Tällä sivulla julkaistaan Rafon yhteistyökumppaneiden tiedot.

Näyttelyosastot avoinna, Conference Deck (kansi 6)

Keskiviikkona klo 17.15–20.00
Torstaina klo 9.00–18.30

kartta

Paikka näyttelyssä: 6

3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa uudenlaisen tavan hankkia ja hallinnoida it-laitteita. Kokonaispalvelun avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. 3 Step IT on suomalainen, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 609 miljoonaa euroa. 3 Step IT:llä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja yritys työllistää noin 400 työntekijää.

Lue lisää yrityksestä

Erkki Kondelin, erkki.kondelin@3stepit.com

Paikka näyttelyssä: 14

Toimitamme kuntasektorille sekä yksityisille palveluntuottajille integroituja ja skaalautuvia tietojärjestelmäratkaisuja. Meillä on myös vaativissa muutostilanteissa kyky ja halu palvella asiakkaitamme joustavasti sovittamalla järjestelmäratkaisumme asiakkaan toimintaympäristöön.

Ratkaisumme kattavat mm. talous- ja henkilöstöhallinnon, varhaiskasvatuksen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon.

Olemme avoin tietojärjestelmätoimittaja. Uskomme, että avoimet ratkaisut palvelevat sekä meitä, asiakkaitamme että sidosryhmiä pitkällä tähtäimellä paremmin.

Palvelumme kattavat kaiken konsultoinnista käyttäjätukeen ja järjestelmäkehitykseen.

Lue lisää yrityksestä

Myyntijohtaja Frej Salmela, frej.salmela@abilita.fi

Paikka näyttelyssä: 15

Avaintyönantajat AVAINTA ry on yksityisen sektorin monitoimialainen työnantajajärjestö. Palvelemme pääasiassa kuntien ja kuntayhtymien osakeyhtiöitä, osuuskuntia ja säätiöitä. Useimmissa jäsenyhteisöissämme koko henkilöstö on saman työehtosopimuksen piirissä. Monialainen työehtosopimus kattaa mm. hallinto- ja toimistoalan-, sosiaali- ja terveydenhuollon ja teknisen alan henkilöstön.

Lue lisää yrityksestä

Vesa Laine, toimitusjohtaja, vesa.laine@avainta.fi

Paikka näyttelyssä: 3

Paikka näyttelyssä: 5

Cloudia Oy on suomalainen johtava hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin ohjelmisto- ja palveluyritys.

Toimitamme moderneja, pilvipohjaisia ratkaisuja hankintaprosessin, sopimuksen ja toimittajien hallintaan, sekä tarjoamme digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen. Asiakkainamme on organisaatioita läpi toimialarajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Palveluissamme on yli 210 000 käyttäjää, ja niiden kautta on tehty yli 40 000 kilpailutusta. Hankintojen arvo verkostossamme on yli 20 miljardia euroa vuodessa.

Olemme työskennelleet satojen digitaalisia kilpailutusratkaisuja toteuttavien organisaatioiden kanssa, ja näin nähneet, miten yritykset menestyvät keskittämällä investointeja manuaalisten hankintaprosessien automatisointiin sekä sopimusten hallintaan.

Otamme oman toimintamme ja palvelujemme laadunvarmistuksen vakavasti, sillä tunnemme asiakkaidemme laatuvaatimukset. Meillä on tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifiointi (ISO 27001), laatujärjestelmän sertifiointi (ISO 9001) sekä ympäristösertifiointi (ISO 14001). Lisäksi Cloudian palveluilla on Valtionhallinnon tietoturvallisuuden johtoryhmän mukainen VAHTI2-tason tietoturva.

Lue lisää yrityksestä

Maija Tanner, myyntijohtaja, maija.tanner@cloudia.fi, +358 40 820 0879

Paikka näyttelyssä: 1

Paikka näyttelyssä: sviitti no.9194

Intrum tuottaa julkiselle sektorille älykkäitä, räätälöityjä ja innovatiivisia luotonhallintapalveluita yli 100 vuoden kokemuksella. Intrumin asiakkaina on 21 000 yritystä ja yhteisöä ympäri Suomea. Intrumilla on toimipiste Helsingissä (pääkonttori), Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 400 asiantuntijaa.

Lue lisää yrityksestä

Harri Brander, julkisen sektorin toimialavastaava yhteyspäällikkö harri.brander@intrum.com

Paikka näyttelyssä: 16

KAS asunnot on 39 kunnan omistama valtakunnallinen vuokra-asuntoyhtiö. KAS asunnoilla on yli 8000 vuokra-asuntoa 34 paikkakunnalla.

Lue lisää yrityksestä

Jarmo Kuosa, toimitusjohtaja, +358 40 505 0284, jarmo.kuosa@kas.fi

Paikka näyttelyssä: 10

Paikka näyttelyssä: 15

KT Kuntatyönantajat on työnantaja- ja työmarkkinakeskusjärjestö. Tuemme kuntien ja kuntayhtymien työnantajatoimintaa ja ajamme kuntien etuja työmarkkinoilla. Työmarkkinakeskusjärjestönä edustamme kunta-alan työnantajia valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa ja kolmikantayhteistyössä. Sopimusneuvottelujen ohella tärkeimpiin tehtäviimme kuuluu työelämän laadun, tuloksellisuuden ja yhteistoiminnan kehittäminen.

Lue lisää yrityksestä

Teuvo Arolainen, viestintäpäällikkö, teuvo.arolainen@kt.fi

Paikka näyttelyssä: 8

KL-Kuntahankinnat Oy on Suomen Kuntaliitto ry:n omistama vuonna 2008 perustettu valtakunnallinen yhteishankintayksikkö. Kilpailutamme asiakkaidemme puolesta puitesopimuksia ja vastaamme niiden sopimushallinnasta sekä toimittaja- ja asiakasyhteistyöstä. Kuntahankinnoilla on 1 300 asiakasta, valmiita puitesopimuksia noin 70 ja sopimustoimittajia 180. Tuotekategorioitamme ovat energia, ict, sosiaali ja terveys sekä muut tavarat ja palvelut, esimerkiksi elintarvikkeisiin ja hallintoon liittyvät suurivolyymiset hankinnat.

Lue lisää yrityksestä

Maritta Mäkelä

Paikka näyttelyssä: 11

Paikka näyttelyssä: 2 ja sviitti no.9196

Paikka näyttelyssä: 12 ja sviitti no.9192

Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Kuntakentän asiantuntemuksen lisäksi käytössä ovat valmiiksi kilpailutetut ja yhteentoimivat kunta- ja maakuntaratkaisut.

Lue lisää yrityksestä

Jyrki Halttunen, jyrki.halttunen@tiera.fi

Paikka näyttelyssä: 4

Lakiasiaintoimisto Pakkanen toimii julkisen sektorin juridisena asiantuntijakumppanina erityisesti teknisen toimen juridiikkaan, työ -ja virkasuhdeasioihin sekä kilpailuoikeuteen ja julkisiin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Laaja juridiikan kokemus, vahva kunta-alan osaaminen ja julkisen sektorin toimijoiden tilanteen ymmärtäminen antavat mahdollisuuden tarjota laajasti apua erilaisissa tilanteissa. Olemme avustaneet julkisen sektorin toimijoita kaikissa Manner-Suomen maakunnissa.

Lue lisää yrityksestä

Jukka Pakkanen, jukka.pakkanen@pakkanenlaki.fi

Paikka näyttelyssä: 13

Monetra Oy tarjoaa ratkaisun talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden sekä muiden tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oy on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa.
Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio.

Lue lisää yrityksestä

Sanja Starck

Paikka näyttelyssä: sviitti no.11320

Paikka näyttelyssä: 18

Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Olemme kotimaisessa omistuksessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen.

Lue lisää yrityksestä

Jani Nurisalo

Paikka näyttelyssä: 7

Paikka näyttelyssä: 17

Suurin kotimainen auto- ja konekaluston leasingrahoitusta ja hallinnointipalveluja tarjoava yritys.
- Liikkuvan kalustokannan auditointi
- Joustava rahoitusleasing
- Elinkaarikulujen hallinnointi ja budjetointi

Tule keskustelemaan kanssamme joustavimmista ja vähemmän pääomaintensiivisistä rahoitusratkaisuista. Rahoitamme kaikkea liikkuvaa kalustoa henkilöautoista palo- ja pelastuskalustoon.

Lue lisää yrityksestä

Juha Qvick: juha.qvick@secto.fi ja 040 417 1986, Pasi Peho: pasi.peho@secto.fi ja 040 594 1101

Paikka näyttelyssä: 9

Visma Public on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperhe.

Lue lisää yrityksestä

Mira Mäki