RAFO Rahoitus - ja johtamisfoorumi  

9.–10.2.2022 Tampere-talo


Kunta-alan huipputapahtuma RAFO tarjoaa jälleen puheenvuoroja päivän polttavimmista aiheista alansa parhailta talouden ja johtamisen asiantuntijoilta. RAFO uudistuu perinteitään unohtamatta: vuoden 2022 tapahtuma tarjoaa tiiviin paketin tietoa, useita rinnakkaisohjelmalinjoja, monipuolista keskustelua ja mahdollisuuden verkostoitumiseen kollegoiden kanssa, yhteistä iloista iltaohjelmaa unohtamatta. Tervetuloa Tampereelle oppimaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

 

JP

Tapahtuman juontaa Jussi-Pekka Rantanen

Jussi-Pekka Rantanen on Yleisradion TV-uutisten juontaja ja tuottaja. Hänet tunnetaan myös monista muista Ylen ohjelmista, kuten Linnan juhlien selostajana, Mansikkapaikka-sarjan juontajana ja monien erikoislähetysten ja konserttitaltiointien tekijänä. Rantanen on toiminut säännöllisesti sekä kotimaisten että kansainvälisten seminaarien, tapahtumien ja tilaisuuksien moderaattorina.

 

 

 

Liity keskusteluun #rafo @FCG_Group @Kuntaliitto


Seuraamme vallitsevaa tilannetta ja muutamme tarvittaessa tapahtuman toteutusmuotoa vastaamaan viranomaisten suosituksia. Noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja suosituksia kaikissa tapahtumissamme.

Tapahtuman yhteyshenkilöt

RAFO ohjelma

Essi Koskenvesa
koulutuspäällikkö

+358 44 481 1430
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Käytännön järjestelyt

Jaana Hyvönen
tapahtumakoordinaattori

+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Näytteilleasettajat ja sponsorointi

Laura Solaste
palvelukehittäjä

+358 40 515 4606
etunimi.sukunimi@fcg.fi

kl ja fcg