Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi 2020 uudistuu 

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi on kunta-alan vuotuinen huipputapahtuma ja kuntajohdon kohtaamispaikka. Rafo 2020 mahdollistaa verkostoitumisen ja asiantuntijoiden henkilökohtaisen tapaamisen entistä paremmin. Mukana on tietysti tiukkaa asiaa, inspiroivia hyvin johdateltuja keskusteluja sekä etukäteen varattavia, Kuntaliiton ja FCG:n asiantuntijoiden tapaamisia tarkkaan rajattujen teemojen ympärillä.

 

ICT-painotteiset ja ruotsinkieliset puheenvuorot mukana pää- ja rinnakkaisohjelmassa

Rafo koostuu pääohjelmasta ja rinnakkaisohjelmasta, joissa vuorottelevat talouden, rahoituksen ja ict:n ajankohtaiset aiheet. Myös ruotsinkielisiä puheenvuoroja on luvassa. Erillistä Talouden ICT-foorumia tai ruotsinkielistä rinnakkaisohjelmaa ei tällä kertaa järjestetä, vaan asiat ja teemat sisällytetään Rafon pää- sekä rinnakkaisohjelmaan.

 

Asiantuntijatapaamiset ja tuettu verkostoituminen

Asiantuntijoiden ja kollegoiden tapaaminen on keskeinen osa Rafoa. Osallistujilla on mahdollisuus varata tapaaminen Kuntaliiton tai FCG:n konsultin kanssa veloituksetta osana Rafo-elämystä. Ensikertalaisille järjestetään omat tapaamisensa heti keskiviikkona. Lisäksi muita tapaamisia on entistä helpompi sopia konferenssikannella olevalle tapaamisalueelle.

Rafo 2020 keskittyy kunta-alan ajankohtaisiin asioihin, tarjoaa tiiviin paketin tietoa ja mahdollisuuden intensiivisiin keskusteluihin kollegoiden sekä asiantuntijoiden kanssa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan, puheenvuoroihin, puhujiin ja näytteilleasettajiin sekä asiantuntijoihin.

 

Ohjelma

Alustavat ohjelmatiedot julkaistaan syyskuussa.

#rafo2020

Facebook

 

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Pekka Etelälahti

Rafo pääohjelma

Pekka Etelälahti
koulutuspäällikkö


+358 44 272 3461
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Päivi Raitio

Talouden ICT ohjelma

Päivi Raitio
koulutuspäällikkö


+358 50 394 7291
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Kari Ahopelto

Talouden ICT ohjelma

Kari Ahopelto
kehityspäällikkö


+358 50 66733
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Jaana Hyvönen

Käytännönjärjestelyt

Jaana Hyvönen
koulutuskoordinaattori

+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Laura Solaste

Näytteilleasettajat

Laura Solaste
koulutuskoordinaattori

+358 40 515 4606
etunimi.sukunimi@fcg.fi