RAFO 2020 uudistuu 

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi on nyt Rahoitus - ja johtamisfoorumi!

Tämä legendaarinen kuntajohdon tapahtuma järjestetään jälleen omalla paikallaan helmikuussa, 5.-7.2.2020. Uudistunut RAFO tarjoaa huippupuhujia, kuntatalouden- ja johtajuuden teemaklinikoita, verkottuvia asiantuntijapaneeleita alansa parhailta talouden, digitalisoinnin sekä johtamisen asiantuntijoilta päivän polttavimmista aiheista. Kahden päivän huippuseminaari päätetään uudistuneeseen RAFO -klubiin juhlimaan yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa.
 

Konferenssin keynote puhujina mm.

Dag Detter

 

Palkittu julkisen sektorin konsultti ja kirjailija Dag Detter (The Public Wealth of Nations; The Economist’s Book of the Year, The FT’s best book of the year ja The Public Wealth of Cities) mullistaa käsityksemme julkisesta taloudesta RAFOn puheenvuorossaan. Hän on erikoistunut julkisiin kaupallisiin hyödykkeisiin ja toimii neuvonantajana julkisen vaurauden vapauttamiseksi. Toimiessaan Ruotsin hallituksen holding-yhtiö Stattumin johtajana, hän vastasi valtion portfolion uudelleenjärjestelystä.


Kansainvälisen keynotepuhujan (TEDx, Singularity University ja Stanford University) ja tohtorikoulutettavan Emilia Lahden työn ytimessä on sisun käsite, jossa yhteisöt kurottautuvat yli oletettujen voimavarojensa ja selviävät äärimmäisistä haasteista. RAFOn puheenvuorossa käsitellään erityisesti itsensä ja yhteisön sisukasta johtamista julkisen sektorin haasteiden edessä.
 

Hermanni Hyytiälä johtava konsultti, GoFore pureutuu puheenvuorossaan julkisen sektorin palvelurakenteen muutokseen. Hän on erikoistunut organisaatioiden kyvykkyyden parantamiseen auttamalla päättäjiä tekemään parempia päätöksiä – ei vanhoja asioita paremmin. 
 

Asiantuntijatapaamiset ja tuettu verkostoituminen

Asiantuntijoiden ja kollegoiden tapaaminen on keskeinen osa RAFOa. Osallistujilla on mahdollisuus varata tapaaminen Kuntaliiton tai FCG:n konsultin kanssa veloituksetta osana RAFO-elämystä. Ensikertalaisille järjestetään omat tapaamisensa heti keskiviikkona. Lisäksi muita tapaamisia on entistä helpompi sopia konferenssikannella olevalle tapaamisalueelle.

RAFO 2020 keskittyy kunta-alan ajankohtaisiin asioihin, tarjoaa tiiviin paketin tietoa ja mahdollisuuden intensiivisiin keskusteluihin kollegoiden sekä asiantuntijoiden kanssa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan, puheenvuoroihin, puhujiin ja näytteilleasettajiin sekä asiantuntijoihin.


Päivitämme ohjelmakokonaisuutta jatkuvasti - seuraa siis tapahtumasivujamme!

#rafo2020
 

Tapahtuman yhteyshenkilöt

RAFO ohjelma

Jarkko Hakola
toimialajohtaja
+358 44 055 6186
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Talouden ICT ohjelma

Päivi Raitio
koulutuspäällikkö
+358 50 394 7291
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Talouden ICT ohjelma

Kari Ahopelto
kehityspäällikkö
+358 50 66733
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Käytännönjärjestelyt

Jaana Hyvönen
koulutuskoordinaattori
+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Näytteilleasettajat

Laura Solaste
palvelukehittäjä
+358 40 515 4606
etunimi.sukunimi@fcg.fi

""