Paikka näyttelyssä: 9

Paikka näyttelyssä: 12

Paikka näyttelyssä: 8

Digiroad on Väyläviraston avoin ja ilmainen, kansallinen tietojärjestelmä, johon on koottu koko Suomen tie- ja katuverkon keskilinjageometria sekä tärkeimmät ominaisuustiedot.

Lue lisää yrityksestä

Siiri Fagerlund

Paikka näyttelyssä: 7

Esri Finland on paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä Esrin maailman johtavan paikkatietoteknologian edustaja Suomessa. Tarjoamamme tuotteet ja palvelut tukevat kuntaa tavoitteisiin pääsyssä yhdistämällä kunnan työntekijät, kuntalaiset ja tietojärjestelmät. Uusilla ratkaisuilla tuomme kunnalle kyvyn olla tehokkaampi, järkevämpi ja ennen kaikkea parempi paikka asua, yrittää ja voida hyvin.
Ota yhteyttä! Autamme mielellämme älykkäiden ja kestävien kunta- & kaupunkiratkaisujen toteutuksessa.

Lue lisää yrityksestä

Bertel Jungin aukio 3, 02600 Espoo Puh. 0207 435 435, myynti@esri.fi

Miten paikkatietomenetelmiä voidaan käyttää kuntien kiinteistöverotuottojen lisäämisessä? Entä miten kaupunkimallinnuksen ja pelillistämisen avulla lisätään vuorovaikutusta asukkaiden kanssa?
Ständillämme kuulet ja näet näistä käytännön esimerkkejä! Hyödynnämme kaupunkimallinnusta, paikkatietoa ja viranomaisten tuottamia kartta-aineistoja monipuolisesti yhdyskuntasuunnittelussa, kuten pilaantuneiden maa-alueiden kunnostuksessa, maankäytön suunnittelussa, kaavoituksessa ja ympäristövaikutusten arvioinnissa.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: 6

Lue lisää yrityksestä

Geotrim Oy/Jussi Koskinen

Paikka näyttelyssä: 5

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen.

Lue lisää yrityksestä

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, PL 320, 00059 TRAFICOM, Vaihde 029 534 5000

Paikka näyttelyssä: 2

Tuotamme laadukasta paikkatietoa ja edistämme sen käyttöä. Kunnat ovat meille tärkeä yhteistyökumppani, jotta paikkatiedot saadaan tehokkaaseen käyttöön yhteiskunnassa. Tarjolla on tietoa ja tukea Paikkatietoalustaan sekä muihin palveluihin tai tuotteisiin liittyen.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: 4

Riegl-laserskannerien maahantuoja ja käytön kouluttaja.
Riegl Laser Measurements Systems on erikoistunut laserskannereihin ja sillä on valikoimassa laitteita topograafiseen kartoitukseen ilmasta ja maasta, sekä vihreät laserit rantavesistöjen syvyyskartoitukseen.

Lue lisää yrityksestä

0456508585/Hannu Heinonen

Paikka näyttelyssä: 3

Älykkään ja turvallisen elinympäristön taustalla on kestävästi toteutettu digitaalinen infrastruktuuri. Me Sitowisellä näytämme yhdessä asiakkaidemme kanssa suuntaa rakennetun ympäristön ja liikkumisen digikehitykselle. Sitowisen Smart City -alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja liikkumisen asiantuntija- ja digiratkaisut.

Tietojärjestelmä- ja konsultointiosaamisemme kattaa rakennetun ympäristön ja liikkumisen koko elinkaaren esiselvityksistä suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Teemme digipalveluita ja konsultointia liittyen rakennetun ympäristön, liikenteen, paikkatiedon, väylien ja hankkeiden tiedonhallinnan, tiedolla johtamisen ja älyinfran kehittämiseen. Autamme asiakkaitamme liikkumisen murroksessa sekä MaaS-ratkaisujen, joukkoliikenteen ja logistiikan kehittämisessä.

Lue lisää yrityksestä

Erno Puupponen, +358 40 565 5724, asiakkuuspäällikkö

Paikka näyttelyssä: 14

Spatineo näkee paikkatiedon olevan keskeinen tekijä tulevaisuuden digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Olemme ottaneet tehtäväksemme tukea tätä tulevaisuutta kehittämällä ja parantamalla asiakkaidemme paikkatietoinfrastruktuureita ja siihen liittyvää osaamista. Palvelumme perustuvat sekä asiantuntemukseemme että SaaS-ratkaisuihimme, joilla autamme asiakkaitamme rakentamaan, kehittämään ja analysoimaan heidän paikkatietoinfrastruktuuria sekä siihen liittyvää ekosysteemiä.

Lue lisää yrityksestä

Jaana Mäkelä, +358 40 847 4008, Myyntijohtaja

Paikka näyttelyssä: 10, 11

Paikka näyttelyssä: 1

""