Hinta

Etuhinta  31.7.2020 saakka 570 € + alv. 24 %
Hinta 1.8.2020 alkaen 660 € + alv. 24 %

Maksu sisältää esitysmateriaalit sähköisessä muodossa sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv. 24 %). 
Ilmoittautumiset 8.9.2020 mennessä. Osallistujat saavat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen vielä erillisen osallistumisvahvistuksen.

 
Peruutusehdot

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta 8.9. mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % koulutuksen hinnasta, johon lisätään laskutuslisä 5 €. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.
 

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Korona-epidemian aikana kaikissa tapahtumissamme on riittävästi tarjolla käsidesiä ja käsien pesumahdollisuuksia. Sijoitamme koulutettavat riittävän etäisyyden päähän toisistaan. Seuraamme tarkasti viranomaisviestintää, ja voimme tarvittaessa pitää koulutuksen myös etäkoulutuksena epidemian voimistuessa - voit siis huoletta osallistua koulutuksiimme!