Olli Keskinen

Olli Keskinen on tullut tunnetuksi yhtenä Kummeli-televisiosarjan luojista ja näyttelijöistä. Hän on toiminut käsikirjoittajana ja tuottajana useissa TV-ohjelmissa, valmennuskonsulttina, juontajana sekä puhujana.

Krisse Lipponen

Krisse Lipponen on sosiaalipsykologi VTM, vaativan erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja. Hänellä on yli 20 vuoden verran kokemus ohjaus-, koulutus ja psykoterapiatyöstä erilaisten ryhmien ja yksilöiden kanssa ratkaisukeskeisestä ja positiivisen psykologian näkökulmasta. Tieteellisen tutkimuksen ja käytännön soveltaminen arkeen vietäviksi ideoiksi on hänen tavaramerkkinsä. Krissen intohimona ovat uusien näkökulmien, innostuksen ja voimavarojen löytäminen.

Henrika NK

Neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas, KT Kuntatyönantajat

Neuvottelupäällikkö, varatuomari Henrika Nybondas-Kangas on ollut KT Kuntatyönantajien palveluksessa vuodesta 1999 lähtien. Nybondas-Kankaan tehtävissä korostuu eritysesti sote-alan ja varhaiskasvatuksen kysymykset mutta myös työjuridiikka ja sopimustoiminta yleisemmin. Työn keskeisiä osia ovat neuvottelutoiminta kaksi- ja kolmikantaisesti, kuntatyönantajien edunvalvonta kotimaassa ja EU:ssa sekä erilaisten verkostojen ja hankkeiden johtaminen asiakkaiden suuntaan. KT:n johtoryhmän jäsen.
Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, varatuomari.

Huom. Muutokset mahdollisia.