6. - 7.6.2019 Helsinki, Clarion Helsinki 

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

 

Entistä monipuolisempana - Kaiken keskellä
 

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät on vuonna 2019 entistäkin monipuolisempi tapahtuma. Pääset kuulemaan ja keskustelemaan hankinnoista eri näkökulmista. Tarjolla ovat omat, pääohjelmalle rinnakkaiset osiot, ICT-hankinnoista, teknisen sektorin hankinnoista sekä logistiikasta. Tapahtumaan osallistujana, et jää mistään ohjelmaosioista paitsi, sillä striimaamme rinnakkaisohjelmat ja saat niistä tehdyt tallenteet neuvottelupäivien jälkeen käyttöösi. Jos et pääse paikan päälle, on sinulla mahdollista osallistua myös etänä striimin kautta rinnakkaisosion ohjelmiin.
 

Iltatilaisuus järjestetään kaiken keskellä, Helsingin ytimessä, Lasipalatsin Bio Rexissä. Illan aikana pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan kollegoiden kanssa rennommissa merkeissä hyvän ruuan ja juoman parissa. 
 

Neuvottelupäivien läpileikkaavana teemana on Rohkeus. Mitä on rohkeus hankinnoissa ja logistiikassa? Rohkeutta tehdä erilailla? Rohkeutta testata uusia ideoita? Tervetuloa kuulemaan parhaita asiantuntijoita ja rohkeita tekijöitä sekä vaihtamaan kokemuksia.

Osallistujien kokemuksia ja tunnelmia neuvottelupäiviltä Tampereelta 2018

Vuosittain järjestettävät Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät saavat osallistujiltaan kiitosta asiantuntevista puheenvuoroista, viihdyttävästä ja mukavasta iltaohjelmasta sekä sujuvista järjestelyistä. Seuraavassa muutama kommentti vuoden 2018 neuvottelupäivien palautekyselyn vastauksista: ”Puheenvuorot olivat kaikki ytimekkäitä ja asiantuntevia.” ”Käytännön toteutus oli erinomainen, kaikki oli sujuvaa ja hienosti organisoitua.”
 

Osallistujien tunnelmiin ja mielipiteisiin voit tutustua myös katsomalla tapahtumasta tehdyn kuvakoosteen ja muutaman osallistujan haastattelun. Haastatteluvideon on tuottanut ja toteuttanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. Kunkin kokemustarinan on hyväksynyt haastateltu asiakas, eikä FCG Koulutuksella ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa tarinan sisältöön.

 


Yhteyshenkilöt

Anniina Peltola

Anniina Peltola

Toimialajohtaja
puh. +358 44 737 4803
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Johanna Mäki

Johanna Mäki

Koulutuskoordinaattori
puh. +358 41 522 0775
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi