Kuntien digitalisointipäivät 12. - 13.6.2019, Tampere

Verkostoidu, vaikuta ja valmistaudu – Kuntien digitalisointipäivät 12.–13.6. Tampereella tuo yhteen eri alojen ammattilaisia keskustelemaan kuntien digitalisaatiosta ja kunta-alaa koskevasta kehityksestä.

Tapahtumassa keskiössä ovat palveluihin ja teknologiseen muutokseen liittyvät kysymykset ja ratkaisut. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kuntaliiton Tulevaisuuden kunnan digitalisointi -projekti ja FCG Koulutus.

Ensimmäinen päivä vietetään Sokos Hotel Tornissa (tämän päivän osallistumismaksu on 320 e + alv.) Toisena päivänä tilaisuutta jatketaan museokeskus Vapriikissa. Vapriikin päivä on maksuton. 

Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa itsesi mukaan joko molempiin päiviin tai jompaankumpaan päivistä. 

Ensimmäisen päivän teemoina ovat asiakaslähtöisyys ja ilmiöpohjaisuus. Päivän aikana käsitellään muun muassa prosessien digitalisointia, 5G:n mahdollisuuksia sekä sitä, miten esineiden internet tukee tietojohtamista. Toinen päivä on Tulevaisuuden kunnan digitalisointi -projektin verkostopäivä, jossa kuullaan esimerkkejä kuntien omista sekä projektin puitteissa tehdyistä kehitysprojekteista ja kokeiluista.

Tervetuloa mukaan, yhdessä tekemisen kautta luodaan parempia tulevaisuuden palveluita!