Näytteilleasettajaksi?

Näyttelypaikan hinta on järjestöille ja julkisen puolen toimijoille 1490 € + alv. 24 % ja yrityksille 1990 € + alv. 24 %. 

Hintaan sisältyy pystypöytä, sähköliitäntä sekä wifi-yhteys sekä yhden henkilön osallistuminen tapahtuman ohjelmaan (normaali osallistumismaksu 585€ + alv 24%). Tilaan mahtuu lisäksi esim. roll-up. Näyttelypaikan lisäksi yrityksenne saa näkyvyyttä muun muassa tapahtumasivuillamme. 

Näyttelypaikan varaukset tulee tehdä sähköpostitse viimeistään 20.8.2020. vilma.haapakoski@fcg.fi 

 

Näytteilleasettajat 2020

Paikka näyttelyssä: Näyttelyalue

Meillä on koteja ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluvat myös lasten ja perheiden palvelut sekä lääkäripalvelut.

Lue lisää yrityksestä

Erityispalveluiden toimialajohtaja, Pia Panhelainen, 0407168349, pia.panhelainen@esperi.fi

Paikka näyttelyssä: Näyttelyalue

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.

Lue lisää yrityksestä

Kuntoutuspalveluiden johtaja Marjut Mäki-Torkko, 040 663 2393, marjut.maki-torkko@kto-vs.fi