katariina

Katariina Huikko, johtava lakimies, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö, Suomen Kuntaliitto

Päivien puheenjohtaja

pekka

Pekka Pohjakallio, kehitysjohtaja, mentori, Hintsa Performance

Pekka Pohjakallio on 20 vuoden high tech -uransa jälkeen innostunut ihmisestä. Pekan DI-tutkinto on täydentynyt logoterapian ja positiivisen psykologian opinnoilla. 19 vuoden Nokia-uran aikana Pekka johti liiketoiminta-, markkinointi- sekä innovaatioyksiköitä, joissa teemana oli uuden luominen eri tavalla kuin ennen. Nokian jälkeen Pekka perusti Saku Tuomisen kanssa 925 Design-yrityksen, jossa muotoiltiin ajatustyöntekijän työviikkoa uudelleen ja tutkittiin, mitä ideoille tapahtuu yrityksissä. Tämän rinnalla Pekka toimi sijoittajana ja hallituksen jäsenenä useassa teknologia-alan start-upissa. Tällä hetkellä Pekka Pohjakallio toimii kehitysjohtajana ja vastaa Hintsa Performancessa globaaleista asiakkaista sekä valmentaa ja mentoroi yritysasiakkaitaan.

Pekka jakaa puheenvuorossaan kokemuksia omasta elämästään ja havaintoja kehityshankkeiden vetämisestä uraltaan, yhdistettynä tutkittuun tietoon ja faktaan johtajuudesta, muuttuneen työelämän asettamista paineista, innovaatiosta, omista vahvuuksista sekä hyvinvoinnista. Hän pitää kuulijan otteessaan ja onnistuu tuomaan vaikeatkin teemat inhimillisiksi ja helposti lähestyttäviksi. Pekan puhe antaa esimiehille myös konkreettisia työkaluja tiimin hyvinvoinnin johtamiseen ja siihen, miten viedä nämä opit osaksi jaksamista tukevaa innovatiivista yrityskulttuuria.
 

ville

Ville Tuominen, Director, Ellun Kanat Oy


Pitkän linjan muutoksen tekijä, Ellun Kanojen osakas ja johtoryhmän jäsen. Hän on monipuolisen viestinnän luova taktikko, strategi ja sparraaja, joka liikkuu sujuvasti valtionhallinnon, yritysmaailman, kansalaisliikkeiden, kulttuurin ja vaikuttamisen kentillä. Tuomisen laaja kokemus eri osapuolien tukena mahdollistaa nopean näkökulman vaihtamisen ja eri ryhmien tarpeiden ja toiveiden ymmärtämisen. Hän uskoo, että lopulta onnistuneessa hankintojen viestinnässä on kyse vastaanottajan tarpeiden ja ongelmien ymmärtämisestä ja ratkaisemisesta.

kristiina

Kristiina Miskala, asiakkuusvastaava, Cloudia Oy

Kristiina Miskalan vastuulle kuuluu julkishallinnon asiakkuuksia, joiden kanssa hän kehittää yhteistyössä aktiivisesti strategista hankintojen johtamista ja sopimusten elinkaaren hallintaa sekä tiedolla johtamista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus julkishallinnon asiakkaiden parissa työskentelystä eri rooleissa sekä vahva ymmärrys tällä sektorilla käytössä olevista tietojärjestelmistä ja toimintamalleista. Projektipäällikön tehtävissä hän on vetänyt isoja, maakunnallisia moniulotteisia projekteja sekä hoitanut näihin liittyviä konsultointitehtäviä. Hän on IPMA-C sertifioitu projektipäällikkö.
 

 

pekka

Pekka Alahuhta, johtava konsultti, Hansel Oy

Pekka Alahuhdan erikoisalaa ovat laajat ICT- ja asiantuntijapalveluiden hankintaprojektit, joissa tavoitellaan laadukasta, innovatiivista lopputulosta. Julkisessa hankinnassa korostuu oikea-aikainen ja huolella mietitty viestintä, niin markkinatoimijoiden kuin oman työryhmän kesken.
 

saara

Saara Hassinen, toimitusjohtaja, Healthtech Finland, Terveysteknologia ry

Saara Hassinen seuraa Healthtech Finlandin toimitusjohtajana tiivisti terveys- ja hyvinvointialaa. Juuri nyt hän panostaa soten ympärille muodostuvan referenssimarkkinan rakentamiseen.
 

tiina

Tiina Luoma, palvelupäällikkö, Hansel Oy

Tiina Luoma on hankintailmoitukset.fi (Hilma) tuoteomistaja ja johtaa Hilman kehitystyötä. Hilmaa kehitetään ketterästi Hanselissa valtiovarainministeriön toimeksiannolla osana Hankinta-Suomi ohjelmaa.

maria

Maria Röykkä, kehityspäällikkö, Hansel Oy

Maria Röykkä toimii kehityspäällikkönä Hansel Oy:ssä. Maria on toiminut 10 vuotta julkisten hankintojen asiantuntijatehtävissä sekä valtio- että kuntasektorilla. Erityisinä mielenkiinnon kohteina hänellä ovat tavoiteltavan vaikuttavuuden edistäminen hankinnoissa, innovatiiviset hankinnat ja hankintojen strateginen johtaminen. Maria toimii Hankinta-Suomessa Strateginen johtaminen -teemaryhmän vetäjänä.

jorma

Jorma Lamminmäki, hankintajohtaja, Helsingin kaupunki

aleksi

Aleksi Salminen, kauppakeskusjohtaja, REDI

arto

Arto Sulonen, johtava lakimies, Suomen Kuntaliitto

jonna

Jonna Törnroos, lakimies, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö, Suomen Kuntaliitto

olli

Olli Jylhä, hankinta-asiantuntija, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö, Suomen Kuntaliitto

heikki

Heikki Mäntymäki, viestintäpäällikkö, Helsingin kaupunkiympäristö

ville

Ville-Mikael Tuominen, projektijohtaja, Raitiotien kehitysohjelma, Tampereen kaupunki 

katja

Katja Korhonen, lakimies, Tampereen kaupunki

pinja

Pinja Oksanen, ylitarkastaja, liikenne- ja viestintäministeriö

juha

Juha Oksanen, Senior Scientist, VTT

sanna-mari

Sanna-Mari Suojanen, juristi, Hankintakumppanit