Erityishuoltopäivät 

16.-17.9.2021 Scandic Park, Helsinki + striimaus
 

Kehitysvamma-alan vuoden päätapahtuma!

Erityishuoltopäivät on vuoden merkittävin kehitysvamma-alan tapahtuma, joka tarjoaa tehokkaan syväluotauksen alan uusimpiin linjauksiin ja käytänteisiin. Syyskuussa taas yli 200 alan johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa kokoontuu pohtimaan, mitä on tulevaisuuden erityishuolto ja kuinka haasteisiin vastataan. 

 

 

 

KEYNOTE

KEYNOTE: löytöretkeilijä, Suomen ykkösinspiraatio ja motivaatiopuhuja Pata Degerman

Löytöretkeilijä Pata Degermanin motivoiva puhe vie kuulijan seikkailuun, jossa yhdistyvät tiimityö, luottamus ja asenteen voima matkalla kohti tavoitteita. 
 

 

 

Tunnelmia viime vuoden tapahtumasta 

"Tosi hyviä ja ajankohtaisia puhujia" 
"Aiheet olivat hyvä ja ajanhenkeen hyvin osuvat"
"Erittäin toimiva konsepti myös etänä!"
"Järjestelyt olivat selkeät ja sujuvat. Turvallisuudesta oli huolehdittu hyvin."

 

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi! 

 

Liity keskusteluun #erityishuoltopäivät @FCG_Group


Voit ilmoittaa samasta organisaatiosta useamman henkilön helposti. Täytä ilmoittautumislomakkeelle ensimmäisen henkilön tiedot. Kun olet ilmoittautumisen viimeisellä sivulla painanut vahvista, valitse vaihtoehto ”ilmoita lisää osallistujia”. Saat silloin ilmoittautumislomakkeen, jossa on valmiina organisaation yhteystiedot, ja voit täydentää lomakkeen seuraavan ilmoittautujan tiedoilla. Ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen, voit valita taas ”ilmoita lisää osallistujia” jne.


Tapahtuman yhteyshenkilöt

Tapahtumasta vastaa

Minna Kylmälahti
koulutuspäällikkö
FCG 

+358 41 730 1461
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Käytännön järjestelyt 

Jenna Luotonen
tapahtumatuottaja 
FCG 

+358 44 0556653
etunimi.sukunimi@fcg.fi


kuva

Turvallisesti tapahtumassa!  Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Korona-epidemian aikana kaikissa tapahtumissamme on tarjolla riittävästi käsidesiä ja käsien pesumahdollisuuksia. Sijoitamme osallistujat riittävän etäisyyden päähän toisistaan. Seuraamme vallitsevaa tilannetta ja muutamme tarvittaessa tapahtuman toteutusmuotoa vastaamaan viranomaisten suosituksia.