Keynote-puheenvuorojen pitäjät:

Lilly Korpiola

Lilly Korpiola

Lilly Korpiola on erittäin kokenut johtamisen ja viestinnän valmentaja, tietokirjailija ja meditutkia.

Lillyllä on yli 25 vuoden kokemus organisaatioiden strategisesta kehittämisestä Suomessa ja kansainvälisesti. Lillyn erikoisosaamista on vaativat vuorovaikutustilanteet, kuten johtamis- ja kriisiviestintä, muutosjohtaminen, sukupolviälykäs johtaminen ja strateginen viestintä. 

"Viestintä on mediayhteiskunnassa keskeinen osa strategista kyvykkyyttä!"

Median murros ja viestintäympäristön turbulenssi haastavat organisaatioita uudistamaan toimintatapojaan. Onnistunut muutos edellyttää uudenlaista johtamisviestintää ja viestintäkulttuuria, jossa kohdataan sidosryhmät heidän omissa medioissaan ja avataan avoin dialogi organisaation sisällä. 

Mediayhteiskunnassa sukupolviälykäs johtaminen vaatii uudenlaista tapaa olla vuorovaikutuksessa. Jokaisen johtajan ja organisaation tulisi ymmärtää tämän hetken median murros, joka vaikuttaa organisaatioiden sisäiseen ja ulkoiseen vuorovaikutukseen. Diginatiivit ja 60-luvulla syntyneet johtajat eivät puhu aina samaa kieltä eivätkä ole samoissa mediakanavissa. Miten rakentaa ylisukupolvista, älykästä ja dynaamista organisaatiokulttuuria sekä viestintää, joka tuottaa jaettuja merkityksiä - tämä on monen organisaation haasteena juuri nyt! 

Aki Kangasharju

Aki Kangasharju

Taloustieteen tohtori, dosentti Aki Kangasharju on toiminut Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen toimitusjohtajana maaliskuusta 2019.

Kangasharju siirtyi ETLAan Nordeasta, jossa hän toimi tutkimusjohtajana ja pääekonomistina vuodesta 2012. Ennen Nordeaa hän toimi Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtajana tehtävästä. Kangasharju toimi VATT:ssa myös tutkimusjohtajana ja professorina vuodesta 2001. Hän väitteli kansantaloustieteen tohtoriksi Jyväskylän yliopistossa 1998.

Kangasharju on myös vieraillut urallaan mm. Massachusetts Institute of Technologyssä ja Boston Universityssä. Hän on ETLAn toimen ohella dosentti ja hallituksen jäsen Jyväskylän yliopistossa. Aiemmin hän toimi myös Tekesin johtokunnan jäsenenä.