Nova Schola -konferenssi 2019

6. - 7.11. Clarion Hotel Helsinki, Jätkäsaari
 

Nova Schola -konferenssi on vuoden tärkein kohtaamispaikka kuntien viranhaltijoille ja luottamushenkilöille sekä palveluntuottajille eli kaikille, jotka ovat suunnittelemassa, toteuttamassa tai päättämässä, millaisia ovat kunnan koulut ja päiväkotitilat!

Millaiset tilat ja missä ne sijaitsevat? Millaiseksi muodostuu kunnan kouluverkko ja palveluverkon kokonaisuus? Rakennetaanko uutta vai korjataanko vanhaa? Miten tilaratkaisut ja oppimisympäristöt saadaan toimiviksi ja kokonaisuutena tukemaan oppimista? Miten pedagogiset kysymykset huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa? Millaiseksi muodostuu kunnan koko oppimisen edistämisen ja lapsen kasvun toimintaympäristö? Miten huomioidaan turvallisuuteen ja terveellisyyteen liittyvät kysymykset?


Tapahtuman pääteemat ovat

  • Tilat osana uutta toimintakulttuuria
  • Oppimisympäristöt ja tulevaisuus


Osallistumalla pääohjelmaan ja vaihtoehtoisiin rinnakkaisohjelmiin saat uutta tietoa ja kehität osaamistasi. Tutustut hyviin esimerkkeihin, kokemuksiin ja toimiviin käytäntöihin. Pääset rakentamaan yhteistä näkemystä juuri teidän kuntaanne parhaiten soveltuvista ratkaisuista!

Konferenssi tarjoaa erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden - myös eri alojen yrityksille, jotka tarjoavat osaamistaan ja palveluitaan ratkaisujen toteutukseen.

Tapahtuman kantavana ajatuksena on ’’tuotteesta palveluksi’’. Kuinka koulu tuotteena kehitetään kouluksi palveluna? Muutoksessa on tärkeää toimintakulttuurin kehittäminen kokonaisuutena ennen tilaratkaisujen toteutusta.

Nova Schola -konferenssi järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Tapahtuma osoitti heti tarpeellisuutensa saavuttaen suuren suosion ja keräten erinomaista palautetta. Ennen konferenssia FCG on toteuttanut useita Nova Schola Finlandia -verkostohankkeita. 
 

Tervetuloa!

Tähän konferenssiin kannattaa kunnasta lähteä isommalla, monialaisella ryhmällä.

Ilmoittaudu hyvissä ajoin edullisemmalla osallistumismaksulla ja/tai hyödynnä ryhmäalennus!

#novaschola19

 

Pääyhteistyökumppanit

logot

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Ilkka paulus

Tapahtumasta vastaa

Ilkka Paulus
koulutuspäällikkö
FCG Koulutus

+358 44 298 2078
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Tarja Salonen

 

Tarja Salonen
toimitusjohtaja
FCG Koulutus

+358 44 744 1815
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Minna Kosonen

Käytännönjärjestelyt

Minna Kosonen
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 50 312 0199
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Laura Solaste

Näytteilleasettajat 

Laura Solaste
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 40 515 4606
etunimi.sukunimi@fcg.fi