Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2018

Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 22.–23.5.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Päivät starttaavat jo 21.5. Get-together illanvietolla, jolloin on mahdollisuus myös tutustua näyttelyyn ja verkostoitua kollegoiden kanssa. 

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien sekä Jyväskylän ja Oulun kaupunkien kanssa. Ohjelma on nyt julkaistu, loimme tapahtumasta monipuolisen kokonaisuuden, joka palvelee sekä sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien, että järjestelmätoimittajien tarpeita. Järjestyksessään 44. Atk-päivillä on kumpanakin päivänä runsaasti ajankohtaista ohjelmaa 12 rinnakkaissessiossa maakuntien SOTE-toteutuksista ja yhteistyöhankkeista, uusista sairaalahankkeista ja kuinka tietotekniikkaa niissä hyödynnetään, robotiikasta ja IoT-toteutuksista, EU-tietosuoja-asetuksen vaikutuksista, kyberturvallisuudesta, kansalaisten vaikutusmahdollisuuksista omaan hoitoonsa sekä sosiaalihuollon toteutuksista. Ohjelmassa on entiseen tapaan omat sessionsa uusista tuotteista ja toteutuksista. 

Viime vuosina on päiville osallistunut reilut 1000 asiantuntijaa eri puolilta Suomea sekä lähes 100 näytteilleasettajaa. Jyväskylän Paviljonki tarjoaa erinomaiset puitteet näinkin laajalle tapahtumalle ja päivät toimivat hyvänä tiedonlähteenä sekä verkostoitumisessa alan ammattilaisten kanssa.

 

Nähdään Jyväskylässä!

Somessa: #atkpaivat


Pääyhteistyökumppanit 


Tapahtuman yhteyshenkilöt: 

Jari Koivisto

Tapahtumasta vastaa

Jari Koivisto

toimialajohtaja
FCG Koulutus, Sosiaali- ja terveystoimi

+358 50 301 9152

etunimi.sukunimi@fcg.fi

 

Kauko Hartikainen

Ohjelmasisältö

Kauko Hartikainen

erityisasiantuntija
Suomen Kuntaliitto ry

+358 9 771 2647

etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi

Jenna Luotonen

Käytännönjärjestelyt

Jenna Luotonen

koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 44 0556653

etunimi.sukunimi@fcg.fi

Aku Kajan

Käytännönjärjestelyt

Aku Kajan

koulutuskoordinaattori
FCG Koulutus

+358 44 2982052

etunimi.sukunimi@fcg.fi