virpi

Virpi Haverinen, Certified Brain-Based Coach NLI, tunnelukkovalmentaja, FM, ToimintaKonsepti

Ihmismieli on aina kiehtonut minua. Haastan ja rohkaisen katsomaan omaa toimintaa pintaa syvemmältä. Vahvistamaan sitä, mikä toimii ja treenaamaan uutta. Rinnassani läikähtää joka kerta, kun näen oivalluksen ja kokeilunhalun syttyvän. Oma haaveeni on kehittyä viimeiseen hengenvetoon asti. Asiakkaat, joogamatolla, tanssiparketilla tai Method Putkistossa vierähtävä vapaa-aika sekä kahden lapsen yrittäjäperheen arki tarjoavat oppimistilaisuuksia yllin kyllin.

sari

Sari Laitinen, Certified Business Coach, KTM, ToimintaKonsepti

Intohimonani on ymmärtää, mikä liikuttaa itseä ja muita sekä auttaa muita samaan. Toimia katalyyttinä. Haastaa olemassa olevaa, sytyttää kipinöitä, auttaa saamaan oivalluksia ja löytämään rohkeutta kokeilla, yrittää ja oppia. Jokainen tilanne, kohtaaminen ja tapahtuma on mahdollisuus. Tarvitaan vain asennetta, rohkeutta ja halua oppia: Passion – Courage – Kaizen. Pätee mielen puutarhan ohella myös savipitoisessa puutarhassa.

aki

Aki Ahlroth, yrittäjä ja keynote-puhuja

Kuulemme rohkean, omakohtaisen tarinan johtajan uupumisesta sekä kantapään kautta opittuja neuvoja omasta jaksamisesta huolehtimiseen. Millaisia mielikuvia uupumiseen edelleen liitetään organisaatioiden sekä yhteiskunnan tasolla? Pohdimme puheenvuoron aikana johtamisen ja vallitsevan työkulttuurin vaikutuksia yleistyvään ilmiöön, josta ei kuitenkaan puhuta tarpeeksi. 

Aki Ahlroth on yrittäjä, keynote-puhuja, valmentaja ja tarinankertoja, jonka työelämän ilmiöitä käsittelevissä puheenvuoroissa yhdistyvät mukaansatempaavat tarinat, ajankohtainen tutkimustieto ja itseironiasta kumpuava huumori. Hänen ammattitaitonsa kumpuaa vuosien kokemuksesta esihenkilönä, yrittäjänä sekä eri yhtiöiden henkilöstö- ja liiketoimintajohtajana. Akin esikoiskirja “Järkytä avoimuudella” (Alma Talent) julkaistiin vuonna 2017.

miia

Miia Savaspuro, johtava neuvonantaja, valmentaja ja tietokirjailija

Miia Savaspuro on johtava neuvonantaja, valmentaja ja tietokirjailija, joka on erikoistunut organisaatiokulttuurien kehittämiseen ja itseohjautuvuuteen. Miia on auttanut kymmeniä organisaatioita rakentamaan joustavampaa, tuottavampaa ja ketterämpää toimintatapaa sekä synnyttämään parempaa johtamista ja vuorovaikutusta. Miia on kokenut keynote-puhuja, ja hänellä on lähes 15 vuoden tausta mediasta. Miia Savaspuron kirja ”Itseohjautuvuus tuli työpaikoille – mutta kukaan ei kertonut, miten sellainen ollaan” (Alma Talent) on julkaistu vuonna 2019.

laura

Laura Pekkarinen, tutkimuspäällikkö, Keva

Laura Pekkarinen kirjoittaa julkisen alan työntekijöiden työoloista ja hyvinvoinnista, usein muutos silmällä pitäen.  Lue Laura Pekkarisen blogikirjoitus Koronan loppulaskusta uhkaa tulla suuri – sitä voidaan kuitenkin pienentää tutuin keinoin.