Sosiaali- ja terveydenhuollon tietosuojaseminaari - SohviTellu 2019

26.-27.11.2019 Solo Sokos Hotel Torni, Tampere


Terveyden- ja sairaanhoitoon sekä sosiaalihuoltoon liittyvät tiedot ovat arkaluonteisia ja niiden käsittelyllä on tiukat pelisäännöt. Uudistukset aiheuttavat merkittäviä muutoksia tietosuojakäytäntöihin.

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietosuojaseminaari SohviTellu kokoaa Suomen parhaat sote-tietosuojan asiantuntijat tänä vuonna Tampereelle. Päivien aikana käsittelemme ajankohtaisia teemoja, kuten tietosuojan vaikutusten arviointia ja sen työkaluja, uusia hankkeita sekä valvontaan ja lokeihin liittyviä kysymyksiä. Pyrimme laajaan sosiaali- ja terveydenhuollon integraatioon, mutta niiden omien erityispiirteiden takia käsittelemme aiheita rinnakkaissessioissa toisen päivän aamupäivän aikana.

FCG järjestää päivät yhdessä tietosuojavaltuutetun toimiston, Suomen Kuntaliiton, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Kenelle?
Seminaari on tarkoitettu kaikille julkisen ja yksityispuolen edustajille, jotka työssään tai luottamustoimessaan ovat terveyden- ja sosiaalihuollon tietosuoja-asioiden kanssa tekemisissä tai käsittelevät sosiaali- tai terveydenhuollon asiakas- tai potilastietoja.
Jos tunnistat itsesi, käy ilmoittautumassa mukaan alla olevasta linkistä.
 

Tervetuloa Tampereelle!
 

Pst! Klikkaa itsesi mukaan myös seminaarin Facebook-tapahtumaanYhteistyössä: 

Tietosuojavaltuutetun toimisto
Tampereen kaupunki
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tapahtuman yhteyshenkilöt: 

Ohjelma ja sisältö

Jari Koivisto

toimialajohtaja
FCG Koulutus

+358 50 301 9152

etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Käytännön järjestelyt

Ella Lavaste

koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 44 298 1892

etunimi.sukunimi@fcg.fi