Näytteilleasettajat

CGI on Suomen johtava paikkatiedon toimija. Pitkä taustamme paikkatiedon parissa sekä kuntatoimialan laaja tuntemuksemme luovat edellytykset ymmärtää asiakkaamme tarpeita osana liiketoiminnan kokonaisuutta sekä tuottaa lisäarvoa. Tapaa meidät näyttelypaikalta numero 1!

Lue lisää yrityksestä

Heikki Karttunen, heikki.karttunen@cgi.com

Digiroad on kansallinen tie- ja katuverkon tietojärjestelmä. Väyläviraston avoin Digiroad-aineisto mahdollistaa erilaisten älykkäiden reitinsuunnittelu-, navigointi-, matkailu- ja liikenteen palveluiden kehittämisen ja tuotteistamisen.

Lue lisää yrityksestä

040 507 2301

Esri Finland tarjoaa monipuolisia kuntien toimintaa tukevia ja tehostavia paikkatietoa hyödyntäviä ratkaisuja. Uusi älykäs dmCity-alusta digitalisoi kuntien prosessit ja käytännön tekemisen. Uniikki ratkaisu tukee kuntaa tavoitteisiin pääsyssä ja yhdistää kunnan työntekijät, kuntalaiset ja tietojärjestelmät. Ratkaisu tarjoaa kunnalle kyvyn olla tehokkaampi, järkevämpi ja ennen kaikkea olla parempi paikka asua, yrittää ja voida hyvin.

Nähdään Kuntien paikkatieto- ja kaupunkimallinnusseminaarissa ja jutellaan lisää!

Lisää meistä: https://www.linkedin.com/company/esri-finland-oy/

Lue lisää yrityksestä

Niklas Saramäki p. +358 40 032 4488, niklas.saramaki@esri.fi

Paikkatietoalusta yhtenäistää julkishallinnossa tuotettavat paikkatiedot. Kunnissa tuotettava tieto saadaan paikkatietoalustalta tehokäyttöön koko yhteiskunnassa. Kunnat hyötyvät paikkatietoalustasta monin tavoin. Koko julkishallinnon tehostaminen vähentää kuluja. Kansainväliset standardit täyttävä, koko maan kattava ja laadukas paikkatieto mahdollistaa uutta liiketoimintaa. Julkishallinnon päätöksenteko voidaan perustaa ajantasaiseen tietoon.

On aika yhtenäistää julkishallinnon paikkatiedot - kaikki tiedontuottajat ovat tervetulleita rakentamaan yhteistä paikkatietoalustaa!

Lue lisää yrityksestä

info@paikkatietoalusta.fi

Sitowise toteuttaa moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja, joiden avulla olemme mukana rakentamassa toimivaa ja turvallista elinympäristöä. Pidämme huolta siitä, että rakennukset, tiet ja liikenneyhteydet tekevät kaupunkiympäristöistä asukkailleen sujuvia ja viihtyisiä. Viemme asiakkaitamme eli kuntia, valtionhallintoa ja yrityksiä tulevaisuuteen digitalisoimalla rakennetun ympäristön tiedonhallintaa.

Lue lisää yrityksestä

Erno Puupponen, erno.puupponen@sitowise.com, +358 40 565 5724

Spatineo on eurooppalainen paikkatietopalveluiden laadunvarmistuksen asiantuntijayritys, jolla on vahva osaamispohja INSPIRE- ja OGC-standardeista.

Spatineo näkee paikkatiedon olevan keskeinen tekijä tulevaisuuden digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Olemme ottaneet tehtäväksemme tukea tätä tulevaisuutta kehittämällä ja parantamalla asiakkaidemme paikkatietoinfrastruktuureita ja siihen liittyvää osaamista. Palvelumme perustuvat sekä asiantuntemukseemme että SaaS-ratkaisuihimme, joilla autamme asiakkaitamme rakentamaan, kehittämään ja analysoimaan heidän paikkatietoinfrastruktuuria sekä siihen liittyvää ekosysteemiä.

Lue lisää yrityksestä

Jaana Mäkelä, jaana.makela@spatineo.com +358 40 847 4008

Trimble Energy & Public Administration kehittää ohjelmistoratkaisuja energianjakelun, julkishallinnon ja vesihuollon toimialoille. Liiketoiminta-alue tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia prosessitukityökaluja suunnittelusta rakentamiseen, käyttötoimintaan ja kunnossapitoon sekä sovelluksia laadukkaiden asiakaspalveluratkaisujen rakentamiseen. Ratkaisujen keskeisiä ominaisuuksia ovat modulaarisuus, yhteentoimivuus ja vahvat paikkatieto-ominaisuudet.

Lue lisää yrityksestä

Mike von Wehrt, Metsänpojankuja 1, 02130 Espoo, ​energy.publicadmin@trimble.com 030 661 10