4. - 5.6.2020 Turku, Logomo
 

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

Osana neuvottelupäiviä on mahdollisuus case – esimerkkien avulla tutustua muualla tapahtuvaan toimintaan. Yhteinen iltatilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vapaamuotoiseen keskusteluun kollegoiden kanssa.

Tapahtuma on tarkoitettu kunta- ja maakuntasektorilla, valtiolla ja seurakunnissa hankintojen ja logistiikka-alan kanssa työskenteleville sekä yrityksille ja yhteistyökumppaneille, jotka työskentelevät hankintojen ja logistiikan parissa.

Luennoitsijoina toimivat Julkisten hankintojen neuvontayksikön, Suomen Kuntaliiton, valtionhallinnon sekä yrityselämän asiantuntijat.

Tervetuloa!

Hinnat

Hinta 800 €  + alv. 24%.

Aikaisin ilmoittautuvat pääsevät osallistumaan edullisemmin:

31.12.19 asti 650 € + alv
30.4.20 asti 700 € + alv
1.5.20 eteenpäin 800 € + alv

Maksu sisältää luentomateriaalin, ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä ensimmäisen päivän iltaohjelman. 

Peruutusehdot

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta, johon lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %). Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Kokemuksia ja tunnelmia Tampereelta 2018

Vuosittain järjestettävät Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät saavat osallistujiltaan kiitosta asiantuntevista puheenvuoroista, viihdyttävästä ja mukavasta iltaohjelmasta sekä sujuvista järjestelyistä.

"Puheenvuorot olivat kaikki ytimekkäitä ja asiantuntevia.” 

”Käytännön toteutus oli erinomainen, kaikki oli sujuvaa ja hienosti organisoitua.”

” Hyvä ja mukava sekä vapauttava iltaohjelma, mukavaa seuraa, mukavia pelejä sekä hyvää ruokaa”

 

Katso tunnelmia ja kuule osallistujien mielipiteitä tapahtumasta!

Haastatteluvideon on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. FCG Koulutus ole ole vaikuttanut tarinoiden sisältöön.


Yhteyshenkilöt

Anniina Peltola

Anniina Peltola

Toimialajohtaja
puh. +358 44 737 4803
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi

Johanna Mäki

Johanna Mäki

Palvelukehittäjä
puh. +358 41 522 0775
s-posti etunimi.sukunimi@fcg.fi