SIFO uudistuu

3.–4.6.2020 Helsinki–Tallinna–Helsinki

Uudistunut SIFO suuntaa toiveiden mukaisesti kesäkuun alussa Tallinnaan. Luvassa on huippupuhujia, tietoiskuja ajankohtaisista aiheista, verkostoitumista kollegoiden kesken ja uusia oivalluksia rennossa seurassa. Sisällöstä tinkimättä, nyt kahdessa päivässä!

Ensimmäinen päivä vietetään Jätkäsaaren ylellisessä hotelli Clarionissa. Tuttuun tapaan luvassa on runsaasti rinnakkaista ohjelmaa. Päivän jälkeen siirrytään uudistettuun Silja Europaan syömään ja viettämää iltaa. Laivassa vietetyn yön jälkeen päivä valkenee Tallinnassa ja luvassa on yhteisen ohjelman jälkeen opastetut kierrokset. Takaisin Helsinkiin lähdetään keskipäivän aikaan ja laiva on Länsisatamassa klo 16:00.

Foorumi kokoaa yhteen toistasataa eri toimialojen moniosaajaa. Läpi käydään vuoden tärkeimmät lainsäädännön uudistukset, paneudutaan toimistotyön, asiakaspalvelun ja viestinnän kiemuroihin sekä pidetään huolta hyvinvoinnista rennossa seurassa.

 

OSTA SIFO SÄKISSÄ!

Varaa paikkasi 590 € etuhintaan (normaalihinta 650 €) viimeistään 19.1.2020 mennessä.

 

 

”Taas sai voimavaroja töihin ja itselle, myös henkisesti.”

”Kokonaisuus erittäin hyvä ja loppuun asti ajateltu erilaisine ohjelmineen.”

”Järjestelyt olivat erinomaiset. Aikataulu sopiva ja jäi aikaa vielä retkellekin. Hyvin toteutettu koulutus!”

 

hallintopalvelut – sairaanhoitopiiri – konsernipalvelut – toimistopalvelut – rakennusvalvonta – koulutoimi – mielenterveys- ja päihdepalvelut – opetustoimi – yliopistollinen sairaala – psykiatrian klinikka – sivistysosasto – ympäristöpalvelut – terveyspalvelut – maankäyttö- ja kaupunkirakenne – koulutuskuntayhtymä – sosiaali- ja terveysvirasto
 

Tervetuloa mukaan kehittämään osaamista, viihtymään ja verkostoitumaan!


Tapahtuman yhteyshenkilöt

Paula Mäki
koulutuspäällikkö, FCG Koulutus

etunimi.sukunimi@fcg.fi
044 278 6728

Laura Solaste
palvelukehittäjä, FCG Koulutus

etunimi.sukunimi@fcg.fi
040 515 4606