Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät 24. - 25.9. toteutetaan virtuaalitapahtumana!

Vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen toteutamme neuvottelupäivät virtuaalitapahtumana.

Vuoden 2020 Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivien pääteema on vastuullisuus. Käsittelemme teemaa tekstiilihankintojen, puhtaiden ajoneuvojen direktiivin, rakentamisen vähähiilisyyden sekä sosiaalisen vastuullisuuden näkökulmista. Lisäksi kuulemme esimerkkejä onnistuneesta vastuullisuustyöstä.

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

Luennoitsijoina toimivat Julkisten hankintojen neuvontayksikön, Suomen Kuntaliiton, valtionhallinnon sekä yrityselämän asiantuntijat.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan!  

Hyppää mukaan virtuaalitapahtumaan omalta kotisohvalta tai -toimistolta ja tule kuulemaan hankinta- ja logistiikka-alan ajankohtaisimmat asiat verkon välityksellä!

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät saavat vuosi toisensa jälkeen osallistujiltaan kiitosta asiantuntevista puheenvuoroista sekä sujuvista järjestelyistä:

"Aivan mahtava kokonaisuus kaikkinensa (järjestelyt&ohjelma); ohjelma oli kaikkien aikojen parasta: oli ihan puhdasta hankintahumppaa ja myöskin yllättäviä esityksiä; kaikki oikein hyviä ja inspiroivia!!"

"Kiitos erittäin hyvin organisoidusta tapahtumasta. Jako aiheittain eri tiloihin oli onnistunut ja ainakin itselleni sopiva,siirtyminen oli helppoa".

"Erittäin hyvin järjestetty, todella mielenkiintoiset aiheet ja puhujat. Tarjoilu ja iltaohjelma erinomainen. Kiitos!

 

digievent

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Tapahtumasta vastaa

Anniina Peltola
toimialajohtaja
FCG Koulutus

+358 44 737 4803
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Käytännönjärjestelyt

Jaana Hyvönen
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi