6. - 7.6.2019 Helsinki, Clarion Hotel Helsinki 

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

 

Entistä monipuolisempana - Kaiken keskellä

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät on vuonna 2019 entistäkin monipuolisempi tapahtuma. Pääset kuulemaan ja keskustelemaan hankinnoista eri näkökulmista. Tarjolla ovat omat, pääohjelmalle rinnakkaiset osiot, ICT-hankinnoista, teknisen sektorin hankinnoista sekä logistiikasta. Tapahtumaan osallistujana, et jää mistään ohjelmaosioista paitsi, sillä striimaamme rinnakkaisohjelmat ja saat niistä tehdyt tallenteet neuvottelupäivien jälkeen käyttöösi. Jos et pääse paikan päälle, on sinulla mahdollista osallistua myös etänä striimin kautta rinnakkaisosion ohjelmiin.

Iltatilaisuus järjestetään kaiken keskellä, Helsingin ytimessä, Lasipalatsin Bio Rexissä. Illan aikana pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan kollegoiden kanssa rennommissa merkeissä hyvän ruuan ja juoman parissa. 

Neuvottelupäivien läpileikkaavana teemana on Rohkeus. Mitä on rohkeus hankinnoissa ja logistiikassa? Rohkeutta tehdä erilailla? Rohkeutta testata uusia ideoita? Tervetuloa kuulemaan parhaita asiantuntijoita ja rohkeita tekijöitä sekä vaihtamaan kokemuksia.

Keynote puhujana Perttu Pölönen
 

Perttu Pölönen on keksijä, yrittäjä ja säveltäjä. Hän on voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun ja opiskellut tulevaisuuden teknologioita Singulariteetti-yliopistossa NASAn tutkimuskeskuksessa.

Mediassa häntä on kutsuttu superälykäksi ja pelottomaksi keksijäksi – vuonna 2014  hänet palkittiinkin Slushissa Suomen luovimpana ja joulukuussa 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35
lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.

 

Perttu Pölönen

Kokemuksia ja tunnelmia Tampereelta 2018

Vuosittain järjestettävät Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät saavat osallistujiltaan kiitosta asiantuntevista puheenvuoroista, viihdyttävästä ja mukavasta iltaohjelmasta sekä sujuvista järjestelyistä.

"Puheenvuorot olivat kaikki ytimekkäitä ja asiantuntevia.” 

”Käytännön toteutus oli erinomainen, kaikki oli sujuvaa ja hienosti organisoitua.”


” Hyvä ja mukava sekä vapauttava iltaohjelma, mukavaa seuraa, mukavia pelejä sekä hyvää ruokaa”

 

Katso tunnelmia ja kuule osallistujien mielipiteitä tapahtumasta!

Haastatteluvideon on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. FCG Koulutus ole ole vaikuttanut tarinoiden sisältöön.

 


Yhteyshenkilöt

Anniina Peltola

Anniina Peltola

Toimialajohtaja
puh. +358 44 737 4803
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Johanna Mäki

Johanna Mäki

Koulutuskoordinaattori
puh. +358 41 522 0775
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi