Valtakunnalliset erityishuoltopäivät 2019

10.-11.9.2019. Scandic Park, Helsinki
 

Kehitysvamma-alan vuoden päätapahtuma tulee taas!

Valtakunnalliset erityishuoltopäivät tuovat kehitysvamma-alan johtajat, esimiehet ja asiantuntijat yhteen kehittämään ja oppimaan uutta. Uudistettu tapahtuma tarjoaa alan tuoreimman tiedon, ajankohtaisimmat case-esimerkit ja parhaimmat verkostoitumismahdollisuudet.
Viime vuonna mukana oli yli 200 alan ammattilaista, lämpimästi tervetuloa myös tänä vuonna nauttimaan ohjelmasta ja keskustelemaan kollegoiden kanssa yli maakuntarajojen.

 

Tämän vuoden teemoina ovat 

  • Erityishuollosta vammaispalveluihin - missä nyt mennään?
  • Vammaispalveluiden järjestäminen ja hankinta
  • Yksityiset palveluntuottajat sote-markkinoilla
  • Johtaminen uusissa rakenteissa
  • Työssä muutosten keskellä ja uudet toimintamallit
  • Itsemääräämisoikeus kehitysvammahuollossa
     

Ohjelma tarkentuu kevään aikana, varaa jo päivät kalenteriisi! Jos sinulla on  sanottavaa aiheesta tai haluatko ehdottaa kiinnostavaa puheenvuoroa, voit laittaa ehdotuksesi osoitteeseen sanni.isometsa@fcg.fi.

 


 

Voit ilmoittaa samasta organisaatiosta useamman henkilön helposti. Täytä ilmoittautumislomakkeelle ensimmäisen henkilön tiedot. Kun olet ilmoittautumisen viimeisellä sivulla painanut vahvista, valitse vaihtoehto ”ilmoita lisää osallistujia”. Saat silloin ilmoittautumislomakkeen, jossa on valmiina organisaation yhteystiedot, ja voit täydentää lomakkeen seuraavan ilmoittautujan tiedoilla. Ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen, voit valita taas ”ilmoita lisää osallistujia” jne.

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö  

Sanni Isometsä

puh. +358 44 750 5308

etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Koulutuskoordinaattori 

Jenna Luotonen

puh. +358 440 55 66 53

etunimi.sukunimi@fcg.fi