Verkostoidu Brellassa
 

Heittäydy mukaan hybriditapahtumaan! 

Tapahtumassa pääset tapaamaan tuttuja ja uusia kollegoita kätevästi sijainnista riippumatta. Brellassa verkostoituminen onnistuu helposti ja tapaamisia on vapaasti varattavissa ohjelman tauoilla sekä ennen ja jälkeen tapahtuman. Kirjauduthan Brellaan hyvissä ajoin, jotta pääset sopimaan tapaamisia ja verkostoitumaan kollegojen kanssa! Lähetämme tarkemmat kirjautumisohjeet kaikille ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tapahtumaa.
 

Kohti uusia kohtaamisia!

Luo ensin profiili Brellaan henkilökohtaisen linkin kautta. Varmista, että olet valinnut Start networking kun kirjaudut sisään.
Näet muut osallistujat osallistujasivulla people. Brella näyttää ensimmäisenä ne henkilöt, joiden profiilien perusteella teillä on jotakin yhteistä. Voit myös hakea henkilöitä nimellä osallistujien joukosta.
 

Ota kaikki irti - verkostoidu rohkeasti!

Ole yhteydessä muihin osallistujiin valitsemalla osallistujasivulla Suggest Meeting. Tämän jälkeen pääset valitsemaan ajan tapaamiselle ja lähettämään kutsun personoidun viestin kera. 

Saapuneet tapaamiskutsut näkyvät ilmoituksena alustan oikeassa yläkulmassa. Vastaa tapaamiskutsuihin rohkeasti! Ilmoituksesta pääset hyväksymään kutsun tai voit ehdottaa itsellesi sopivampaa aikaa. Voit myös kieltäytyä kutsusta.


Mikäli sinulla on kysymyksiä Brellasta, voit olla yhteydessä FCG:n Milja Teräväiseen milja.teravainen@fcg.fi