Nova Schola -konferenssi 2019

6. - 7.11. Clarion Hotel Helsinki, Jätkäsaari
 

FCG:n järjestämä Nova Schola -konferenssi on vuoden tärkein kohtaamispaikka!

Konferenssi kokoaa yhteen kuntien viranhaltijat ja luottamushenkilöt, joiden tehtäviin kuuluu olla suunnittelemassa, toteuttamassa tai päättämässä, millaisia ovat kunnan koulut ja varhaiskasvatusyksiköt. Missä ne sijaitsevat? Millaiseksi muodostuu kunnan kouluverkko ja palveluverkon kokonaisuus? Millaisia tilaratkaisuja ja oppimisympäristöjä hyödynnetään? Miten pedagogiset kysymykset huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa? Millaiseksi muotoutuu kunnan koko oppimisen edistämisen ja lapsen kasvun toimintaympäristö?


Tapahtuman pääteemat ovat

  • Tilat osana uutta toimintakulttuuria
  • Oppimisympäristöt ja tulevaisuus


Osallistumalla pääohjelmaan ja vaihtoehtoisiin rinnakkaisohjelmiin saat runsaasti uutta tietoa ja kehität osaamistasi. Tutustut hyviin esimerkkeihin, kokemuksiin ja toimiviin käytäntöihin. Pääset kollegoidesi kanssa rakentamaan yhteistä näkemystä juuri teidän kuntaanne parhaiten soveltuvista ratkaisuista!

Konferenssi tarjoaa verkostoitumismahdollisuuden myös eri alojen yrityksille, jotka tarjoavat osaamistaan ja palveluitaan ratkaisujen toteutukseen, usein aktiivisesti jo suunnitteluvaiheesta alkaen.

Tapahtuman kantavana ajatuksena on ’’tuotteesta palveluksi’’. Kuinka koulu tuotteena kehitetään kouluksi palveluna? Muutoksessa on tärkeää toimintakulttuurin kehittäminen kokonaisuutena ennen tilaratkaisujen toteutusta.

Nova Schola -konferenssi järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Tapahtuma osoitti heti tarpeellisuutensa saavuttaen suuren suosion ja keräten erinomaista palautetta. Ennen konferenssia FCG on toteuttanut useita Nova Schola Finlandia -verkostohankkeita. 
 

Tervetuloa!

#novaschola19

 

 

Pääyhteistyökumppanit

logot

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Ilkka paulus

Tapahtumasta vastaa

Ilkka Paulus
koulutuspäällikkö
FCG Koulutus

+358 44 298 2078
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Tarja Salonen

 

Tarja Salonen
toimitusjohtaja
FCG Koulutus

+358 44 744 1815
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Minna Kosonen

Näytteilleasettajatiedot ja käytännönjärjestelyt

Minna Kosonen
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 50 312 0199
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Laura Solaste

Näytteilleasettajatiedot ja käytännönjärjestelyt

Laura Solaste
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 40 515 4606
etunimi.sukunimi@fcg.fi