Verkostoidu BrellassaHeittäydy mukaan virtuaalitapahtumaan! 


RAFOssa pääset tapaamaan tuttuja ja uusia kollegoita kätevästi sijainnista riippumatta. Verkostoituminen onnistuu helposti ja 10 minuutin tapaamisaikoja on vapaasti varattavissa ennen ja jälkeen tapahtuman, sekä sen aikana tauoilla. Kirjauduthan Brellaan hyvissä ajoin, jotta pääset sopimaan tapaamisia ja kohtaamaan kollegoita!

Lähetämme tarkemmat kirjautumisohjeet kaikille ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

 

Uusia kohtaamisia!

Luo ensin profiilisi Brellaan henkilökohtaisen linkin kautta. Varmista, että olet painanut Start networking -painiketta. 

Näet muut osallistujat osallistujasivulla (people). Brella näyttää sivulla ensimmäisenä profiilien perusteella ne ihmiset, joiden kanssa teillä on jotakin yhteistä. Voit myös hakea osallistujien joukosta nimen perusteella tiettyä henkilöä.

 

Vastaa rohkeasti kutsuihin!

Voit olla yhteydessä muihin osallistujiin osallistujasivulla painamalla kyseisen osallistujan kohdalta Suggest Meeting -painiketta. Tämän jälkeen pääset valitsemaan tarkemman aikaehdotuksen tapaamiselle ja lähettämään kutsun personoidun viestin kera. Saapuneet tapaamiskutsusi näkyvät ilmoituksena alustan oikeassa yläkulmassa. Vastaathan pyyntöön mahdollisimman pian! Ilmoituksesta pääset hyväksymään kutsun tai voit ehdottaa itsellesi sopivampaa aikaa. Voit myös kieltäytyä kutsusta.

Ohjelmasivulla (schedule) pääset muuttamaan tietoa siitä, milloin olet vapaana tapaamisille kohdassa Networking availability. Ohjelmasivulla näet myös jo sovitut tapaamisesi.

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä Brellasta, voit olla yhteydessä FCG:n Milja Teräväiseen milja.teravainen@fcg.fi

Rafo 2021