Clarion

Konferenssipaikka
 

Clarion Hotel Helsinki

Osoite: Tyynenmerenkatu 2, Jätkäsaari, 00220 HELSINKI
Puhelin: +358 10 850 3820

 

Majoitus

Tarvitsetko majoitusta? Suosittelemme hotellihuoneen varaamista hyvissä ajoin ennen konferenssia, koska Suomen EU:n puheenjohtajakauteen liittyvien kokousten vuoksi Helsingin hotellit saattavat olla konferenssin ajankohtana todella varattuja. 

Olemme varanneet hotellista majoituskiintiön, josta osallistuja varaa ja maksaa itse tarvitsemansa huoneen. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa. Kiintiö on voimassa 22.10 saakka tai niin kauan kuin huoneita riittää.

Standard King 1-hengen huone 149 € / vrk
Standard Twin 2-hengen huone 169 € / vrk

Majoitushintaan sisältyy alv, Clarion aamiainen, Top Floor- kuntosalin ja asiakassaunojen käyttö aukioloaikojen mukaan.

Varaukset:
Sähköpostitse reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puhelimitse +358 10 850 3820 arkipäivisin klo 08:00 – 18:00. Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen NOVA SCHOLA.

Saapuminen

Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä. Raitiovaunut linjat 7, 9 ja 6T tuovat sinut kätevästi hotellille rautatieasemalta ja raitiovaunupysäkki Huutokonttori sijaitsee aivan hotellin edessä. Tämän linkin kautta näet HSL:n reitit, aikataulut ja lippujen hinnat.

Mikäli saavutte autolla, varaattehan ystävällisesti aikaa pysäköimiseen. Maksullinen paikoitus järjestyy Jätkäsaaren maanalaisessa Rokkiparkki -pysäköintihallissa, joka sijaitsee noin 400m päässä hotellista. Tämän linkin kautta näet pysäköintiohjeen ja pysäköintihinnat Rokkiparkkiin.

Lisää saapumisohjeita löytyy hotellin nettisivuilta.