Terveydenhuollon esimiesfoorumi

5.10.2021 Virtuaalitapahtuma
 

Jatkuva muutos haastaa tapamme tehdä esimiestyötä

Terveydenhuollon esimiesfoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden suunnata katseen tulevaan ja kuulla, keskustella ja oppia johtamisen ja esimiestyön tulevista haasteista. Tapahtuma pureutuu terveydenhuollon johtamisen ja esimiestyön teemoihin ja työn ajankohtaisiin haasteisiin.

Päivän aikana keskitymme tietysti sote-uudistukseen ja muutosjohtamiseen sekä mm. kestävään talouteen, tuottavuuteen ja esihenkilön palvelussuhdeasioihin. Teemoja käsitellään tutkimustiedon, esimieskokemusten ja lainsäädännön näkökulmista.

Aiheina muun muassa: 

•    Lean-johtaminen terveydenhuollossa
•    Terveydenhuollon tuotteistaminen ja kustannuslaskenta
•    Toiminta- ja johtamiskulttuurin uudistaminen: Miten muutos onnistui?
•    KYSELYTUNTI: Ajankohtaista henkilöstö- ja palvelussuhdeasioista. 

Ennakkokysely! Mitä sinä haluaisit kysyä palvelussuhdeasioista? Toteutamme ennakkokyselyn ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Kysymyksiin päivän aikana vastaa johtava työmarkkinalakimies Mirja-Maija Tossavainen KT Kuntatyönantajilta

Olemme uudistaneet hinnoitteluamme viime vuonna. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sen edullisempaa osallistuminen on. Tutustu lisää tapahtuman hintatietoihin

Esimiesfoorumi kokoaa virtuaalisesti yhteen terveydenhuollon esimiehet ja johtajat, tiiminvetäjät sekä vastaavissa tehtävissä toimivat organisaation kokoon tai henkilökohtaiseen johtamiskokemukseen katsomatta.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
 

Liity keskusteluun #THesimiesfoorumi @FCG_Group

 

Tapahtuman yhteyshenkilöt 

Tapahtumasta vastaa

koulutuspäällikkö
Tarja Isola
FCG 
+358 40 450 8644
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Käytännönjärjestelyt

tapahtumatuottaja
Jenna Luotonen
FCG 
+358 440 55 66 53
etunimi.sukunimi@fcg.fi

virtuaalitapahtuma