Tällä sivulla julkaistaan RAFOn yhteistyökumppaneiden tiedot.

Näyttelyosastot avoinna, Conference Deck (kansi 6)

Keskiviikkona klo 15.00 –20.00
Torstaina klo 16.00–19.00

Näyttelyalue on avoinna myös RAFO-klubin aikana klo 22.00–23.30

kartta

Paikka näyttelyssä: 14

VASTUULLISTA TEKNOLOGIAA

Huolehdimme maailman teknologiasta huolehtiaksemme maapallosta.

Autamme asiakkaitamme hallinnoimaan teknologiaa vastuullisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti.
Teknologian elinkaarimallimme perustuu kiertotalousajatteluun. Yritys perustettiin Suomessa vuonna 1997 ja toimii nyt kymmenessä Euroopan ja Kaakkois-Aasian maassa. Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti ja saavutti 677 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Lue lisää yrityksestä

3stepit@3stepit.com

Paikka näyttelyssä: 13

Kuntien palveluksessa 35 vuotta

Abilita on kehittänyt ja toimittanut tietojärjestelmäratkaisuja kuntasektorille vuodesta 1984. Toimitamme ratkaisuja talous- ja henkilöstöhallintoon, sosiaali- ja terveydenhuoltoon sekä varhaiskasvatukseen.
Kuti, XBRL, Varda, Vasu, tulorekisteri, Kanta-arkistot ja Sosmeta ovat meille arkipäivää!

Lue lisää yrityksestä

Frej Salmela, frej.salmela@abilita.fi tai 044 318 6027

Paikka näyttelyssä: 11

Adapteo pitää huolta siitä, että kaikki saavat ympärilleen oikeanlaista tilaa kasvaa ja kehittyä. Vuokrattavien moduulitilojemme ansiosta varoja jää enemmän itse peruspalveluiden järjestämiseen, kun kiinteistöihin ei tarvitse investoida kuten ennen.

Lue lisää yrityksestä

Adapteo Finland Oy, Äyritie 12 Vantaa, Sanna Korte, sanna.korte@adapteo.com, 044 986 6101

Paikka näyttelyssä: 6

Attendo tarjoaa yksilöllistä hoivaa ja kuntoutusta sekä yhteisöllistä asumista noin 12 500 suomalaiselle: ikäihmiselle, mielenterveyskuntoutujalle, kehitysvammaiselle ja vammautuneelle ihmiselle sekä lastensuojelun asiakkaalle.

Asiakkainamme ovat pääsääntöisesti kunnat ja kuntayhtymät, jotka vastaavat palveluiden järjestämisestä kuntalaisilleen.

Lue lisää yrityksestä

Paikka näyttelyssä: 3

Muutos palvelujen tuottajasta alustaksi ja mahdollistajaksi.

Me CGI:llä innovoimme kuntien ekosysteemi- ja verkostorakentamista yhdistämällä eri toimijat samoihin pöytiin. Kuntien aika, osaaminen ja rahat eivät välttämättä riitä uusien tehokkuutta tuovien teknologioiden käyttöönottoon ilman toimialaintegraattoria ja valmiiksi paketoituja palvelukonsepteja. Haluamme innostaa ja tukea kuntia matkalla kohti asiakaslähtöistä ja turvallista kuntaa.

Lue lisää: cgi.fi/kunnat

Paikka näyttelyssä: 4

Cloudia Oy on suomalainen johtava hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin ohjelmisto- ja palveluyritys. Tavoitteenamme on kehittää parhaita ratkaisuja sähköiseen hankintaan.

Toimitamme moderneja, pilvipohjaisia ratkaisuja hankintaprosessin, sopimuksen ja toimittajien hallintaan, sekä tarjoamme digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen. Asiakkainamme on tuhansia organisaatioita läpi toimialarajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta.

Lue lisää yrityksestä

Yhteystiedot: Maija Tanner, maija.tanner@cloudia.fi, +358 40 820 0879

Paikka näyttelyssä: 2

Paikka näyttelyssä: 12

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä lähes 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Lue lisää yrityksestä

Ville Suvanto, ville.suvanto@gofore.com, 040 765 6158

Paikka näyttelyssä: 8

Hansel on julkisen sektorin hankintatoimen uudistaja ja kehittäjä.

Lue lisää yrityksestä

asiakaspalvelu@hansel.fi

Paikka näyttelyssä: 16

KAS asunnot on 40 kunnan omistama valtakunnallinen vuokra-asuntoyhtiö. KAS asunnoilla on 8600 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa 38 paikkakunnalla.
Tarjoamme kunnille vuokra-asumiseen luotettavaa ja ammattitaitoista kumppanuutta sekä vuokralaisille turvallista, kohtuuhintaista ja viihtyisää asumista. Kehitämme asuntokantaa kysyntää vastaavasti. Prosessimme tehostavat isännöintiä, huoltoa ja hankintoja.
Ota yhteyttä KAS:n edustajiin!

Lue lisää yrityksestä

Jarmo Kuosa, toimitusjohtaja, +358 40 505 0284, jarmo.kuosa@kas.fi

Paikka näyttelyssä: 10

Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja, joka huolehtii julkisen sektorin eli kunta-alan, valtion, evankelis-luterilaisen kirkon ja Kelan työntekijöiden eläkeasioista. Kevalla on noin 1,2 miljoonaa henkilöasiakasta. Kunta-alan tulevaisuuden eläkkeitä turvataan muun muassa sijoitustoiminnalla. Sijoitusomaisuutemme on yli 50 miljardia euroa.

Lue lisää yrityksestä

kevapalvelu@keva.fi

Paikka näyttelyssä: 15

KT Kuntatyönantajat on työnantaja- ja työmarkkinakeskusjärjestö. Tuemme kuntien ja kuntayhtymien työnantajatoimintaa ja ajamme kuntien etuja työmarkkinoilla. Työmarkkinakeskusjärjestönä edustamme kunta-alan työnantajia valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa ja kolmikantayhteistyössä. Sopimusneuvottelujen ohella tärkeimpiin tehtäviimme kuuluu työelämän laadun, tuloksellisuuden ja yhteistoiminnan kehittäminen.

Lue lisää yrityksestä

KT Kuntatyönantajat, Teuvo Arolainen, viestintäpäällikkö, puhelin 050 324 1195, teuvo.arolainen@kt.fi

Paikka näyttelyssä: 9

Kunnat ja kuntayhtymät käyttävät noin 44 mrd. euroa vuodessa palvelujen järjestämiseen ja kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Menoista noin puolet katetaan veroilla, neljännes maksuilla ja myyntituloilla ja vajaa viidennes valtionosuuksilla. Kuntaliiton tavoitteena on kunnallisen toiminnan rahoituksen riittävyys.

Paikka näyttelyssä: 7

Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Lue lisää yrityksestä

Jyrki Halttunen, jyrki.halttunen@tiera.fi

Paikka näyttelyssä: 5

Monetra on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut. Monetra-konsernilla on toimipisteitä Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa.

Monetra on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Me tunnemme Suomen!

Lue lisää yrityksestä

Päivi Pitkänen, toimitusjohtaja, s-posti: paivi.pitkanen@monetra.fi, puh. 040 5748106

""