RuokaSuomi 2020

25.11. Radisson Blu Seaside 

Osallistu ravitsemuksen ja julkisen ruokailun vuoden ajankohtaisimpaan tapahtumaan! Vuoden 2020 teemoina: Poikkeus- ja häiriötilassa toimiminen - mitä opimme sekä turvallinen ruokatuotanto ja turvalliset tuotteet.
 

Tapahtuma on suunnattu ruokapalvelun johdolle, asiantuntijoille ja esimiehille. Tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen koko ravitsemus- ja ruokaketjun toimijat, saada uutta antia omaan työhön sekä verkostoitua ja luoda uutta.

Voit osallistua tilaisuuteen joko paikan päällä tai etänä! Valitse osallistumismuoto ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

 

RuokaSuomi 2020 toteutetaan yhdessä Pyltico Oy:n kanssa. Pyltico Oy on uusi ruoka- ja puhtauspalvelualan asiantuntija- ja konsultointiyritys, jonka johdossa on kaksi vahvaa ruoka- ja puhtauspalvelujen ammattilaista MMM Jaana Levo ja YAMK restonomi Kaija Rönni. Jaana ja Kaija ovat toimineet yli kahdenkymmenen vuoden ajan kunnallisissa ja yksityisissä organisaatiossaan tulosvastuullisissa johtamisen, ohjaamisen tai suunnittelun tehtävissä. "Juuremme ovat maalta, joten arvostamme suomalaista työtä, ruokaa ja lähiruokaa sekä puhtautta."

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Ohjelma ja käytännönjärjestelyt

Ulla Hallakoski
koulutuspäällikkö
FCG Koulutus

+358 50 302 7712
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Näytteilleasettajat 

Laura Solaste
palvelukehittäjä
FCG Koulutus

+358 40 515 4606
etunimi.sukunimi@fcg.fi