RuokaSuomi 2020

25.11. Virtuaalitapahtuma


Suomen ruokapalvelujen uusi, normaali arki

Koronapandemia muutti alan käytäntöjä nopeasti ja se vaikutti myös asiakkaiden toiveisiin ja odotuksiin ruokapalveluilta. Tämän seurauksena esimerkiksi ruokapalvelujen sekä kouluruoan arvostus nousi ja julkiseen keskusteluun nousi kouluruoan tärkeys. Mitä uusi, normaali arki tarkoittaa ruokapalvelulle nyt ja tulevaisuudessa? Mitä vaikutuksia muutoksella oli alaan? Päivän aikana keskustelemme myös Koronasta ja vastuullisuudesta ruokapalveluissa. Sulkevatko ne toisensa pois?

Ohjelmassa mm.
- Vastuullinen, kotimainen ruokaketju
- Ruokapalveluinnovaatiot äkillisessä poikkeustilanteessa
- Ekotehokas keittiö – Voiko keittiö olla täysin omavarainen energian suhteen?
- Ravitsemus - Yhteys itseen ja ympäristöön

Päivän lopuksi kuulemme Keynote-puhujaa biohakkeri, tietokirjailija Jaakko Halmetojaa, joka kertoo meille siitä, miksi hän näkee ravinnon teknologiana.


Osa Yhdessä etänäkin -kampanjaa!

pe 30.10. klo 00.00 – ma 2.11. klo 12.00

Tarjoamme kahdelle henkilölle osallistumisen valikoituihin kampanjatilaisuuksiin yhden hinnalla. Vinkkaa siis kampanjatilaisuudesta työkaverillesi ja lähtekää viettämään erilaista työpäivää syksyn keskellä – yhdessä.

  • Kampanjatilaisuuteen voi osallistua samasta organisaatiosta kaksi henkilöä yhden hinnalla (huom! henkilöiden pitää osallistua samaan tilaisuuteen).
  • Ilmoittautuminen pitää tehdä pe 30.10. klo 00.00 – ma 2.11. klo 12.00 välisenä aikana. 
  • Koodi YHDESSÄETÄNÄ on lisättävä ilmoittautumisen lisätietokenttään.
  • Kampanja koskee vain uusia ilmoittautumisia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin
Jaakko Halmetoja

 

 

 

Jaakko Halmetoja on ravitsemusasiantuntija, tietokirjailija ja aktiivinen luennoitsija. Halmetojan intohimona on poikkeuksellisen kirkasta terveyttä ylläpitävän ravitsemuksen ja elämäntavan sopeuttaminen ympäristömme muuttuviin olosuhteisiin. Hän haluaa jakaa tietouttaan meta-ajattelusta ja näkee ravinnon teknologiana. Hyvinvoinnin mittarit ja laadunseuranta on edennyt huippuaskelin, josta Jaakko ottaa kaiken irti. Lokakuussa 2016 Jaakko Halmetoja, Teemu Arina ja Olli Sovijärvi julkaisivat Biohakkerin käsikirjan, joka käsittelee miten teknologian ja tieteen avulla voi optimoida suorituskykyä, hyvinvoinvointia ja ravitsemusta. TV:ssä Halmetoja on esiintynyt Nelosen Jaksa Paremmin -ohjelmassa.

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja ottamaan kantaa ajankohtaisiin ruoka-alan ilmiöihin!

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

FCG virtuaalitapahtuma

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Tapahtumasta vastaa

Tarja Isola
koulutuspäällikkö
FCG Koulutus

+358 40 450 8644
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Käytännön järjestelyt

Milja Teräväinen
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 41 730 3246
etunimi.sukunimi@fcg.fi