Radisson Seaside

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Seaside

Ruoholahdenranta 3,
00180 Helsinki

Tarvitsetko majoitusta?

Olemme varanneet hotellista majoituskiintiön, josta osallistuja varaa ja maksaa itse tarvitsemansa huoneen mainitsemalla kiintiön nimen. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin. Majoitus kannattaa varata ajoissa, jotta kiintiöhintaisia huoneita riittää. Kiintiö on voimassa 15.9.2021 asti.

 

Radisson Blu Seaside Hotel

Huoneiden hinnat
135 € / yö / yhden hengen huone
155€ / yö / kahden hengen huone

Varausohjeet
Radisson Blu myyntipalvelu Puhelin: 0300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset (ma-pe klo 8:00 – 18:00)
Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com

Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus BFCG Osaamista yhdessä varausta tehdessä. www.radissonblu.com/fi - varauskoodi netissä BFCG21

Saapuminen
Ruoholahden liikekeskuksen sydämessä ja Jätkäsaaren vieressä sijaitseva hotelli on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä, joten hotellilta on helppo päästä tutustumaan pääkaupungin tarjontaan. Kaksi raitiovaunulinjaa pysähtyy aivan hotellin edessä, ja Ruoholahden metroasemakin on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Myös paikallisbussit kulkevat läheltä, ja päärautatieasema on vain kahden kilometrin päässä hotellilta. Jos sinulla on vuokra-auto, voit hyödyntää hotellin omia pysäköintitiloja pientä maksua vastaan.

turvallisesti tapahtumassa

Turvallisesti tapahtumissa!

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi noudatamme viranomaisten tapahtumajärjestäjille antamia ohjeita ja sääntöjä. Lue lisää terveysturvallisuudesta FCG:n tapahtumissa täältä.