Anna Availa

Anna Availa
Digital Communications Advisor, North Patrol

Anna Availa on verkkoviestinnän sekä sisäisten ja ulkoisten verkkopalvelujen asiantuntija. Hän on työskennellyt verkkoviestinnän parissa useissa organisaatioissa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Annalla on parinkymmenen vuoden ajalta kokemusta lukuisista järjestelmistä, teknologioista ja toimittajista. North Patrolissa Anna konsultoi asiakkaita verkkohankkeiden valmistelussa, vaatimusten määrittelyssä ja konseptisuunnittelussa.

Niilo Hakonen

Niilo Hakonen
johtava työelämän kehittämisen asiantuntija, KT Kuntatyönantajat

Niilo Hakonen on KT Kuntatyönantajien johtava työelämän kehittämisen asiantuntija, jonka tehtäviin kuuluu työn murroksen seuraaminen ja tulevaisuuden kuntatyön kehittäminen yhteistyössä toisten kanssa.

Virpi Haverinen

Virpi Haverinen
esilienssi-, tiimisynergia- ja ESCI-valmentaja, Toimintakonsepti

Ihmismieli on aina kiehtonut minua. Haastan ja rohkaisen katsomaan omaa toimintaa pintaa syvemmältä. Vahvistamaan sitä, mikä toimii ja treenaamaan uutta. Rinnassani läikähtää joka kerta, kun näen oivalluksen ja kokeilunhalun syttyvän.

Marko Heikkinen

Marko Heikkinen
työmarkkina-asiamies, Jyty

 

Katja Kemppainen

Katja Kemppainen
uravalmentaja, Katja Noponen Oy

Kemppaisen Katja toimii palvelupäällikkönä ja uravalmentajana Katja Noponen Oy:ssä. Katja pyrkii aina katsomaan asioita monesta eri näkökulmasta ja hänen valmennustyötä ohjaa vahva ratkaisukeskeisyys.

Anna Kukka

Anna Kukka
työelämän kehittämisen asiantuntija, KT Kuntatyönantajat

Anna Kukka työskentelee KT:lla työelämää ja työsuojelutoimintaa kehittävien hankkeiden ja verkostojen parissa. Lisäksi työhyvinvointiin, työsuojeluun ja työterveyteen liittyvät asiat kuuluvat hänen tehtäviinsä.

Sari Laitinen

Sari Laitinen
valmentaja, KTM, Toimintakonsepti

Intohimonani on ymmärtää, mikä liikuttaa itseä ja muita sekä auttaa muita samaan. Toimia katalyyttinä. Haastaa olemassa olevaa, sytyttää kipinöitä, auttaa saamaan oivalluksia ja löytämään rohkeutta kokeilla, yrittää ja oppia. Jokainen tilanne, kohtaaminen ja tapahtuma on mahdollisuus. Tarvitaan vain asennetta, rohkeutta ja halua oppia.

Antti Luusuaniemi

Antti Luusuaniemi
näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja

Antti Luusuaniemi on kokenut näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja ja Red Carpet elokuvafestivaalin perustaja sekä kahden ihanan tytön isä. Luusuaniemi on esiintynyt yli 30:ssä kotimaisessa elokuvassa (mm. Täydellinen Joulu, Kaikki Oikein, Veijarit) ja TV-sarjassa (MS Romantic, Syke). Antti on myös suositun Luottomies tv-sarjan toinen tähti ja sarjan käsikirjoittaja. Red carpet elokuvafestivaalin lisäksi Luusuaniemi johtaa myös Nelonen Median elokuvalevitystä.

Shanti Livson

Shani Livson
HTM, valmentaja, yrittäjä

Shani Livson on työskennellyt yli 25 vuoden ajan sosiaali- ja terveydenhuollossa monenlaisissa esimies- ja henkilöstöhallinnon työtehtävissä julkisen ja yksityisen sektorin työnantajien palveluksessa. Muutosjohtamisen teesit ovat seuranneet Shanin työuraa hänen ollessa mukana toteuttamassa useita muutosprosesseja. Hänen mielestään tärkeintä on löytää henkilöstön motivaatio hyvinvoinnin turvaamiseksi ja muutoksen mahdollistamiseksi. Shanille avainasemassa on henkilöstön jaksamisen varmistaminen muutoksen keskellä.

Juha Myllymäki, lakiasiainjohtaja, Suomen Kuntaliitto

Juha Myllymäki
lakiasiainjohtaja, Suomen Kuntaliitto

Juha Myllymäki työskentelee Suomen Kuntaliitossa vastuualueenaan kuntalaki, rakenneuudistukset ja hallinnon kehittämistehtävät.

Outi Pikkuoksa

Outi Pikkuoksa
psykologi, työterveyspsykologi, LCF Coach

Outi Pikkuoksa on psykologi, työterveyspsykologi ja valmentaja. Hän on työskennellyt kliinisenä psykologina yli 20 vuoden ajan perehtyen laaja-alaisesti ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja palautumiseen. Mieli ei ole vain aivojen toimintaa, vaan siihen vaikuttavat myös, miten ihminen liikkuu, syö, nukkuu, ilmaisee itseään luovasti ja on suhteessa muihin ihmisiin ja maailmaan. Outi luennoi aktiivisesti työhyvinvoinnista, työkyvyn tukemisesta, stressistä ja palautumisesta sekä terveyttä ja työkykyä tukevista elämäntavoista. Lisäksi Outi vetää mm. parempaan palautumiseen liittyviä työhyvinvointivalmennuksia. Outin inspiroiva, hersyvä ja käytännönläheinen tyyli vetää kuulijan mukaansa ja innostaa kokeilemaan hyvinvointia tukevia tekoja omassa elämässä.

Satu Pitkämäki

Satu Pitkämäki
CEO, Executive Coach, Completo Consulting

Sadun tavoitteellinen ja selkeä valmennustapa koetaan innostavaksi ja konkreettiseksi. Hän valmentaa sujuvasti niin johtoryhmiä kuin asiantuntijoitakin. Erityisen lähellä Sadun sydäntä ovat erilaisten ihmisten yhteistyön, neuvottelutaitojen, asiakaspalvelun ja esiintymistaitojen valmennukset. Johtamista ja esimiestyötä Satu valmentaa myös usein. Valmentamisen osaamista, menetelmiä ja sisältöjä ja sekä sertifiointivalmennuksia DISC viitekehykseen Satu on kehittänyt laajasti. Satu on myös sertifioitu Mindfulness ja Meditaatio opettaja.

Arto Salonen

Arto O. Salonen
apulaisprofessori, Itä-Suomen yliopisto

Arto O. Salonen yksi terävimpiä yhteiskunnallisen muutoksen sanoittajia Suomessa. Hän toimii apulaisprofessorina Itä-Suomen yliopiston yhteiskunta- ja kauppatieteellisessä tiedekunnassa, ja on Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin jäsen. Lisäksi Salosella on dosentuuri useissa korkeakouluissa. Arto O. Salosen ydinosaamista on tulevaisuuden suuntaviivojen kokonaisvaltainen näkyväksi tekeminen. Hän kuvailee kansantajuisesti, kuinka kestävään yhteiskuntaan siirtyminen, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja merkitykselliseksi koetun elämän tavoittelu kytkeytyvät toisiinsa.

Mika Susi

Mika Susi
toiminnanjohtaja, Finnish Information Security Cluster

Mika Susi on turvallisuusalan vahva vaikuttaja ja FISC:n toiminnanjohtaja. FISC:sä hän vastaa kyberturvallisuusalan yhteisestä edunvalvonnasta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Ennen nykyistä tehtäväänsä, Mika toimi Elinkeinoelämän keskusliitossa (EK)  yritysturvallisuudesta vastaavana johtavana asiantuntijana. Mika työskenteli myös 15 vuotta poliisin palveluksessa, jossa hän toimi rikostorjunnan ja tiedustelun operatiivisissa tehtävissä sekä henkilö- ja yritysturvallisuuden johtotehtävissä.

Mari Valkonen

Mari Valkonen
viestintäsuunnittelija, Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Mari Valkonen on toimittajataustainen viestijä, jolle selkeä ja ymmärrettävä kirjallinen viestintä on sydämen asia. Työssään vakuutusyhtiö Pohjantähdessä Valkonen vastaa muun muassa sisällöntuotannosta, mediaviestinnästä ja auttaa oman talonsa osaajia onnistumaan viestinnässään.

luennoitsija

Johanna Waltonen
johdon assistentti, Porvoon kaupunki

Johanna Waltonen on kokenut johdon assistentti, joka on työskennellyt yli seitsemän vuoden ajan vaativissa johdon assistenttityön ja hallinnon asiantuntijatehtävissä. Nykyisessä työssään hän vastaa kaupungin kansainvälisestä yhteistyöstä kuten muun muassa delegaatiovierailujen ja tapahtumien järjestämisestä, johdon viestinnästä, matkajärjestelyistä sekä johdon ajanhallinnasta. Johanna on innostunut veneilijä, joka vapaa-ajallaan nauttii merestä, liikkumisesta ja kirjallisuudesta.