Erityishuoltopäivät 2020

10.-11.9.2020. Scandic Park, Helsinki
 

Kehitysvamma-alan vuoden päätapahtuma tulee taas!

Erityishuoltopäivät on vuoden merkittävin kehitysvamma-alan tapahtuma, joka tarjoaa tehokkaan syväluotauksen alan uusimpiin linjauksiin ja käytänteisiin. Syyskuussa taas yli 200 alan johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa kokoontuu pohtimaan, mitä on tulevaisuuden erityishuolto ja kuinka haasteisiin vastataan. 
Päivien alussa futuristi, keksijä Perttu Pölönen virittää osallistujat oikeaan tunnelmaan ja ohjelma jatkuu alan parhaiden asiantuntijoiden johdolla.


Vaikuta ohjelmaan

Voit vielä vaikuttaa tapahtuman ohjelmaan ja ehdottaa kiinnostavaa teemaa tai puhujaa. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme veloituksettoman vip-lipun tapahtumaan Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen jenna.luotonen@fcg.fi. Vastaa 15.3.2020 mennessä ja olet mukana arvonnassa!
 

Varmista paikkasi eturivissä! 
 

Voit ilmoittaa samasta organisaatiosta useamman henkilön helposti. Täytä ilmoittautumislomakkeelle ensimmäisen henkilön tiedot. Kun olet ilmoittautumisen viimeisellä sivulla painanut vahvista, valitse vaihtoehto ”ilmoita lisää osallistujia”. Saat silloin ilmoittautumislomakkeen, jossa on valmiina organisaation yhteystiedot, ja voit täydentää lomakkeen seuraavan ilmoittautujan tiedoilla. Ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen, voit valita taas ”ilmoita lisää osallistujia” jne.


Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö  

Sanni Isometsä

puh. +358 44 750 5308

etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Koulutuskoordinaattori 

Jenna Luotonen

puh. +358 440 55 66 53

etunimi.sukunimi@fcg.fi