Kuntien digitalisointipäivät – kunta muutoksessa

9. - 10.6.2021 Virtuaalitapahtuma


Kuntaliitto tarjoaa tapahtuman maksutta kuntajäsenilleen eli kuntien ja kuntayhtymien työntekijöille ja luottamushenkilöille. Muille osallistujille tapahtuma on maksullinen.
 

Kuntien digitalisointipäivät on suunnattu erityisesti kunnille - kuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille. Tapahtuma tarjoaa ikkunan kuntien digitalisaation ajankohtaisiin kysymyksiin myös yrityksille ja muille julkisen hallinnon toimijoille.  Kuntien digitalisoituessa vauhdilla ei mielenkiintoisista puheenaiheista ole pulaa! Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

Tapahtuman teemana tänä vuonna on ”Kunta muutoksessa”. Muutospainetta kunnille tuovat hallinnolliset uudistukset sekä erilaiset ilmiöt kuten työn murros ja digitaalinen turvallisuus. Kuntien digitalisaation keskiössä on aina ihminen.

Tapahtuman ohjelma on jaettu teemakokonaisuuksiin. Saat teemoista laajat taustoitukset sekä konkreettisia esimerkkejä omassa organisaatiossasi sovellettavaksi: 
 
•    Ihmiskeskeinen, systeeminen muutos kunnissa 
•    demokratia verkossa
•    kuntien uudistuminen sote-uudistuksen myötä 
•    kuntien digitaalinen turvallisuus
•    tiedonhallinta
•    kuinka työ muuttuu digitalisaation vaikutuksesta. 


Osallistu kahden päivän tapahtumaan vuorovaikutuksellisessa virtuaaliympäristössä. Tapahtuman esitykset tallennetaan ja voit palata esityksiin vielä tapahtuman päätyttyä kahden viikon ajan. Live-lähetyksen jännityksestä ja suorasta vuorovaikutuksesta tapahtuman aikana pääset nauttimaan kuitenkin vain tapahtuman aikana. Tapahtumassa pääset tutustumaan myös yritysten kunnille tuottamiin palveluihin.

Kuntaliitto vastaa tapahtuman sisällöstä ja FCG tapahtuman käytännön järjestelyistä. Kokoa kunnasta oma tiimi ja tulkaa kaikki mukaan tapahtumaan!
 

 

Virtuaalitapahtuma

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Päivi Raitio
koulutuspäällikkö
FCG

+358 50 394 7291
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Marja Haapaniemi
koulutussuunnittelija
FCG

+358 44 525 2500
etunimi.sukunimi@fcg.fi