Näytteilleasettajat

 


FCG Smart Transportation suuntaa liiketoimintansa ensivaiheessa julkisen sektorin lakisääteisten kuljetusten ohjaamiseen. Palvelut käsittävät MaaS-palveluratkaisuja, henkilö- ja tarvikeliikenteen suunnittelu- ja ohjauspalveluja.

Lisätietoja: http://www.fcg.fi/fin/ajankohtaista/2019/01/fcg-torni-on-uusi-henkilo-ja-tavarakuljetusten-liikennepalvelu/

Movit on suomen nopeimmin kasvava koulu- ja ryhmämatkojen suunnitteluun rakennettu digitaalinen palvelu. Movit-tuoteperhe sisältää Timit-palvelun kouluille lukujärjestysten tarkasteluun ja tilaamiseen, Movit-palvelun reittien suunnitteluun ja optimointiin, sekä kouluun.fi -palvelun oppilaille ja näiden huoltajille matkojen tarkasteluun ja peruutusten tekemiseen.

Sitran kaksi rahoitushanketta, jotka esitellään Henkilökuljetuspäivillä
Julkiset ja yksityiset liikkumispalvelut samalle tarjottimelle (”Alpio”)
o Hankkeessa kokeillaan uusia tapoja järjestää liikkumisen palveluita Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Itä-Uudenmaan harvemmin asutuilla alueilla. Hankkeen yritykset - Kyyti Group, Sitowise, Vinka ja Infotripla - kehittävät esimerkiksi kuntien ja maakuntien käyttöön uudenlaista teknologia-alustaa yhdistämään joukkoliikenteen ja henkilökuljetusten hallintaa, välitystä ja optimointia sekä itse maksettuja ja julkisesti tuettuja henkilökuljetuksia.
o Hankekumppanit:
 Aluetoimijat: Essote (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä), Etelä-Savon maakuntaliitto, Loviisan kaupunki, Porvoon kaupunki, Pirkanmaan liitto
 Yritykset: Infotripla Oy, Kyyti Group Oy, Sitowise Oy, Vinka Oy
 Tutkimus: Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
 Rahoitus: Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra
o https://www.sitra.fi/hankkeet/julkiset-ja-yksityiset-liikkumispalvelut-samalle-tarjottimelle/

Open Arctic MaaS
o Open Arctic MaaS -hankekokonaisuus edistää paikallisten ja matkailijoiden liikkumisen palveluita Pohjois-Suomen harvaan asutulla alueella - pohjoiseen rakennetaan digitaalista hakupalvelua ja reittiopasta. Helppokäyttöiseen palveluun pyritään tuomaan kaikki matka-alueen liikenne ja siten sujuvoittamaan matkaketjuja ja parantamaan saavutettavuutta.
o Hanke- ja aluetoimijat:
 Lapin yliopisto / MTI
 Ylläksen Matkailuyhdistys ry
 APInf Oy
 Lapin liitto
 Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
 Lapin ELY-keskus
 Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
 Naturpolis Oy
 Kideve Elinkeinopalvelut
 Pyhä-Luosto Matkailuyhdistys ry
 Pudasjärven kaupunki
 Muonion kunta
 Enontekiön kunta
 Sallan kunta
 Kemijärven kaupunki
 Elinkeinot & kehitys Nordica
 Sodankylän kunta
 Sitra
o https://www.arcticmaas.fi/

UUSI MODERNI PALVELUOPERAATTORI
Kuntalogistiikka edustaa uudenlaista palvelukonseptia, jonka takana on pitkä alan kokemus ja kattava asiakashallinta- ja kyydinvälitysjärjestelmä.

Toimintamme lähtökohtana on mahdollistaa kunnan tuottamien kuljetuspalveluiden suunnittelu, toteutus sekä kilpailutus kattavasti ja tehokkaasti laadusta tinkimättä. Markkinoiden edistyksellisimmän palvelumme avulla säästät huomattavia summia kuljetuskustannuksissa.

Lue lisää yrityksestä