24. - 25.9.2020 Logomo, Turku

Vuoden 2020 Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivien pääteema on vastuullisuus. Käsittelemme teemaa tekstiilihankintojen, puhtaiden ajoneuvojen direktiivin, rakentamisen vähähiilisyyden sekä sosiaalisen vastuullisuuden näkökulmista. Lisäksi kuulemme esimerkkejä onnistuneesta vastuullisuustyöstä.

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

Luennoitsijoina toimivat Julkisten hankintojen neuvontayksikön, Suomen Kuntaliiton, valtionhallinnon sekä yrityselämän asiantuntijat.

Tervetuloa!

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät saavat vuosi toisensa jälkeen osallistujiltaan kiitosta asiantuntevista puheenvuoroista, viihdyttävästä ja mukavasta iltaohjelmasta sekä sujuvista järjestelyistä.

 

Osallistujien kertomaa helteisestä Helsingistä 2019

 

"Aivan mahtava kokonaisuus kaikkinensa (järjestelyt&ohjelma); ohjelma oli kaikkien aikojen parasta: oli ihan puhdasta hankintahumppaa ja myöskin yllättäviä esityksiä; kaikki oikein hyviä ja inspiroivia!!"

"Kiitos erittäin hyvin organisoidusta tapahtumasta. Jako aiheittain eri tiloihin oli onnistunut ja ainakin itselleni sopiva,siirtyminen oli helppoa".

"Erittäin hyvin järjestetty, todella mielenkiintoiset aiheet ja puhujat. Tarjoilu ja iltaohjelma erinomainen. Kiitos!19. : Ruoka hyvää & kokouspuitteet kohdillaan! Erinomaisesti järjestetty.""...Lähtökohtaisesti osallistun joka vuosi, mikäli taso pysyy näin hyvänä."

 

Kokemuksia ja tunnelmia Tampereelta 2018


"Puheenvuorot olivat kaikki ytimekkäitä ja asiantuntevia.” 

”Käytännön toteutus oli erinomainen, kaikki oli sujuvaa ja hienosti organisoitua.”

” Hyvä ja mukava sekä vapauttava iltaohjelma, mukavaa seuraa, mukavia pelejä sekä hyvää ruokaa”

 

Katso tunnelmia ja kuule osallistujien mielipiteitä tapahtumasta!

Haastatteluvideon on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. FCG Koulutus ole ole vaikuttanut tarinoiden sisältöön.


Tapahtuman yhteyshenkilöt

Tapahtumasta vastaa

Anniina Peltola
toimialajohtaja
FCG Koulutus

+358 44 737 4803
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Käytännönjärjestelyt

Jaana Hyvönen
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Näytteilleasettajat 

Laura Solaste
palvelukehittäjä
FCG Koulutus

+358 40 515 4606
etunimi.sukunimi@fcg.fi