapoja sekä kehittämään tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja: sisäistä motivaatiota, kasvattaa luovaa ajattelua, merkityksellisyyden löytymistä ja kykyä kehittää tiimin osaamista.
 

kuva pirinen

Helka Pirinen

Teema: Työsuorituksen johtaminen

•    Nopeus, ketteryys ja matalan kynnyksen puuttuminen: henkilöstöhallinnon ja esimiesten roolit
•    Keinot ja välineet suorituksen tavoitteelliseen johtamiseen
•    Uskallus ja osaaminen puuttua vaativissakin tilanteissa


Helka Pirinen (MBA, FK) on kokenut valmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiakkaiden valmentamisesta sekä Suomessa että ulkomailla.  Helka tutkii uteliaana henkilöstön hyvinvointia ja johtamista eri näkökulmista. Hän toteuttaa mm. HR-prosesseihin liittyviä projekteja asiakkailleen ja käy puhumassa tapahtumissa esim. muutosjohtamisesta ja työelämän megatrendeistä.

Lue lisää Helkan blogitekstistä Yhteistyöllä kohti parempaa työsuoritusta