Mopokortista pimeä ajon kurssiin – koulutussarja luottamushenkilöille 

 

FCG aloittaa uuden koulutussarjan, jossa osallistujien kokemus kuntamaailmasta huomioidaan aidosti.

Mopokortti-kurssi on suunnattu aloitteleville päättäjille. Koulutuksessa ei pitäydytä vain perusasioissa, mutta lähestymiskulma ottaa huomioon osallistujien tilanteen uusina luottamushenkilöinä.

Ajokortti –kurssi syventää mopokortti-kurssin aiheita ja antaa hyvät valmiudet jo vaativiinkin luottamustehtäviin, kuten puheenjohtajuuksiin. 

Liukkaan kelin kurssilla lähdetään tapausesimerkkien muodossa kohti tiukkoja tilanteita elävästä kuntamaailmasta. Osallistujamäärä on rajoitettu, ja koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Keskusteleva ote ja käytännön näkökulma pidetään kirkkaana ja koulutus antaa hyviä eväitä yllättävien tilanteiden kohtaamiseen kokouksissa ja niiden ulkopuolella. 

Pimeänajon kurssi ei esittelyjä kaipaa. Jokainen pitkään kuntamaailmassa vaikuttanut luottamushenkilö tietää, että kaikista asioista ei voida kirjoittaa edes koulutusesittelyyn.

Koulutussarjan vetää Suomen Kuntaliiton lakimies Annaliisa Lehtinen, joka on tunnettu keskustelevasta ja rempseästä otteestaan. Annaliisa pitää mielenkiinnon yllä herkullisilla käytännön esimerkeillä ja lupaa, ettei koulutuspäivän aikana tule mieleen naputella kännykkää. Annaliisalla on vuosien kokemus usean kunnan kanssa työskentelystä sekä kunnissa että niiden neuvonantajana. 

Valitse itsellesi sopivimmat koulutukset tai osallistu koko koulutussarjaan. 
 

Mitä osallistuminen koulutussarjan koulutuksiin maksaa?
 

Yksittäisen koulutuksen hinta on 330 e + alv.

Mitä useampaan koulukseen osallistut, sitä enemmän osallistumismaksusi yksittäiseen koulutukseen laskee.

• Ensimmäisestä koulutussarjan koulutuksesta, johon osallistut, maksat 330 e + alv. 
• Toisesta, johon osallistut, maksat 270 e + alv.
• Kolmannesta, johon osallistut, maksat 210 e + alv.
• Neljännestä, johon osallistut, maksat 150 e + alv.

 

Tutustu tarkemmin koulutuksien ohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan.