Kulttuuripäivät 2020

3.-4.6.2020 Kallio-Kuninkala, Järvenpää 

Kulttuuripäivät 2020 on vuoden tärkein kohtaamispaikka kuntien kulttuurista päättävien lautakuntien jä-senille, viranhaltijoille sekä kulttuurialan edustajille – eli kaikille, jotka päättävät, suunnittelevat ja toteut-tavat kuntien kulttuuritoimintaa ja -palveluita.

Viime vuonna voimaantullut laki kuntien kulttuuritoiminnasta kytkee kulttuurin yhä vahvemmin kuntalais-ten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Miten kunnissa on kehitetty kulttuuritoimintaa yhteistyössä sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa? Miten kulttuuripalveluita järjestäessä huomioidaan paikalliset olo-suhteet, voimavarat sekä eri väestöryhmien tarpeet? Mitä näkökulmia talouteen ja kulttuuri-investointeihin? 

Osallistumalla pääohjelmaan ja vaihtoehtoisiin rinnakkaisohjelmiin saat uutta tietoa ja kehität osaamis-tasi. Tutustut hyviin esimerkkeihin, kokemuksiin ja toimiviin käytäntöihin. Pääset rakentamaan yhteistä näkemystä kulttuuripalveluista juuri teidän kuntaanne!

Kulttuuripäivät tarjoaa erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden ja iltaohjelman upeassa kesäisessä Kallio-Kuninkalassa.
 

Ohjelma julkaistaan pian.

 

Varaa paikkasi Kulttuuripäiville jo nyt!

 

 

 

#Kulttuuripäivät2020

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Minna Kylmälahti - kuva

Ohjelma

Minna Kylmälahti
koulutussuunnittelija
+358 41 730 1461
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Marja Haapaniemi - kuva

Käytännön järjestelyt

Marja Haapaniemi
koulutussuunnittelija
+358 44 525 2500
etunimi.sukunimi@fcg.fi