Kulttuuripäivät 2020

3.-4.6.2020 Kallio-Kuninkala, Järvenpää 

Kulttuuripäivät 2020 on vuoden tärkein kohtaamispaikka kuntien kulttuurista päättävien lautakuntien jäsenille, viranhaltijoille sekä kulttuurialan edustajille – eli kaikille, jotka päättävät, suunnittelevat ja toteuttavat kuntien kulttuuritoimintaa ja -palveluita.

Viime vuonna voimaantullut laki kuntien kulttuuritoiminnasta kytkee kulttuurin yhä vahvemmin kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Miten kunnissa on kehitetty kulttuuritoimintaa yhteistyössä sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa? Miten kulttuuripalveluita järjestäessä huomioidaan paikalliset olosuhteet, voimavarat sekä eri väestöryhmien tarpeet? Mitä näkökulmia talouteen ja kulttuuri-investointeihin? 

Osallistumalla pääohjelmaan ja vaihtoehtoisiin rinnakkaisohjelmiin saat uutta tietoa ja kehität osaamistasi. Tutustut hyviin esimerkkeihin, kokemuksiin ja toimiviin käytäntöihin. Pääset rakentamaan yhteistä näkemystä kulttuuripalveluista juuri teidän kuntaanne!

Kulttuuripäivät tarjoaa erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden ja iltaohjelman upeassa kesäisessä Kallio-Kuninkalassa.
 

 

Varaa paikkasi Kulttuuripäiville jo nyt!

 

 

 

#Kulttuuripäivät2020

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Minna Kylmälahti - kuva

Ohjelma

Minna Kylmälahti
koulutussuunnittelija
+358 41 730 1461
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Marja Haapaniemi - kuva

Käytännön järjestelyt

Marja Haapaniemi
koulutussuunnittelija
+358 44 525 2500
etunimi.sukunimi@fcg.fi