Valtakunnallinen työllisyysfoorumi virtuaalitapahtumana 29.10.

Jokavuotinen Valtakunnallinen työllisyysfoorumi järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana yhteistyössä FCG:n, Suomen Kuntaliiton ja KT Kuntatyönantajien kanssa. 

Tänä vuonna keskitymme ajankohtaisiin työllisyyden teemoihin ja päivän polttaviin kysymyksiin yhden päivän verran. Keväällä 2021 järjestämme Valtakunnallisen työllisyysfoorumin jatkot, jossa pureudumme pysyvän työllisyyden hoidon malliin ja kuntien rooliin siinä. 

Perinteinen työllisyysfoorumi kokoaa työllisyyden asiantuntijat, vaikuttajat ja päättäjät yhteen. Foorumi on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, luottamushenkilöille, työllisyys-, elinkeino- ja henkilöstöasioista vastaaville, TE-keskusten, työvoimatoimistojen ja maakuntien liittojen asiantuntijoille, työmarkkinajärjestöjen edustajille sekä muille työllisyysasioiden kanssa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille.

Tule lokakuussa keskustelemaan työllisyydestä, työllisyyspolitiikasta, palvelujärjestelmän uudistuksesta, osaamisen kehittämisestä sekä kuntien työllisyyskokeiluista. 

 

digievent

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Tapahtumasta vastaa

Tarja Isola
koulutuspäällikkö
FCG Koulutus

+358 40 450 86 44
etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Käytännönjärjestelyt

Jaana Hyvönen
koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi