Valtakunnallinen työllisyysfoorumi

27. - 28.10.2021 Scandic Park + striimaus


Tule keskustelemaan työllisyydestä, työllisyyspolitiikasta, palvelujärjestelmän uudistuksesta, osaamisen kehittämisestä sekä kuntien työllisyyskokeiluista lokakuussa. 

Perinteinen työllisyysfoorumi kokoaa työllisyyden asiantuntijat, vaikuttajat ja päättäjät yhteen. Foorumi on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, luottamushenkilöille, työllisyys-, elinkeino- ja henkilöstöasioista vastaaville, TE-keskusten, työvoimatoimistojen ja maakuntien liittojen asiantuntijoille, työmarkkinajärjestöjen edustajille sekä muille työllisyysasioiden kanssa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille.

Työllisyysfoorumi järjestetään yhteistyössä FCG:n, Suomen Kuntaliiton ja KT Kuntatyönantajien kanssa. 

Tunnelmia vuoden 2020 tapahtumasta:

"Ohjelma oli mielenkiintoinen ja antoi hyvin eväitä lähitulevaisuuden hahmottamiseen työllisyyden saralla. Myös aikataulut pitivät hyvin, juontaja oli asiantunteva ja onnistui tehtävässään hyvin." 

"Kaikki puheenvuorot olivat kiinnostavia. Osa antoi enemmän uutta tietoa kuin toiset, mutta se ei haitannut."

"Kaikki puheenvuorot olivat hyviä, mutta muutamat tekivät erityisen vaikutuksen." Varmista paikkasi jo nyt! Voit osallistua paikan päällä tai etänä.


Liity keskusteluun #työllisyysfoorumi @FCG_Group


Seuraamme vallitsevaa tilannetta ja muutamme tarvittaessa tapahtuman toteutusmuotoa vastaamaan viranomaisten suosituksia. Noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja suosituksia kaikissa tapahtumissamme.

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Tapahtumasta vastaa

Sanna Tikkanen
koulutuspäällikkö

+358 44 481 1227
etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Käytännön järjestelyt

Jaana Hyvönen
tapahtumakoordinaattori

+358 40 534 4689
etunimi.sukunimi@fcg.fi