4. - 5.6.2020 Turku, Logomo
 

Vuoden 2020 Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivien pääteema on vastuullisuus. Käsittelemme teemaa tekstiilihankintojen, puhtaiden ajoneuvojen direktiivin, rakentamisen vähähiilisyyden sekä sosiaalisen vastuullisuuden näkökulmista. Lisäksi kuulemme esimerkkejä onnistuneesta vastuullisuustyöstä.

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

Luennoitsijoina toimivat Julkisten hankintojen neuvontayksikön, Suomen Kuntaliiton, valtionhallinnon sekä yrityselämän asiantuntijat.

Tervetuloa!

Hinnat

Hinta 800 €  + alv. 24%.

Aikaisin ilmoittautuvat pääsevät osallistumaan edullisemmin:

30.4.20 asti hinta 700 € + alv
1.5.20 eteenpäin hinta 800 € + alv

Maksu sisältää luentomateriaalin, ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä ensimmäisen päivän iltaohjelman. 

Peruutusehdot

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta, johon lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %). Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Osallistu kisaan

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät (aiemmin Hankinta-alan neuvottelupäivät) on järjestetty aiemminkin Turussa. Muistatko tai arvaatko, mikä oli vuosi? Vastaa kysymykseen ja anna yhteystietosi niin olet mukana arvonnassa, jossa onnekkain voittaa hotelliyön Radisson Blu Marina Palace Hotellissa 4. - 5.6.2020 väliseksi yöksi 1 hlön huoneessa jokinäkymin.

Kisaan osallistumisaika on päättynyt 31.1.20.

 

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät saavat vuosi toisensa jälkeen osallistujiltaan kiitosta asiantuntevista puheenvuoroista, viihdyttävästä ja mukavasta iltaohjelmasta sekä sujuvista järjestelyistä.

 

Osallistujien kertomaa helteisestä Helsingistä 2019

 

"Aivan mahtava kokonaisuus kaikkinensa (järjestelyt&ohjelma); ohjelma oli kaikkien aikojen parasta: oli ihan puhdasta hankintahumppaa ja myöskin yllättäviä esityksiä; kaikki oikein hyviä ja inspiroivia!!"

"Kiitos erittäin hyvin organisoidusta tapahtumasta. Jako aiheittain eri tiloihin oli onnistunut ja ainakin itselleni sopiva,siirtyminen oli helppoa".

"Erittäin hyvin järjestetty, todella mielenkiintoiset aiheet ja puhujat. Tarjoilu ja iltaohjelma erinomainen. Kiitos!19. : Ruoka hyvää & kokouspuitteet kohdillaan! Erinomaisesti järjestetty.""...Lähtökohtaisesti osallistun joka vuosi, mikäli taso pysyy näin hyvänä."

 

Kokemuksia ja tunnelmia Tampereelta 2018


"Puheenvuorot olivat kaikki ytimekkäitä ja asiantuntevia.” 

”Käytännön toteutus oli erinomainen, kaikki oli sujuvaa ja hienosti organisoitua.”

” Hyvä ja mukava sekä vapauttava iltaohjelma, mukavaa seuraa, mukavia pelejä sekä hyvää ruokaa”

 

Katso tunnelmia ja kuule osallistujien mielipiteitä tapahtumasta!

Haastatteluvideon on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. FCG Koulutus ole ole vaikuttanut tarinoiden sisältöön.


Yhteyshenkilöt

Anniina Peltola

Anniina Peltola

Toimialajohtaja
puh. +358 44 737 4803
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi

Johanna Mäki

Johanna Mäki

Palvelukehittäjä
puh. +358 41 522 0775
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi