JP Rantanen

Tapahtuman juontaa Jussi-Pekka Rantanen

Jussi-Pekka Rantanen on Yleisradion TV-uutisten juontaja ja tuottaja. Hänet tunnetaan myös monista muista Ylen ohjelmista, kuten Linnan juhlien selostajana, Mansikkapaikka-sarjan juontajana ja monien erikoislähetysten ja konserttitaltiointien tekijänä. Rantanen on toiminut säännöllisesti sekä kotimaisten että kansainvälisten seminaarien, tapahtumien ja tilaisuuksien moderaattorina.

Henri Hyppönen

Henri Hyppönen

Tulevaisuuden johtajan metataidot

Henri Hyppönen on tietokirjailija, yrittäjä ja luova johtaja, joka on vetänyt satoja organisaatioita ja valmentanut tuhansia johtajia.

Hän käsittelee puheessaan itsensä johtamista ja tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja. Henri yhdistää luennolla tutkitun tiedon, esimerkit ja omakohtaiset kokemukset kokonaisuudeksi, joka pitää otteessaan ja antaa kuulijalle vietävää omaan tapaan tehdä töitä. Henri puhuu tulevaisuuden johtamisen metataidosta: luovasta ongelmanratkaisusta, kriittisestä ajattelusta, sosiaalisesta älykkyydestä ja merkitysten muodostamisesta. Jokainen näistä taidoista on oleellista myös itsensä ja oman työn johtamisessa. 

Harri Laihonen

Professori Harri Laihonen
Itä-Suomen yliopisto, Sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos

Tulevaisuutta rakennetaan tiedolla

Risto Linturi

Tulevaisuudentutkija Risto Linturi

Tulevaisuus tehdään tänään


Henkilöstöjohdon osuus

Jenni Rajahalme

Jenni Rajahalme

Eri-ikäisten johtaminen

Työyhteisöissä tarvitaan uudenlaista kykyä ymmärtää erilaisuutta vastatakseen eri sukupolvien tarpeisiin. Menestyäksemme tarvitsemme sekä eletyn elämän antaman kokemuksen että nuoremman sukupolven kyvyn ajatella uudella tavalla. Jenni Rajahalme puhuu kanssamme, miten johtaa eri sukupolvia milleniaaleista eläkeikäisiin.

 

Huom! Muutokset mahdollisia.