Kiitos kaikille Rafolla mukana olleille hienosta tapahtumasta!

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumissa, ruotsinkielisessä rinnakkaisohjelmassa ja Talouden ict-foorumissa oli tänä vuonna yli 450 osallistujaa ja näytteilleasettajan edustajaa. Erityiskiitosta saivat mm. torstaiaamun paneelikeskustelu ja näyttelyosaston uudenlainen ilme.

Ensi vuonna Rafo on jälleen perinteisellä paikallaan, 5. – 7.2.2020. Merkitse ajankohta jo nyt kalenteriisi!


Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi

Kunta-alan huipputapahtuma Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi sekä sen rinnakkaisohjelma Talouden ICT-foorumi on kuntajohdon kohtaamispaikka, joka uudistuu perinteitään unohtamatta. Rafo koostuu pääohjelmasta, talouden ICT-foorumista sekä ruotsinkielisestä rinnakkaisohjelmasta. Talouden, rahoituksen sekä ICT:n foorumi keskittyy kunta-alan ajankohtaisiin asioihin, tarjoaa tiiviin paketin tietoa ja mahdollisuuden intensiivisiin keskusteluihin kollegoiden kanssa. Tutustu puheenvuoroihin ja Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi ohjelmaan.
 

Talouden ICT- foorumi 

Talouden ICT-foorumi on Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumin rinnakkaisohjelma, joka keskittyy talouden tieto- ja viestintäteknologian ajankohtaisiin aiheisiin erityisesti kuntien ja kuntien palveluntuottajien näkökulmastaLähiaikoina tietohallinnossa on ratkaistava useita käytännön kysymyksiä palvelujen digitalisoimisen osalta. Tule verkostoitumaan ja kuulemaan viimeisimmät tiedot käytännön toteutusten tueksi! Tutustu puheenvuoroihin ja ICT-foorumin ohjelmaan.#rafo2019

#ictfoorumi

Facebook

 

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Pekka Etelälahti

Rafo pääohjelma

Pekka Etelälahti
koulutuspäällikkö


+358 44 272 3461
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Päivi Raitio

Talouden ICT ohjelma

Päivi Raitio
koulutuspäällikkö


+358 50 394 7291
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Kari Ahopelto

Talouden ICT ohjelma

Kari Ahopelto
kehityspäällikkö


+358 50 66733
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Jaana Hyvönen

Käytännön järjestelyt

Jaana Hyvönen
koulutuskoordinaattori

+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi